Declaratie blog personal Dr. Mihaela Stroe

SaveMoment 023

Motto-ul meu: „Educ, motivez si inspir oamenii care vor sa fie pe primul loc in viata lor! Totul depinde doar de TINE!

Telul meu in aceasta viata: „Sa te educ si sa te sustin pe calea dezvoltarii personale si reusitei profesionale pentru desavarsirea SINE-ului tau interior!”

De ce mi-am propus acest tel?

Cred ca avem in mintea noastra o carte de joc cu doua fete: pe una este Jocker-ul (gandirea noastra pozitiva, care ne da enegie), iar cealalta este goala (gandirea noastra negativa, care ne face sa ne pierdem energia).

Pentru mine, viata este asemeni unui joc de carti: uneori iti cad carti bune, alteori nu. Ceea ce conteaza este CUM joci cartea pe care o ai ACUM in mana ta!

De ce am ales Joker-ul ca metafora pentru a exprima viata mea? Jocker-ul are valoarea cea mai mare intr-un joc de carti. Doar ca in cazul meu, Jocker-ul este de gen feminin (asa cum vezi in poza)!

Iata provocarea mea pentru tine: Cum faci sa ai mereu 52 de Jockeri in pachetul de carti al vietii tale?

Cred ca sanatatea, succesul, fericirea si bunastarea depinde doar de TINE si de ATITUDINEA ta fata de viata.

De aceea ABC-ul succesului in viziunea mea presupune: A- Atitudine mentala pozitiva, B- Bogatie interioara, C- Curajul actiunii!

Iar pentru a avea ABC-ul succesului in viata ta eu te pot sprijini in trei directii, deoarece am creat o metoda simpla in trei pasi care sa te ajute sa faci ceea ce ti-ai propus:

A- Autocunoastere (Programe online pentru managementul propriei persoane si transformarea vietii tale in directia dorita de tine: Stima de sine, Organizare si Disciplinare, Planificarea strategica a vietii, Transforma-ti viata in 90 de zile)

B- Body Programe online pentru a invata si folosi limbajul corpului in avantajul tau

C- Congruenta  (Programe online pentru influentarea celorlalti prin congruenta verbala si nonverbala, aplicand teoria mea care pune accent pe autenticitate, credibilitate, competenta si incredere in sine)

Rolul meu este sa te ajut sa iti atingi scopurile personale si profesionale prin cultivarea unei atitudini mentale pozitive, prin folosirea resurselor din interiorul tau si prin actiune. Cred sincer ca puterea Jocker-ului mintii tale este nelimitata!

ATITUDINEA TA MENTALA POZITIVA INFLUENTEAZA TOTUL IN JURUL TAU!

Iar atitudinea ta mentala (setarea mentala obtinuta prin autocunoastere si autonomie) impreuna cu inteligenta nonverbala (inteligenta corpului tau) si puterea personala de a influenta pozitiv fac diferenta intre tine-omul de succes si ceilalti!

Inteligenta nonverbala este „abilitatea de a interpreta si folosi semnalele nonverbale in afaceri si in relatiile interpersonale pentru evaluarea si influentarea celorlalti.” Este un concept lansat de mentorul meu Joe Navarro in cartea sa din 2010 Louder than words. Take your career from average to exceptional with the hidden power of nonverbal intelligence.

De ce este important sa iti dezvolti inteligenta nonverbala? 

Iata un motiv foarte serios: abilitatea de a intelege si aplica congruenta verbala si nonverbala este un instrument foarte puternic care te ajuta sa te conectezi cu ceilalti, sa exprimi prin cuvinte (verbal) si prin intermediul corpului tau (nonverbal) ceea ce doresti cu adevarat, sa depasesti cu usurinta situatiile dificile si sa construiesti relatii armonioase acasa si la locul de munca.

Esti gata de actiune?

Fii alaturi de mine pe acest blog, deoarece mi-am dedicat viata profesionala stiintei reusitei personale si scopul meu este sa transform teoriile sociale in sfaturi simple pentru toti oamenii, sa gasesc solutii practice pentru nevoile lor si sa ii indemn la actiune!

Si mai cred cu tarie ca starea noastra de bine depinde de atingerea autonomiei, de dezvoltarea competentelor proprii si de relatiile de calitate intretinute cu cei din jurul nostru!

Adu-ti mereu aminte: “Sa ai o parere proasta despre tine nu este modestie, este auto-distrugere. Atunci cand scoti la iveala UNICITATEA ta nu este egoism, ci o conditie necesara pentru fericire si succes.” (Bobbe Sommer)

Asadar, INFLUENTA TA (VERBALA SI NONVERBALA) INCEPE CU…TINE!

Mai multe despre mine aici:
Prezentare profesionala
Testimoniale