Leadership si deprinderile oamenilor eficace

Motto: “Succesul si implinirea sunt bazate pe o serie de principii sanatoase prin care sa ne traim viata.” (Stephen R. Covey)

Desi este august si suntem cu gandul la mare si la soare, sper ca acest mesaj sa te inspire sa-ti iei la plaja cartea scrisa de Stephen R. Covey, cu titlul „Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace. Lectii importante pentru schimbarea personala„.

Daca titlul cartii recomandate sau reputatia autorului nu sunt suficient de incitante, iti dezvalui in premiera interviul pe care l-am facut recent cu Peter Foss, presedintele Young Living Europe, despre leadership si deprinderile oamenilor eficace (prima parte).

L-am cunoscut personal pe Stephen R. Covey in 2006 cand a sustinut la Bucuresti prima conferinta de Leadership din istoria noastra recenta.

A fost „dragoste” la prima vedere fata de acest om care a inspirat milioane de oameni prin prezenta lui, prin atitudinea lui asumata de leadership si prin principiile sale sanatoase.

Iar Peter Foss a lucrat alaturi de Stephen in SUA, fiind consultant de leadership pentru 100 de companii importante, printre care enumar General Motors, Ford, 3 M, Starbucks Coffee.

Poti sa-l urmaresti pe canalul meu de YouTube aici:


Sper sa te motiveze acest interviu si sa iti iei notitele necesare pentru tine!

Te invit sa impartasesti cu mine ce ti-a placut cel mai mult din acest interviu!

Voi reveni spre finalul lunii august cu partea a doua din acest interviu de exceptie. Pana atunci, iti doresc o vara minunata alaturi de cei dragi tie!

Cu drag,

Mihaela Stroe PhD

One thought on “Leadership si deprinderile oamenilor eficace

  1. Pingback: [LEADERSHIP] Intre Perceptie si Realitate! | | Mihaela Stroe

Lasă un răspuns