Sute de joburi la UE, in decembrie. Portretul candidatului cu cele mai mari sanse de angajare

decembrie 5, 2012

Luna decembrie 2012 vine cu sute de joburi la UE. Daca esti interesat/a sa le afli intra pe site-ul meu www.euroconcurs.ro si le gasesti la sectiunea Joburi la UE.

Din aprilie 2006 pregatesc mii de romani care vor sa aplice pentru joburile europene. Afla serviciile pe care le ofer la sectiunea EPSO din acest blog.

Astazi site-ul de stiri economice al PRO TV, www.incont.ro a publicat un articol important despre sutele de joburi din decembrie si profilul candidatului cu cele mai mari sanse de angajare rezultat in urma cercetarii mele de la Comisia Europeana.

Iata care este portretul candidatului:

„Pentru ocuparea acestor posturi, sistemul de recrutare si selectie este bazat pe competente, cele mai importante dintre ele fiind capacitatea de a analiza si solutiona probleme, abilitatile de comunicare, capacitatea de a obtine calitate si rezultate, capacitatea de a prioritiza si organiza sau flexibilitatea.

 In urma unui studiu realizat de Mihaela Stroe , realizat prin intervievarea a 25 de directori din cadrul Comisiei Europene, a reiesit ca cei care candideaza pentru un post la UE trebuie sa fie competenti, sa aiba aptitudini manageriale, sa aiba viziune si gandire strategica, sa fie motivati, autentici, de incredere si rezitenti la stres.


{Pentru ca in ultimii ani cultura organizationala a Comisiei Europene a inregistrat o transformare si directia sa se indreapta spre o cultura antreprenoriala, consider foarte utila aceasta cercetare, deoarece am identificat acest profil de middle manager care se cauta prin procesul de selectie si recrutare al EPSO. Este pentru prima oara cand se realizeaza o astfel de cercetare si se obtin astfel de informatii”}, spune Mihaela Stroe, trainer & coach Euroconcurs.ro si realizator al cercetarii.”


Citeste aici tot articolul.


Multumesc din suflet Simona pentru articol 🙂

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).