Workshop Autocontrolul emotional: Alege intre a fi fericit sau nefericit!

septembrie 12, 2013

Motto: „Tot ceea ce se intampla la nivelul corpului fizic se intampla si la nivelul psihicului. Gandurile nesanatoase sunt un fel de prapastie care determina caderea celui care nu stie sa se sustraga lor.” (Emil Coue)

Emotiile_la_copii

Te invit sa participi la un workshop de 3 ore, foarte interactiv in care sa discutam deschis despre emotiile care iti afecteaza abilitatea ta de a atinge fericirea.

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre emotiile tale si alegi sa vii la acest workshop…. pregateste-te mental sa raspunzi la intrebarea: „Ce anume din ceea ce faci acum te impiedica sa fii fericit cu adevarat?”

Stii care sunt cele sase emotii fundamentale ale omului? 

Te-ai gandit vreodata cate emotii ai in momentul in care dai un exam, mergi la un interviu de angajare sau la o negociere?

Stii cum sa le controlezi?

Pentru a raspunde la aceste intrebari este bine sa stim ce sunt emotiile si de ce ele exista in viata noastra de zi de zi. Oare rolul lor este unul pozitiv?

Vreau sa-ti propun o perspectiva noua: cum ma imprietenesc cu emotiile mele. Daca le percepi ca si inamice, pierzi timp, energie si pofta de viata!

Iata subiectele de discutie pe parcursul celor 3 ore (impartite de o sesiune de networking la mijloc):

1. Cele 6 emotii fundamentale- prietenele mele pe viata!

2. Gandurile devin actiuni!

3. Asuma-ti responsabilitatea asupra vietii tale!

Asadar…te invit sa petreci alaturi de mine 3 ore in data de 11 octombrie 2013 intr-un workshop la Bucuresti, unde incepand cu ora 18.00 vei afla cum sa ne facem din emotii cei mai buni prieteni.

Mai ales ca… pretul acestui workshop este foarte accesibil…50 RON de persoana.

Te poti inscrie la workshop aici: http://www.mihaelastroe.ro/workshop/

Rezerva-ti din timp unul dintre cele 20 locuri disponibile.

Totul depinde doar de TINE,

Mihaela

 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).