Cel mai Autentic Pachet pentru Performanță Personală din România

Livrare gratuită în România!*

Vrei să ai o viață în care să trăiești în armonie cu TINE? Ai nevoie să știi cu claritate cine ești și ce vrei să faci cu viața ta? Tânjești să ai acea stare de împlinire în suflet și să te bucuri zilnic de cel mai mare dar pe care l-ai primit, viața ta? Dacă ai răspuns cu trei de DA, atunci aceasta ofertă specială pentru creșterea performanței personale este pentru TINE.

Cele trei materiale educaționale create, cărțile „În Armonie cu MINE!” & „Fii pe primul loc în viața ta! Ghid practic de autocunoaștere” și caietul de lucru cu tine „Crește-ți de 10X performanța personală, te ajută prin 100 exerciții de conștientizare, să te întorci la tine, la interiorul tău și să decizi ceea ce este cu adevărat important pentru tine.

Primul pas în cunoașterea de sine este cel mai provocator. De aceea, îți sugerez să începi călătoria lungă către sinele tău divin cu găsirea armoniei din interiorul tău. Cel care trăiește în armonie cu sine, trăiește în armonie cu Universul. Cum facem asta? Ai 50 exerciții de conștientizare în prima carte care te ajută să-ți afli valorile personale, principiile de viață, nevoile tale, ce vise sau intenții ai, ce anume îți bucură sufletul.

Apoi, facem pasul 2, înveți ce înseamnă să fii pe primul loc în viața ta, aplicând 6 acțiuni utile: setare mentală flexibilă, prosperitate, disciplină personală, feedforward (cum să evoluezi cu ajutorul mentorilor), cum să te vinzi și să lași o primă impresie pozitivă, cum îți întărești voința și motivația.

Ultimul pas este cireașa de pe tort. Ai în caietul de lucru cu tine încă 50 exerciții de conștientizare care înseamnă că vei acces la esența identității tale. Iar după ce le rezolvi anul acesta să spunem, în anul următor te re-evaluezi, te bucuri de progresul făcut și îți creezi o versiune mai bună a ta, pentru că știi clar de unde pleci și unde vrei să ajungi. Să ai parte de conștientizări minunate și să te bucuri la maxim de viața ta!

*In localitatile in care Fan Courier nu calculeaza kilometri suplimentari