Te salut, numele meu este Mihaela Stroe, sunt doctor în sociologie și psihologie socială, profiler (analist comportamental) de peste 21 ani și coach la nivel de identitate personală de 14 ani.

Misiunea mea este de a educa, motiva și inspira femeile care VOR să fie pe primul loc în viața lor, iar în top 5 al valorilor mele se află: Sănătatea, Libertatea, Familia, Excelența și Contribuția adusă Binelui.

De la 25 ani am ales calea antreprenoriatului și lucrez cu femeile care vor să-și transforme viața pentru a atinge noi dimensiuni în Bogăție, Sănătate și Relații, folosind instrumente holistice din 3 domenii: Psihologie socială, Neuroștiințe și Fizică cuantică. 

Ghidez femeile cum să treacă la o nouă identitate în care să aibă respect și iubire față de sine, să se valorizeze și să aibă încredere în forțele lor fără a se mai lăsa umilite sau călcate în picioare, fără să-și mai dea gratis puterea altora și fără a mai hrăni în ele fricile. 

Fac asta de peste 12 ani, folosind Metoda mea Unică pentru Rescrierea Identității Subconștiente.

Nu e vorba doar despre experiența mea profesională și rezultatele excepționale ale clienților care mă recomandă, nu doar predau aceste concepte inovatoare, am trăit pe pielea mea tot ce am inclus în această Metodă unică. Poți citi mai multe despre călătoria mea mai jos.

CINE SUNT EU  și de ce ar fi benefic pentru tine să dai importanță Metodei mele de Reprogramare a Identității Subconștiente?

“Taci din gură că ești mică…”

“Nu tot ce zboară se mănâncă…”

“Trebuie să muncești din greu ca să ai bani…”

"Nu ești suficient de bună, sunt alții mai buni ca tine…”

“Nu meriți să fii iubită…pentru că nu ești perfectă…”

“Nu ai voie să greșești…”

“E bine să fii sărac, dar curat..”

Aceste convingeri limitative le-am primit eu în copilărie din partea diferitelor persoane care făceau parte din mediul meu. Clar, am făcut o selecție din tot ce am primit în copilărie. Însă am lăsat câteva extrem de dure ca să știi din ce mediu am plecat în această viață.

Țin minte că aveam 4-5 ani când i-am spus mamei că eu voi vorbi în fața publicului și că am venit aici, pe Pământ, ca să fiu înțeleaptă. Aveam de atunci, cum au toți copiii, acces direct la Divinitate și la potențialul meu cu care am fost trimisă aici. Doar că…mulți dintre aceia care erau în jurul meu își pierduseră această conexiune cu Divinitatea și s-au străduit maxim să mă bage în anumite limite, pentru liniștea lor. 

NU AU REUȘIT! Vei vedea de ce citind în continuare povestea mea…Pentru că eu, de mică, mi-am pus întrebări legate de cine sunt eu cu adevărat, de ce am venit pe Pământ, care sunt darurile mele, ce vreau să fac cu viața mea, ce e bine pentru mine și ce nu, etc. Acum știu că erau întrebări de conștientizare, menite să mă pună în contact cu mine, cu esența identității mele ca să devin cea mai bună versiune a mea.

Ce am făcut? M-am cufundat în studiu. Am învățat să fiu cea mai bună din liceu (chiar am fost șefă de promoție la Liceul Pedagogic Matei Basarab din Slobozia și am fost olimpică națională la psihologie în clasa a-X-a). Am intrat în primii 10 la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din București. Am făcut un Master în Comunicare și Opinie Publică în România și Italia unde am studiat impactul televiziunii asupra creierului uman. 

Iar într-un final, cu multă suferință și sacrificii, un Doctorat în Sociologie (în domeniul Psihologiei Sociale, aria comunicare nonverbală), unde am făcut o cercetare științifică cross-culturală între România și Belgia. Le-am făcut pe toate ca să dovedesc că sunt cea mai bună și că merit să fiu iubită.

Partea tristă a fost că…după finalizarea doctoratului, după 12 ani de muncă intensă și studiu, eu nu mai visam. Mă pierdusem complet pe mine. A doua oară. 

Credeam eronat că titlul de doctor îmi va deschide toate ușile în carieră. Din contră, am început să fiu invidiată de colegii de facultate când am vrut să devin profesor universitar, și încet-încet îndepărtată sau ținută la distanță pentru că… eram cea mai bună.

Înainte de asta, când am început să lucrez în timpul facultății (am avut doar 3 joburi, în care am stat în primul job 3 ani, în al doilea 1 an și în ultimul 3 luni), m-am lovit de așa numitul “tavan de sticlă“. Adică “doar până aici poți să urci”  mi se comunica în mod repetat. 

Mi-am dat demisia din toate cele 3 joburi și la 25 de ani am luat cea mai bună decizie din viața mea- Să fiu pe cont propriu și așa mi-am înființat propria mea companie în 2002. Și de aici am început drumul către strălucire. 

Pentru că eram pregătită pentru un salt în conștiință, tot la 25 de ani m-a “găsit” mentorul meu, Joe Navarro, fost agent FBI, cel mai bun profiler criminalist din ultimii 100 de ani ai FBI-ului și unul din fondatorii Departamentului de Analiză Comportamentală din FBI. Influența sa asupra carierei mele profesionale este imensă și în 2023 am sărbătorit la Amsterdam 20 de ani de mentorat. Pentru că m-a motivat să-mi doresc să devin și eu profiler (sau analist comportamental), însă în domeniul afacerilor. Sunt profesionistul de azi și datorită ghidării sale!

Să nu omit încă un aspect important. Nu ți-am spus când m-am pierdut pe mine prima oară. Pentru că nu știam cine sunt și nu m-a învățat nimeni cum să fiu în armonie cu mine, m-am mărit la aproape 20 de ani crezând că așa voi fi fericită și împlinită pentru că așa era cerința societății. Greșit. Am trăit pe bune 7 ani coșmarul vieții mele. Am divorțat la 27 de ani, după ce am conștientizat că NU un bărbat mă face fericită sau o familie (deși îmi doream o familie). Ci doar EU sunt singura responsabilă de viața mea și de fericirea mea. Sunt o femeie binecuvântată pentru că mi-am dat seama la momentul oportun că nu poți schimba pe altul, ci doar pe tine. 

Am trăit 3 ani cu stigmatul de a fi o femeie divorțată, cu etichete de tipul “ce-o să zică lumea că ești divorțată, nu o să te mai ia nimeni etc.”. Și în acești 3 ani mi-am dat voie să fac tot ceea ce mi-a trecut prin cap. La propriu. Și astfel, am ales să-mi trăiesc viața după regulile mele, după principiile mele și după nevoile mele. Fără să mă mai simt vinovată, disperată sau frustrată.

Iar în momentul cel mai profund transformator din viața mea…când eram sub nivelul mării…împrăștiată în mii de bucăți…după ce am trecut prin Noaptea Întunecată a Sufletului (când mi-au trecut prin cap și gândul de a mă despărți de această lume)…am înțeles și acceptat în sinea mea…că EU POT să-mi reprogramez identitatea subconștientă și să-mi îndeplinesc orice dorință, vis, țel, tot ce îmi propun cu mintea mea.

M-am recăsătorit cu un bărbat ales după propriile criterii și valori, la 30 de ani am devenit mama lui Filip (pe care l-am născut natural luând cea mai bună decizie pentru el și pentru mine, iar acum sunt o promotoare a nașterii naturale) și a lui Matei (care a venit “la pachet” cu soțul meu actual, Alin Ghizășan). Avem o familie extinsă minunată și specială, care acum 3 ani s-a întregit cu câinele nostru rasa Vizsla Maghiară, Joy.

CINE SUNT? 

Viziunea mea în această viață: Doresc să fiu un clopoțel de trezire pentru femei și să folosesc darurile mele divine pentru Trezirea Spiritului și pentru transformarea convingerilor mentale limitative, doctrinelor greșite și blocajelor emoționale, astfel încât ei să-și trăiască potențialul în armonie, bogăție și sănătate deplină.

Misiunea mea în această viață: Educ, motivez și inspir femeile care VOR să fie pe primul loc în viața lor.

Valorile mele în această viață: Sănătate, Libertate, Familie/Comunitate, Excelență, Contribuție

Principiile mele non-negociabile în această viață:

1. Viața este frumoasă și merită trăită în fiecare secundă!

2. Lucrurile “trebuie” făcute până la capăt!

3. Sunt așa cum sunt EU!

4. Disciplina personală îmi dă libertate!

5. Întotdeauna ofer dragoste, pentru că sunt capabilă să iubesc!

6. Sunt simplă în vorbe și eleganta în atitudine!

7. Trăiesc autentic în acord cu valorile personale, credințele interioare și principiile mele de viață!

SUNT o femeie TREAZĂ și CONȘTIENTĂ. Tot ceea ce contează e CONȘTIINTA mea, la ce nivel sunt pe scala conștiinței lui David R. Hawkins și cât de mult mă focusez pe înflorirea ei. Eu controlez mintea mea, gândurile și emoțiile mele. Am conștientizat următoarele: cine îmi controlează emoțiile, îmi controlează viața. EU SUNT STĂPÂNA VIEȚII mele. Mă iubesc, mă accept și ma aprob așa cum SUNT!

Ziua în care am conștientizat că singurul om care mă poate salva sunt EU însămi…este ziua în care am început să trăiesc cu adevărat. Când am înțeles că eu sunt PROPRIA MEA EROINĂ în povestea vieții mele, am deschis larg ușa potențialului cu care m-a înzestrat Dumnezeu. Și poate te întrebi ce rezultate concrete am obținut până în prezent, trăindu-mi viața după propriile reguli și principii?

 • Sunt antreprenor de la 25 de ani. 
 • Am scris 3 cărți: În Armonie cu Mine!, Fii pe primul loc în viața ta! Ghid practic de Autocunoaștere, Curajul de a mă iubi- Călătoria de la “sufăr, deci exist” la “mă bucur, deci exist” (în curs de apariție)
 • Am creat un Caiet de Lucru pentru creșterea de 10 ori a performanței personale, care conține 50 exerciții de conștientizare
 • Am creat mai multe audiobook-uri: În Armonie cu Mine!, Momente de Luciditate- 7 pași simpli pentru armonie interioară, 10 Criterii pentru a fi pe primul loc în viața ta, etc.
 • Antrenez de peste 12 ani clienții de business și life coaching prin Programul "Transformă-ți viața în 90 zile! Focus pe performanță personală” 
 • Din 2017 folosesc Tehnologia bazată pe Fizica Cuantică TimeWaver pentru ghidarea clienților mei în programele de transformare să-și descopere rapid blocajele emoționale și convingerile limitative.
 • Sunt Lector la Academia Internațională TimeWaver, predând la nivel mondial metoda mea de lucru cu clienții de business.
 • Sunt trainer internațional, am predat până acum în țări precum Olanda, Portugalia, Belgia, Polonia, Republica Moldova, etc.
 • Sunt speaker motivațional de peste 21 de ani, am participat la numeroase conferințe de business în țară și la nivel internațional.
 • Sunt profiler și coach pentru înaltă performanță, așa cum am visat. Mă consider extrem de norocoasă pentru că l-am avut ca mentor timp de 20 ani pe Joe Navarro, fost agent FBI, recunoscut ca fiind cel mai bun criminal profiler din ultimii 100 de ani ai FBI-ului și unul dintre fondatorii Departamentului de Analiză Comportamentală din FBI.
 • Sunt mama nr. 1 pentru Filip, mama nr. 2 pentru Matei și mama lui Joy, câinele nostru.
 • Sunt de peste 16 ani soția lui Alin Ghizășan.
 • Am strâns în jurul meu o comunitate de peste 300.000 oameni care mă urmăresc pe toate canalele de social media existente și pe email.
 • Sunt invitată deseori la emisiuni TV, la podcasturi să vorbesc despre Metoda mea de lucru și expertiza mea.
 • Am lucrat în training cu mii de oameni.
 • Am transformat viețile tuturor clienților mei de business.
 • Am inspirat milioane de oameni prin toate aparițiile mele în conferințe, workshopuri, tabere etc.
 • Trăiesc zi de zi viața armonioasă, autentică și împlinită pe care mi-am dorit-o, fiind aliniată cu valorile mele, nevoile mele, regulile mele, principiile mele non-negociabile, visele mele.

Ți-am împărtășit toate acestea ca să știi că în această viață…TOTUL DEPINDE DOAR DE TINE! Cum am reușit să-mi aduc această credință constructivă în conștiință? Eu am trecut singură printr-un Proces de Transformare și de Reprogramare a Identității  mele Subconștiente și știu că a funcționat pentru mine. Dacă a funcționat pentru mine, funcționează și pentru tine, pentru că și eu și tu avem acces la aceeași Sursă Divină.

Și să nu uit. Sunt Creatoarea Metodei de Reprogramare a Identității Subconștiente. De ce mi-am dorit să creez un program transformational de coaching la nivel de identitate?  Să ieși la suprafață din oceanul suferinței. Să-ți reprogramezi identitatea subconștientă.

Poate te întrebi cum am ajuns sa creez programe transformaționale de coaching la nivel de identitate. Să o iau cronologic. Atunci când m-am pierdut pe mine prima dată, înainte de a divorța la 27 ani, am trăit o experiență de viață traumatizantă (am fost la limita dintre viață și moarte, pe bune) și ca urmare a loviturii primite în cap, mi-am pierdut identitatea și nu am știu cine sunt 2 luni. Am fost nevoită să lucrez intens cu mine ca să mă regăsesc, ca să mă redescopăr și ca să mă reinventez. Multe conștientizări faine am trăit în acea perioadă. 

Și am continuat să mă caut pe mine. Până în anul 2009 când am participat la un training experiențial și transformator cu Robert Dilts și soția sa, Deborah Bacon-Dilts, cu tema- Coaching la Nivelul Identității, organizat de mentorul meu în domeniul NLP-ului (Programare Neuro-Lingvistică) Daniel Bichiș. Întâlnirea cu Robert Dilts m-a transformat complet. Pentru că într-una din zile, Robert ne-a dat să facem un exercițiu. Ne-a pus să scoatem o foaie de hârtie și să scriem sus întrebarea- “Cine sunt eu?” 

Și sub ea să scriem ce simțim noi. Pe moment, m-am blocat. Nu știam ce să scriu despre mine, deși lucram constant la îmbunătățirea mea. Și Robert a zis- “dacă nu vă vin cuvinte momentan, desenați cine sunteți“. Și atunci mi s-a aprins beculețul și am desenat o Pasăre Phoenix care renaște din propria cenușă. Ce mi-am dorit pentru viața mea? Să fiu mereu ca o Pasăre Phoenix. Vechii greci și egipteni au descris-o ca fiind o creatură magnifică, un simbol al reînnoirii și al renașterii. Pentru mine, Pasărea Phoenix este simbolul TRANSFORMĂRII CONTINUE.

Așa sunt și eu pentru clienți mei. Sunt cea care îi îndrumă pe calea renașterii din propria cenușă, pentru că dacă eu am reușit să mă reinventez și să mă transform într-o versiune mai bună, și ei vor reuși, aplicând pas cu pas Metoda mele de Reprogramare a Identității Subconștiente. De ce am creat acest program transformațional? Pentru că transformarea de sine trece dincolo de coaching, de mentorat, de învățare. Ea include Nivelul Identității care ține de Viziunea personală, Misiunea personală și Conexiunea cu Spirit Divin pe care toți îl avem în noi.

Sunt un ghid blând și iubitor care susține o altă ființă să se transforme din interior către exterior, susținând-o cu iubire și căldură să scoată la iveală tot ce are mai bun.  Iar orice “transformator” îi “deșteaptă” pe ceilalți prin propria integritate și congruență cu Sinele Divin, fiind în deplin contact cu propria sa viziune de viață, misiune personală, valori personale și principii de viață. 

Să ai spor la conștientizări alături de mine,

Mihaela Stroe