Sunt o femeie optimistă și dinamică care îți aduce mereu zâmbetul pe buze și care îți declanșează instant cheful să devii cea mai bună versiune a ta.

În calitatea mea de trainer cu peste 20 ani de experiență îmi place să îi ghidez pe cursanții mei prin hățișul informațiilor despre comunicarea nonverbală. Sunt pasionată de studiul științific al creierului emoțional, locul de unde izvorăsc comportamentele nonverbale, de cum poți să îi influențezi pozitiv pe ceilalți spre acțiune și mai ales de detectarea minciunii și înșelătoriei. 

Sunt coach la nivel de identitate personală, fiind prima din România care am studiat științitific la doctorat timp de 12 ani acest concept și care am creat programe de coaching transformaționale încă din 2009, la care au participat până în prezent mii de oameni.

În coaching, ador să-mi ascult activ clienții, să îi înțeleg și să îi consiliez să devină mai buni în tot ceea ce fac, indiferent dacă sunt antreprenori, freelanceri, angajați sau manageri de top din corporații, sportivi de performanță etc..

Sunt prezentă trup și suflet pentru clienții mei de coaching (life sau/și business), creând cu ușurință o stare de confort psihologic și oferind un feedforward eficient pentru evoluția lor.

Am învățat cum să transpun oamenii în starea de confort psihologic și sa le dau feedforward de la mentorul meu Joe Navarro, fost agent FBI și cel mai bun criminal profiler din ultimii 100 de ani ai FBI-ului. Fiind în același timp și singurul analist comportamental (profiler) din România pregătit de către Joe Navarro, timp de 20 ani.

În calitate de speaker, iubesc să-i motivez pe oameni, să le dau acel imbold care să îi conducă spre decizii, spre conștientizări și momente de luciditate, spre armonia interioară. 

Însă înainte de a fi trainer, coach, speaker și autor mi-am adresat mie cele mai arzătoare întrebări: Cine sunt? și Ce vreau să fac cu viața mea? Iar răspunsurile au venit după muncă asiduă cu mine, după multe căutări și tatonări. 

Azi sunt peste 20 de ani de când am ales drumul antreprenoriatului și îmi doresc ca, prin misiunea mea personală, să educ, să motivez și să inspir oamenii care vor să fie pe primul loc în viața lor. 

Am activat peste 10 de ani în organizația non-guvernamentală JCI (Junior Chamber International) pentru a susține cât mai mulți tineri să devină antreprenori, atât ca membru activ, ca președinte național și acum ca senator pe viață.

Cum am ales să îi motivez și să îi inspir pe oameni? 

1. Prin platforma mea educațională MSTRIBE (https://mstribe.ro/).

2. Prin programul meu de coaching intensiv "Transformă-ți viața în 90 zile! Focus pe performanța personală/profesională".

3. Prin susținerea de training-uri și tabere motivaționale.

4. Prin conferințele mele la sală susținute în toată țara: "Momente de Luciditate cu Mihaela Stroe".

5. Prin zeci de webinarii online.

6. Prin cărți. Printre cărțile scrise de mine se numară: “În Armonie cu Mine!”, “Fii pe primul loc în viața ta!”, Caietul de lucru cu tine "10 X Performanța Personală" și “Curajul de a mă iubi” (în curs de apariție în 2023).

Simte-te invitat/ă să te molipsești de ordine, structură, rigoare, să fii impregnat/ă de informații și metode prețioase din domeniul dezvoltării personale. Și de ce nu, sper să găsești inspirație în alegerile mele!

Să ai spor la conștientizări alături de mine,

Mihaela Stroe