Zambetul este cel mai bun „costum”!

Poate te-ai intrebat de ce vorbesc despre importanta zambetului in afaceri. Pentru ca zambetul tine de „chimia” corpului nostru si este singura expresie faciala pe care o fiinta umana o recunoaste de la 90 de metri distanta.

In afaceri zambetul sincer indica bucurie, interes, o atitudine prietenoasa si ca persoana se afla intr-o stare de confort. Ne place sa facem afaceri cu oameni care ne pun intro stare de confort.

Tocmai de aceea este important sa faci diferenta dintre un zambet fals si unul adevarat pentru a sti cum sa-ti alegi cu atentie partenerii de afaceri!

Filipe Carrera si cu mine vorbim in acest video nou despre cum sa folosesti zambetul ca instrument pentru a obtine DA-ul intr-o intalnire profesionala.

Adu-ti aminte: zambetul este esential pentru starea de confort si poate fi de un real ajutor cand vrei sa influentezi intr-o relatie de afaceri!

Stiai ca „smiley face” (cel mai folosit emotiocon al zilelor noastre- fata zambareata) a fost desenata in anii 1960 si de atunci a devenit simbolul universal al bucuriei? 🙂

>