Alege să te transformi, plasându-te pe 

primul loc în viața ta!

Cum? Prin acțiuni simple și gândite, fără reacții emoționale negative! Cine îți controlează emoțiile, îți controlează viața! 

 • Te pui cu ușurință pe primul loc în viața ta pentru ai putea ajuta pe ceilalți?
 • Urmarești cu atenție ce rezultate ai in funcție de timpul și energia investită?
 • Știi cum să-ți valorizezi viața ta, personalitatea și principiile de viață?
 • Ai îndrăzneala să-ți faci propriile reguli pentru viața ta?
 • Ești o persoană conștientă că totul depinde doar de tine pentru a fi pe primul loc în viața ta?
 • Știi cum să te vinzi pe tine și cum să creezi o primă impresie pozitivă?
 • Folosești în avantajul tău motivația și voința?

Trei pași pentru a fi pe primul loc în viața TA!

Vreau să împărtășesc cu tine o experiență de viață când am fost surprisă neplăcut la una dintre întâlnirile mele cu Teo, o clientă de-a mea. De ce? Pentru că era obosită, cu cearcăne negre enorme sub ochi…

Era copleșită de provocările zilnice. Nonverbalul ei transmitea adevărata ei stare emoțională interioară: avea spatele înconvoiat, ochii extrem de triști, ofta într-una, capul era plecat și vorbea cu o voce stinsă, lipsită de entuziasm.

Mă uitam lung la ea. O admiram pe Teo pe multa vreme, de la primele noastre sesiuni de coaching. Mereu avea siguranța de sine că ea a găsit soluția prin care combina cu eficiență viața ei de familie (are un soț minunat și 2 copii superbi) cu cariera ei de femeie de afaceri. Era pentru prima dată când vedeam o altă față a sa.

M-am apropiat de ea, i-am atins ușor mâna și uitându-mă în ochii ei am întrebat-o: “Teo, vrei să fii din nou pe primul loc în viața ta?"

Deodată, fața lui Theo s-a luminat. Ochii i s-au umezit și a zâmbit larg. “Ce înseamnă să fii pe primul loc în viața ta, pentru tine, Teo?” am întrebat-o cu blândețe.

În timp ce Teo se gândea la răspunsul său, mi-am adus aminte ultimul studiu pe care l-am citit despre provocările femeilor de afaceri în secolul 21 (care au și familie), realizat de revista Psychology Today.

Pe prima poziție se află provocarea timpului, apoi iîn ordine lipsa unei organizări eficiente a activităților și lipsa energiei personale pentru a-și îndeplini nevoile lor.

Într-un final, Teo a zis: “Pentru mine, a fi pe primul loc în viața mea înseamnă să am enegia necesară sa-mi urmez visele, dorințele mele, să am timp pentru mine să merg la sală, să fac medițatie în fiecare zi, să practic yoga/pillates și să citesc. Iubesc cărțile, știi asta?"

“Ești dispusă să faci o schimbare minoră în viața ta actuală?”, am zis eu imediat.

“Orice”, a venit rapid răspunsul său.

“Sunt doar trei pași pe care doresc să ții propun să îi pui în aplicare în urmatoarele 30 de zile. Vrei să îi afli?”

“Desigur, te ascult cu mare atenție!” zise Teo, cu ochii mari deschiși si urechile ciulite.

“Primul pas este să îți faci o analiză a timpului tău pe o perioadă de o săptămână, pentru a observa modul în care îți petreci orele. Îți pui pe hârtie în fiecare zi orice activitate și durata ei.

După ce îți faci analiza cu sinceritate, urmează pasul doi: să te decizi ce vrei sa scoți din aceste activități, ceva care ai constatat că nu te mai ajuta deloc.

Pasul al treilea este să te incluzi pe tine în agenda ta în locul activităților scoase. Într-o zi, poți să îți treci yoga de la 17-18 când ai liber deja. În altă zi îți pui meditație 15 minute când ai o altă fereastră în agenda ta. Poți să îți pui dimineața de la 6.00-6.30 o sesiune de citit ca să te încarci cu energie creatoare de la prima ora. Cum ți se par propunerile mele?"

“Știi ceva…nu m-am gândit la asta deloc. Îmi plac pașii tăi!" a marturisit Teo.

I-am spus cu entuziasm: “Imaginează-ți cum vei fi peste 30 de zile:

 • Vei știi mult mai bine unde se duce timpul tău;
 • Vei putea să te ocupi de nevoile tale (yoga, meditație, alergat, citit) care îți vor aduce mai multă energie în corp și în minte;
 • Vei avea răbdare și bună dispoziție cu cei de acasă pentru că în fiecare zi ți-ai hrănit sufletul și corpul tău, cine ești tu cu adevărat.

A răspuns cu bucurie: “Da, ai mare dreptate. M-am decis deja pe măsură ce vorbeai să aplic ideile tale. Sunt ferm convinsă că voi reuși ce mi-am propus: să fiu din nou pe primul loc în viața mea! Pentru că este viața mea, nu a altora. Pentru că este timpul meu și eu decid unde merge timpul meu."

M-am uitat lung la Teo. În cateva minute, am regăsit-o clienta mea dragă: încrezătoare, hotărâtă și dornică să se bucure de viața ei. Ce bine că ne-am întâlnit...

Tu în ce moment al vieâii tale ețti, acum, când citești povestea mea despre Teo?  Vrei să fii și TU pe primul loc în viața ta?

Pentru ca mulți oameni nu știu încă cum să se pună pe primul loc în viața lor, mai ales femeile (care uită de ele și se pun pe ultimul loc de multe ori), m-am decis să continui prima mea carte “În Armonie cu Mine!” cu un ghid practic de autocunoaștere intitulat chiar așa: “Fii pe primul loc în viața ta!”

A fi pe primul loc în viața mea înseamnă, în viziunea mea, să te cunoști pe tine. Tu ești cel mai bun prieten al tău și persoana cu care îți petreci viața pana în ultima clipă.

A fi pe primul loc în viața mea înseamnă să fii în armonie cu tine și cu ceilalți, să fii o persoana sănătoasă și prosperă, să știi ce îți place și care sunt limitările tale.

A fi pe primul loc în viața ta înseamnă și să ai curajul de a trai viața ta conform regulilor, valorilor, criteriilor și principiilor tale de viață, să nu te mai compari cu nimeni și să trăiești fericit, împlinit și cu bucurie.

Pentru toate, ai nevoie de acțiune! De aceea în această carte descriu 6 acțiuni necesare pentru a fi pe primul loc în viața ta:

-Setare mentală pozitivă

-Prosperitate

-Autodisciplină

-Feedforward (sa evoluezi cu ajutorul mentorilor)

-Să știi cum să te vinzi și să creezi o prima impresie pozitivă

-Să folosești voința și motivația în favoarea ta

Am și o veste bună pentru tine: Am invitat să prezinte în carte- cum pun ei în practică îndemnul meu Fii pe primul loc în viața ta!” 6 bărbați deosebiți, speakeri și traineri exceptionali, autori de carți și materiale educaționale.

Pentru a te introduce în universul carții mele, iată ce cuprind cele 288 de pagini (știu, am scris mai multe pagini decât prima carte, însă merită!):

Cuvânt înainte:

De ce să fii pe primul loc în viața ta?

Cine m-a învățat să fiu pe primul loc în viața mea? Așa NU! & Așa DA!

Introducere:

Cum știu că sunt pe primul loc în viața mea?

Care este minimul necesar și suficient pentru a FI pe primul loc în viața ta? 10 criterii personale

Capitolul 1- Cum să te SETEZI mental pentru a fi pe primul loc în viața ta; Exemplu personal: Rajko Kuzmanovic*.

*Rajko este sârb de origine și om de afaceri care a derulat numeroase proiecte de antreprenoriat în România și la nivel internațional. În prezent, este director și instructor Metodei Silva România.

Capitolul 2- Sfaturi pentru atragerea PROSPERITĂȚII în viața ta; Exemplu personal: Liviu Pasat*.

*Liviu este autorul cărții “Obiceiuri care fac toți banii”. Este pasionat de educație, ajută oamenii să trezească banii din viața lor, este carismatic și plin de viață.

Capitolul 3- Antrenează-ți zilnic mușchiul AUTODISCIPLINEI prin obiceiuri sănătoase; Exemplu personal: Dan Luca*.

*Dan este creatorul programului de coaching 5 am, unde am fost si eu coach în echipa sa. A lansat pe Amazon trei cărți de dezvoltare personală în limba engleză: “The Dream Life Blueprint”, “The 5 AM Revolution”, “Productivity Super-Hero”.

Capitolul 4- Folosește-te de puterea tehnicii de a privi înainte (feedforward) pentru a fi pe primul loc în viața ta; Exemplu personal: Florin Roșoga*.

*Florin este autorul cărților “24 de ore”, “Gata cu scuzele!”, “Limita inferioară”, “Arta dezvoltării personale”. Realizează cu mare succes podcast-ul “Antreprenori care inspiră”.

Capitolul 5- CUM să te vinzi eficient și cum să creezi o primă impresie pozitivă pentru a fi pe primul loc în viața ta; Exemplu personal: Lorand Soares Szasz*.

*Lorand este speaker renumit și autorul carților “De la grădinar la business coach”, “Primii 12 ani în propria afacere” și co-autor cu Brian Tracy al cărții “Drumul tău către succes”.

Capitolul 6- HRĂNEȘTE-ȚI voința și motivația pentru a fi pe primul loc în viața ta; Exemplu personal: Daniel Zărnescu*.

*Daniel este fondatorul unei comunității online impresionante “Construim Imperii”. Este autorul cărților “Esența eficienței”, “Treptele schimbării”, “Despre arieni și pământeni.”

COMANDĂ CARTEA
FII PE PRIMUL LOC ÎN VIAȚA TA!”

Apreciez dacă distribui pagina printr-un SHARE pentru a afla cât mai mulți oameni despre această carte esențială pentru regăsirea armoniei interioare.

Liviu Păsat

Antreprenor

Unul dintre motivele principale pentru care ești aici pe Pământ este să te bucuri de viață.
Un altul este să dăruiești celorlalți din frumusețea care ești TU. Doar că nu ai sa poți să faci asta până nu începi cu tine.
E ca în metafora cu zborul cu avionul. Când zbori cu avionul vei primi instrucțiuni ca în cazul nedorit al depresurizării cabinei mai întâi să te protejezi pe tine ca să îi poți proteja pe ceilalți.
Despre asta e vorba : Fii pe primul loc în viața ta și vei putea să te bucuri și de viața și să îi ajuți și pe ceilalți în mod eficient.
Îți recomand cartea cu mare căldură! Lectură placută!

Cine este Mihaela Stroe?

Sunt doctor în sociologie, analist comportamental, coach, speaker, trainer, soție și mamă.

Din 2003 sunt parteneră de afaceri cu fostul agent FBI Joe Navarro, unul din fondatorii diviziei de Analiză Comportamentală din cadrul FBI și care este recunoscut drept cel mai bun profiler din ultimii 100 de ani ai FBI-ului.

De la 25 de ani sunt antreprenor și am creat pe blogul meu personal o comunitate educationala online numita MS TRIBE (https://mihaelastroe.ro/comunitate) cu scopul de a “educa, inspira și motiva oamenii care VOR să fie pe primul loc în viața lor.”

Am scris două cărți “În Armonie cu Mine!”, “Fii pe primul loc în viața ta! Ghid practic de autocunoaștere” și sunt creatoarea programului intensiv de coaching “Transformă-ți viața în 90 de zile! Focus pe performanță personală”.

Am o experiență 20 de ani în domeniile:

1.Comunicare nonverbală și detectarea minciunii,

2.Dezvoltare personală și coaching la nivel de identitate personală,

3.Schimbare atitudinală, optimizarea performanței personale și profesionale.

Această carte conține informații care aduc cititorilor următoarele beneficii directe:

 • Când ești pe primul loc în viața ta, ai curajul să-ți iei viața în propriile mâini;
 • Reușești să te îndepărtezi de oameni și de situațiile care nu te ajută sa evoluezi (pentru că ai energie și putere personală să faci asta);
 • Ai liniște în suflet, momente de luciditate și claritate în minte;
 • Îți faci timp să stai cu tine și să reflectezi la viața ta (nu mai fugi de tine);
 • Începi să te salvezi singur prin acțiune, în loc să aștepți să vina alții să te salveze.
 • Se bucură mai mult de viața lor și își creează singure momente pline de bucurie și armonie interioară.
 • Câștigă încredere în sine și siguranță de sine când își stabilesc principiile de viață non-negociabile.
 • Trăiesc viața la maxim și sunt în controlul vieții lor, pentru că este viața lor, nu a altora!

Cartea mea în 3 IDEI:

Este o carte “trăită” în care am scris concret despre experiențele oamenilor care nu sunt pe primul loc în viața lor.

Sunt încă 6 oameni invitați să-și împărtășească experiențele lor la finalul fiecărui capitol și crede-mă ai ce învăța de la fiecare.

Afli care sunt cele mai importante 6 acțiuni pe care eu le-am făcut pentru a mă pune pe primul loc în viața mea.


Când vine vorba despre învățat, avem de ales între cele doua binecunoscute căi: fie învățăm pe calea grea, fie simplificam lucrurile. Calea grea înseamnă să consumi energie și resurse pentru a experimenta direct. Este o cale foarte buna, însă are un defect major: cere mult timp și răbdare. A doua, cea a simplificării, pornește de la ideea ca undeva, cândva, a fost cineva înaintea ta care a experimentat deja ceea ce tu cauți. Aceasta ar fi cea mai înțeleaptă alegere. De ce să pierzi vremea căutând de unul singur, când ai la dispoziție experiența altor oameni? Asta vei găsi în cartea „Fii pe primul loc în viața ta” . Este vorba despre o sumă de experiențe care te vor ajuta să simplifici lucrurile și să scurtezi drumul. Am găsit în ea informații simple, cu aplicabilitate imediată, care și-au dovedit eficiența în foarte scurt timp. O recomand cu placere.

Paul Avram Tukaram

Antreprenor

Ce pierzi dacă nu citești cartea?

Nu afli care sunt elemente cheie legate de setarea mentală pozitivă, de hrănirea motivației și voinței.

Pierzi sfaturi utile pentru atragerea prosperității în viața ta.

Nu înțelegi ce este tehnica de Feedforward și nu știi cum să aplici în viata ta.

Nu știi cum să te antrenezi zilnic prin cultivarea de obiceiuri sănătoase, care te conduc pe primul loc în viața ta.

Pierzi informații despre cum să te vinzi eficient, cum să creezi o prima impresie pozitiva și despre influențare.

COMANDĂ CARTEA
FII PE PRIMUL LOC IN VIATA TA!”

Apreciez dacă distribui pagina printr-un SHARE pentru a afla cât mai mulți oameni despre această carte esențială pentru regăsirea armoniei interioare.

„Fii pe primul loc în viața ta” este o carte FAR în viața fiecăruia, în special a societății românești. Luați-o, subliniați-o, faceți-vă notițe și implementați-le! Sumarizează perfect ceea ce mi-a transmis și doresc să transmit mai departe.
Mulțumim din suflet, Dna Dr. Mihaela Stroe!

Cristina B.

PR Specialist

Fie ca vrei sa te angajezi, sa îți deschizi propria afacere, să îți înțelegi familia sau să te descoperi pe tine însuți, Mihaela Stroe prin cartea sa ,,Fii pe primul loc în viața ta – ghid practic de autocunoaștere’’, te ajută prin exemple clare și reale, să ai o conduită și o setare mentală sănătoasă, care te va ajuta să atingi toate obiectivele pe care ți le propui în viață.

Răzvan Oprea

Antreprenor


Sunt atât de sigur pe calitatea informației pe care o ofer în această carte, după 10 ani de activitate, încât îți ofer o super garanție: dacă nu ești mulțumit de carte și consideri că nu este ce ți-am promis, îmi dai un simplu e-mail și îți returnez 100% banii, fără întrebări.


Cartea și bonusurile îți rămân ție.

Să recapitulăm ce îți oferă cartea

“FII PE PRIMUL LOC IN VIATA TA!”

 • Afli care sunt cele 10 criterii personale care mă ajută să fiu pe primul loc în viața mea.
 • Iti prezint cele 6 acțiuni concrete care te plasează pe primul loc în viața ta.
 • Primești sfaturi clare de la încă 6 experți recunoscuți.
 • Împărtășesc cu tine exemple de viață reale a oamenilor care au luat decizia de a fi pe primul loc în viața lor și afli beneficiile directe pe care le au.
 • Cum să-ți setezi TU ce principii de viață te ghidează;
 • Cum să-ți hranești nevoile tale prima dată și apoi pe ale altora;
 • Cum să ai controlul vieții tale prin asumarea responsabilității asupra propriei tale vieți.
 • E un manual practic de autocunoaștere, o adevărată sursa de inspirație pentru tine și un bun prieten motivațional, de cate ori simți nevoia de energizare spirituală.

Alin Ghizășan

Customer Support

Dacă ai nevoie de ajutor...

Dacă ai întrebari sau dorești informații suplimentare, te rog să îl suni pe colegul meu Alin Ghizășan și te va ajuta cu mare placere.

Telefon: +40720443488

Email: comenzi@mihaelastroe.ro

Orar: Luni - Joi 10:00 - 17:30

© 2020 Mihaela Stroe All rights reserved

  Termeni și condiții