Descoperă strategii-cheie pentru 

creșterea performanței tale personale!

Fii cea mai bună variantă a ta realizând cele 50 exerciții de conștientizare care te pun în legătură directă cu TINE! 

 • Vrei să-ți dezvolți o trusă de abilități necesare dezvoltării tale personale?
 • Îți dorești să ai momente de introspecție și de autoanaliză TU cu TINE?
 • Cauți să îți depășești obstacolele și provocările întâlnite în viața de zi cu zi?
 • Știi cum să-ți stabilești valorile personale după care să îți ghidezi viața TA?
 • Ai puterea interioară de a lua decizii benefice pentru viața TA?
 • Îți asumi cu ușurință responsabilitatea pentru viața TA?

Provocări legate de performanța personală- Top 3 cele mai des întâlnite!

  Vreau sa împărtășesc cu tine care sunt cele mai des întâlnite provocări cu care se confruntă clienții mei din programele de coaching, poate te regăsești și tu printre aceste exemple reale.

Una dintre aceste provocări este imaginea de sine negativă, stima de sine scăzută și implicit, încrederea în sine scăzută. Ele sunt mereu strâns legate, merg mână în mână și se influențează reciproc.

Poate te întrebi care sunt cauzele lor? Iată ce am observat în urma discuțiilor cu mii de oameni.

  De multe ori oamenii se pun pe ei pe ultimul loc și ajung să se suprasolicite, să le scadă productivitatea, eficiența, deci și stima de sine. Și astfel, nu mai au încredere în capacitățile lor.

Mulți sunt influențați de persoane din anturajul lor care le spun că nu funcționează ceea ce ei vor să facă. Și intră așa într-un cerc vicios de credințe limitative, tipare mentale eronate, doctrine greșite care nici măcar nu le aparțin. 

  Sau nu își mai ascultă deloc vocea lor interioară sau intuiția, ci merg mai mult pe partea rațională, fiind mult ancorați în mentalul colectiv.

  Vrei să afli o altă provocare des întâlnită? Sigur te vei regăsi în aceasta, pentru că se află pe buzele multor oameni cu care discut și care lucrează în corporații sau în antreprenoriat.

Mă refer la supra-încărcarea cu sarcini de lucru care îi conduce imediat la epuizarea completă, la faimosul burn-out.

  Din păcate mulți oameni cred ca ei le pot face pe toate și cad mereu în capcană. Presupun greșit că ceilalți se așteaptă ca ei să le facă pe toate. Fără măcar să se uite la ei dacă au energie și timp pentru acele sarcini.

Cel mai grav este că mulți nu știu să spună NU. Din contra spun DA la toți și mai puțin nevoilor lor. Sau nu știu cum să își comunice direct și onest nevoile personale pentru ca le e jena.

  Am întâlnit și cazuri de persoane care nu știu cum să își stabilească corect prioritățile și agenda zilei pe care sa o îndeplinească, în funcție de resursele lor de timp și energie.

Iar o altă provocare des întâlnită și care mă mâhnește profund de fiecare dată când o aflu este lipsa de control asupra vieții lor. Se simt ca într-un carusel continuu, care este de neoprit.

 Ma doare să văd ca oamenii simt că viața lor prețioasă se scurge, ca se lasă atât de ușor conduși de val sau de familie, sau societate, și viata lor nu este condusa de ei înșiși.

Chiar am început după 20 de ani de lucru cu oamenii să mă înfurii când văd că se pun pe ei pe ultimul loc în viața lor. Știi foarte bine că sunt adepta susținerii oamenilor să fie pe primul loc în viața lor, așa cum scriu în a doua mea carte.

  E chiar păcat că unii oameni nu își cunosc și nu-și conștientizează valorile personale. Și mai grav, nici măcar nu le acordă importanță sau prioritate.

  Spre exemplu, să caute un echilibru între viața profesională și viața personală, somn, hrană nutritivă, mișcare/sport, timp de calitate cu familia, în natură, un masaj, gânduri și conversații pozitive cu prietenii, etc.).

Simt de multe ori că nu au anturajul adecvat pentru a ieși din acest cerc vicios și a performa după bunul lor plac. Pe scurt, simt ca nu își trăiesc viata lor, ci viața altora (pe care ceilalți vor ca ei să o trăiască). Forțându-i să se îndepărteze de esența lor.

 Acum sper că ai reușit să te pui în pantofii mei de coach. Și să mă înțelegi de ce am luat decizia de a crea un Caiet de Lucru cu TINE cu titlul “Crește-ți de 10 ori performanța personală!”.

Pentru ca știu sigur că toate aceste provocări pot fi depășite cu brio. Cum? Prin cât mai multe conștientizări.

  De ce un caiet de lucru cu TINE?

→ Este un caiet de lucru care conține 50 de exerciții de conștientizare, extrase din experiența mea de muncă directa cu oamenii de peste 20 de ani.

→ Sunt exerciții de conștientizare despre armonia interioară, succesul și brandul personal.

→ Alte exerciții de conștientizare sunt pentru autodisciplină, planificare, organizare și prioritizare.

→ Am introdus și exerciții legate de prosperitate și de FeedForward, cum să folosești puterea tehnicii de a privi înainte în avantajul tău.

  „Conștientizare presupune un efort susținut, multă muncă cu tine și foarte multă disciplină!”- aud mereu aceste cuvinte ale mentorului meu Joe Navarro, în mintea mea.

Și mereu la corelez cu spusele lui Carlos Castaneda, care afirmă într-una din cărțile sale că „singurul scop al vieții este perfecționarea conștientizării.”

Poți alege să stai într-un loc relaxat și liniștit.

Poți alege să-ți iei caietul tău de lucru cu TINE și să stai cu TINE.

Poți să rezolvi exercițiile în ordinea temelor date:

Capitol 1. Programe mentale (Mindset)

Capitol 2. Nevoile personale

Capitol 3. Provocări (factori interni și externi)

Capitol 4. Obiective/Viziune

Capitol 5. Planul de acțiune 

  Sau poți alege să deschizi caietul la întâmplare și să te lași în mâinile ghidul tău interior pentru a primi răspunsurile mult așteptate!

Fiecare capitol are 6 sub-teme fundamentale în Performanța Personală și Profesională:

Armonia interioară

Succesul personal

Prosperitate

Autodisciplina personală

FeedForward sau Puterea tehnicii de a privi înainte

Brandul personal

Tu alegi! Pentru mine este este important ca TU să ai focus pe autocunoaștere și conștientizare. Îți garantez că exercițiile de conștientizare te ajută să îți definești nevoile personale, principiile personale, dorințele cu mai multă claritate!

COMANDĂ CAIETUL DE LUCRU CU TINE-
CREȘTE-ȚI DE 10 ori performanța personală!

Apreciez dacă distribui pagina printr-un SHARE pentru a afla cât mai mulți oameni despre această carte esențială pentru regăsirea armoniei interioare.

Sergiu Limboi

IT Specialist

Caietul de lucru pe care Mihaela Stroe mi l-a încredințat într-o frumoasă zi de noiembrie, la Cluj, este o misiune zilnică care te ajută să evadezi din cotidian, să fii tu cu tine, conectat la eul tău interior. Totodată, exercițiile te ajută să ieși din zona de confort, te fac să te gândești la persoana ta și la ceea ce poți realiza. Atunci când îți este greu, ești deprimat sau chiar plictisit, ia caietul în mână și rezolvă un exercițiu prin care descoperi ce persoană minunată ești, ce calități ai și ce poți realiza cu adevărat. Având zi de zi un caiet de descoperire personală ne ajută să ne dezvoltăm, să facem un pas pe calea evoluției noastre.

Cine este Mihaela Stroe?

Sunt doctor în sociologie, analist comportamental, coach, speaker, trainer, soție și mamă.

Din 2003 sunt parteneră de afaceri cu fostul agent FBI Joe Navarro, unul din fondatorii diviziei de Analiză Comportamentală din cadrul FBI și care este recunoscut drept cel mai bun profiler din ultimii 100 de ani ai FBI-ului.

De la 25 de ani sunt antreprenor și am creat pe blogul meu personal o comunitate educationala online numita MS TRIBE (https://mihaelastroe.ro/comunitate) cu scopul de a “educa, inspira și motiva oamenii care VOR să fie pe primul loc în viața lor.”

Am scris două cărți “În Armonie cu Mine!”, “Fii pe primul loc în viața ta! Ghid practic de autocunoaștere” și sunt creatoarea programului intensiv de coaching “Transformă-ți viața în 90 de zile! Focus pe performanță personală”.

Am o experiență 20 de ani în domeniile:

1.Comunicare nonverbală și detectarea minciunii,

2.Dezvoltare personală și coaching la nivel de identitate personală,

3.Schimbare atitudinală, optimizarea performanței personale și profesionale.

Acest CAIET DE LUCRU conține informații care aduc oamenilor următoarele beneficii directe:

 • Inveti sa iti planifici timpul in mod eficient!
 • Te disciplinezi si iti folosesti energia in favoarea ta!
 • Lucrezi pe blocaje emotionale si convingeri limitative, invatand sa le depasesti cu brio!
 • Practici introspectia, care cred ca este un exercitiu esential pentru a fi in armonie cu tine!
 • Inveti sa prioritizezi si sa-ti setezi criterii de selectie in functie de nevoile tale!
 • Ai o setare mentala pozitiva intr-un mod constant!
 • Te setezi pe o vibratie pozitiva, aducand in atentia ta lucruri pozitive legate de tine!
 • Creionezi un prim pas ferm in transformarea TA interioara!
 • Te conectezi cu tine pentru ca TU ești cea mai prețioasa persoana din viata TA!
 • Te antrenezi pentru momentul schimbării, singura constantă din tot Universul!

CAIETUL ÎȚI DĂ 3 CATEGORII DE UNELTE:

50 de exerciții de conștientizare care te pun în legătură directă cu TINE

5 teme și 6 sub-teme fundamentale pentru performanță personală

Inspirație și motivație zilnică prin citatele alese și datorită faptului că ai o oglindă în care să-ți observi progresul

Folosind caietul Mihaelei de conștientizări zilnic am învățat să îmi controlez atenția pe tot ce este important cu adevărat pentru mine. Am învățat să gestionez mai bine experiențele negative fie că au fost gânduri, sentimente, evenimente.
Am devenit un observator al propriei vieți și am învățat să accept mai ușor gândurile care mă urmăresc, să alung multe dintre convingerile limitative.
Caietul Mihaelei m-a ajutat să trăiesc așa cum simt că e potrivit pentru mine.

Daniela Nicolaiciuc

Antreprenor

Ce pierzi dacă nu parcurgi caietul?

Eviți să stai cu TINE și să ai conștientizări benefice.

Nu îți crești de 10 x performanța personală pentru că stai în zona ta de confort.

Vei rămâne cu aceleași convingeri limitative și blocaje emoționale care te împiedică să-ți atingi potențialul tău.

Pierzi șansa de a fi în armonie cu tine și pe primul loc în viața ta.

Nu afli ce anume te ține în acest moment departe de TINE, pentru ca îți lipsește curajul să cobori cât mai adânc în tine.

COMANDĂ CAIETUL DE LUCRU CU TINE-
CREȘTE-ȚI DE 10 ori performanța personală!

Apreciez dacă distribui pagina printr-un SHARE pentru a afla cât mai mulți oameni despre această carte esențială pentru regăsirea armoniei interioare.

Răsfoind caietul de lucru, am avut impresia că îmi sunt cunoscute aceste exerciții, că am mai făcut ceva asemănător în programul de coaching cu Mihaela. După ce am început să lucrez din el, am realizat că sunt foarte profunde și, m-au ajutat să aduc la suprafață lucruri pe care probabil nu voiam să le aduc. Am avut conștientizări valoroase care m-au ajutat să depășesc blocaje emoționale și convingerile limitative. Mi-am făcut poze la câteva exerciții relevante pentru mine iar atunci când îmi aștept copilul de la cursuri sau merg cu metroul, le citesc și mă ajută să mă conectez în permanență cu mine și să îmi păstrez o stare mentală pozitivă.

Mirela Elisei

Antreprenor

Atunci când descoperi un caiet de lucru ca acesta cred că totul devine simplu și structurat pentru a putea trăi viata la rang de artă.

Valorificarea unui exercițiu este în sinergie totală cu toate celelalte 49, ca să te poți descoperi bucățică cu bucățică și astfel să poți spune că ai fost binecuvântat. Nu, nu e un cuvânt mare, este ceea ce este!

Acum, ca să prindă și viață aceasta artă, e nevoie de voință, implicare și dăruire din partea fiecărei persoane dedicate autocunoașterii.

Veronica Popescu

Antreprenor


Sunt atât de sigur pe calitatea informației pe care o ofer în această carte, după 10 ani de activitate, încât îți ofer o super garanție: dacă nu ești mulțumit de carte și consideri că nu este ce ți-am promis, îmi dai un simplu e-mail și îți returnez 100% banii, fără întrebări.


Cartea și bonusurile îți rămân ție.

Să recapitulăm ce îți oferă CAIETUL DE LUCRU CU TINE- CREȘTE-ȚI DE 10 ori performanța personală!

 • Conține 50 de exerciții de conștientizare.
 • 5 teme și 6 sub-teme fundamentale pentru performanța personală.
 • Îți oferă o oglindă clară a evoluției tale, pentru că poți să-ți măsori progresul făcând exercițiile de conștientizare.
 • Ai motivație zilnică datorită citatelor alese cu măiestrie.
 • Te încurajează sa fii pe primul loc în viața ta și să-ți dezvolți un brand personal de succes, pas cu pas.
 • Cum să-ți hranești nevoile tale prima dată și apoi pe ale altora;
 • Cum să ai controlul vieții tale prin asumarea responsabilității asupra propriei tale vieți.
 • E un manual practic de autocunoaștere, o adevărată sursa de inspirație pentru tine și un bun prieten motivațional, de cate ori simți nevoia de energizare spirituală.

Alin Ghizășan

Customer Support

Dacă ai nevoie de ajutor...

Dacă ai întrebari sau dorești informații suplimentare, te rog să îl suni pe colegul meu Alin Ghizășan și te va ajuta cu mare placere.

Telefon: +40720443488

Email: comenzi@mihaelastroe.ro

Orar: Luni - Joi 10:00 - 17:30

© 2020 Mihaela Stroe All rights reserved

  Termeni și condiții