[LEADERSHIP] Intre Perceptie si Realitate!

septembrie 5, 2018

Motto: “Nimeni nu iti controleaza Perceptiile, in afara de Tine. Puterea ta vine din Perceptia personala.” (Mihaela Stroe PhD)

Stii cu siguranta ca am terminat – cu succes – un nou program de coaching pentru Liderii din industria Network Marketing-ului.

Au fost 90 de zile intensive care s-au finalizat cu succes la mijlocul lunii august.

Sunt extrem de recunoscatoare pentru tot ceea ce am co-creat impreuna cu participantii si echipa mea.

Sunt extrem de recunoscatoare pentru oportunitatea de a il intervieva pe Peter Foss (in fotografia de sus), Presedintele Young Living Europe, pentru care am sustinut acest program intensiv de coaching in premiera (daca ai pierdut acest interviu, te invit sa il vizionezi aici: partea 1 si partea 2).

Si, nu in ultimul rand, sunt extrem de recunoscatoare pentru invitatia pe care cei din conducerea acestei companii multinationale mi-au lansat-o, de a fi Keynote Speaker la Conventia lor Europeana (care este la Praga, intre 7-9 septembrie 2018).

Voi urca pe scena alaturi de Michael Glauser, antreprenor, profesor universitar si autorul cartii „Main Street Entrepreneur„.

Voi vorbi despre Leadership, subiectul meu preferat si abilitatea de capatai, pe care orice profesionist, echipa si companie din ziua de azi are nevoie sa o cultive, in spiritul Mileniului III.

La ce ma refer cand spun aceasta?

Ei bine, exact la acele atribute despre care am detaliat cu Peter Foss, despre care a scris Stephen R. Covey, si John Hope Bryant.

Sa cunosti psihologia Leadershipului inseamna sa cunosti diferentele dintre generatii si sa creezi un mediu in care coeziunea, sustinerea reciproca, respectul si spiritul de egalitate primeaza.

In meseria mea de coach si trainer in Performanta Personala si Profesionala, evolutia pietei muncii la nivel mondial este un subiect pe care il cercetez constant, pentru a face recomandarile cele mai pertinente.

Iti recomand astfel, daca esti Lider de echipa si companie sa il urmaresti pe unul dintre specialistii mondiali care publica regulat studii despre evolutia pietei muncii si caracteristicile fiecarei generatii: Dan Schawbel, supranumit si “versiunea mileniala a lui Tom Peters, expert in business”.

 • Intrebare-CHEIE pentru TINE:

Tu ce Poveste iti spui, tie si celor din jurul tau, despre Realitatea pe care o traiesti?

Altfel spus, care este perceptia ta despre realitatea pe care o traiesti?

Rezultatele studiului meu, cu lideri de echipe regionale/multinationale, arata ca cele mai comune setari mentale limitative – supranumite vampiri energetici – care ii deposedeaza pe oameni de Puterea lor personala (forta interioara), sunt:

 • Stima de sine scazuta
 • Lipsa Iubirii de sine
 • Lipsa Respectului de sine
 • Probleme de Incredere si credibilitate
 • Teama de Succes
 • Indoiala de sine, Nesiguranta
 • Lipsa de Viziune
 • Confuzia/ Lipsa Claritatii
 • Vina, Rusine
 • Nestiinta de a Spune NU/ de a fi Asertiv
 • Lipsa de putere/ forta interioara si mentala

Astfel, doresc sa te incurajez, indiferent de rolul pe care il ai in companie/ afacere/ viata personala, sa fii constient/a la urmatoarele Principii ale Maiestriei in Leadership:

 1. Observa-ti si elimina Setarile mentale limitative! (prejudecati, perceptii eronate, credinte inradacinate si false etc.)
 2. Fii Maestrul/a Energiei pozitive personale!
 3. Umple-ti zilnic farfuria cu un Mental sanatos! (gandire pozitiva, pro-activa, focus etc.)
 4. Hraneste-ti in mod constient Valorile personale! (cele care iti dau energia vietii)
 5. Creeaza-ti afirmatii pozitive cu Viziunea ta despre Viata si Profesia/ Afacerea Ta!  (tine-le la vedere si citeste-le in fiecare zi)

Fii Maestrul/a Vietii Tale, Fii un Lider desavarsit!

Te invit sa-mi trimiti raspunsul tau la intrebarea mea de deasupra, fie prin reply la acest email, fie pe pagina mea de facebook, Mihaela Liliana Stroe.

Cu drag si pe curand cu vesti de la Praga,

Mihaela Stroe PhD

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Din luna mai 2018 nu am mai deschis acest BLOG si nu mai stiu daca ma pot identifica sau nu si ce trebuie sa fac pentru a relua accesul la blog

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).