Sunt speaker la Bucharest Business Days. Vino si tu!

decembrie 8, 2012

Sunt speaker la Bucharest Business Days. Ai aici programul evenimentului.

Te incurajez sa participi. Este un eveniment deosebit, care o sa te inspire si sigur vei avea ce invata de la oameni extraordinari.

Eu voi sustine un speech motivational in data de 12 decembrie 2012 la sectiunea Leadership vs. Management cu tema „Pledoarie pentru AUTENTICITATE

Pentru mine INFLUENTAREA este cea mai puternica resursa interioara pe care liderii o au, dar pe care o uita cel mai adesea, mai ales in relatii si afaceri.

Este acea abilitate care inspira oamenii, ii “seduce” si ii determina sa treaca la actiune!

Pentru a fi un lider influent, am identificat prin cercetare 4 elemente care te ajuta sa faci diferenta: Autenticitate, Credibilitate, Incredere si Competenta. In acest speech motivational vorbesc despre AUTENTICITATE. 

Cred cu tarie urmatoarele: Esti tu si iti asumi unicitatea….sau te vei pierde in multime!

Am un citat motivational care ma ghideaza in viata:  „Convingerile tale devin ganduri, gandurile tale devin cuvinte, cuvintele tale devin actiuni, actiunile tale devin obisnuinte, obisnuintele tale devin valori, iar valorile tale devin destinul tau. ” Mahatma Gandhi

In plus, tot in aceeasi zi sustin un worskshop cu tema Influentarea incepe cu ….TINE!

Doresc sa vorbesc despre puterea influentarii nonverbale (paradigma confort/disconfort, incredere, semnale de intentie) si despre diferenta dintre influenta si putere.

Te astept cu drag la Bucharest Business Days.

Multumesc din suflet lui Laszlo Pacso si echipei lui pentru munca minunata pe care o fac pentru promovarea lidershipului in Romania.

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).