Un interviu OriginALL

octombrie 9, 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Motto: “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!” (Mahatma Gandhi)

Mahatma Gandhi a spus acum aproximativ un secol aceste cuvinte intelepte: „Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!”

Cred foarte mult in ele si le urmez cu sfintenie.

Pentru ca oamenii care vor sa-i ajute pe altii sa devina din ce in ce mai buni se atrag, tocmai prin acest proces l-am cunoscut si eu pe Adrian Boioglu la Constanta.

Iti sunt extrem de recunoscatoare, Adrian, pentru ca ne-am conectat, am schimbat idei interesante despre educatie, antreprenoriat, viata si inteligenta nonverbala.

Si mai ales, iti multumesc pentru interviul pe care l-am facut impreuna.

Poti sa-l asculti aici: 

Retine: OriginALL este un show de radio cu oameni inteligenti pe care vrei sa-i asculti pentru ca ei sunt cei care schimba mentalitatea Romaniei!

Poti sa asculti toate emisiunile aici: http://originall.citypodcast.ro/

Toate cele bune, MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).