Lansare carte „Astazi…”

mai 25, 2015

coperta Astazi

Motto: ,,Am un ideal: sa sprijin oamenii sa fie pe primul loc in viata lor! Si mereu lupt pentru idealurile si visele mele. Sunt atat de ambitioasa, incat orice obiectiv imi propun, reusesc sa il ating. Chiar daca trebuie sa ma pregatesc ani de zile. La final, tot reusesc. Conteaza pentru mine fiecare gand, imagine, dorinta, emotie, fapta, sentiment, stare, atitudine. Conteaza pentru mine ca toate acestea sa fie pozitive. Pentru ca totul depinde doar de mine!”
(Dr. Mihaela Stroe)

Acest citat este preluat din cartea “Astazi…” in care am scris o fila din jurnalul vietii mele alaturi de alti autori romani.

Cartea “Astazi…” este un proiect editorial foarte inedit.

Este scrisa de 136 de autori intr-o singura zi: 30 aprilie 2015.

Am acceptat cu mare placere provocarea Clarei Toma, care mi-a propus sa impartasesc cu cititorii editurii Ascendent o zi din viata mea.

De ce este un proiect inedit? Pentru ca este o carte-jurnal, pe care, citind-o, vei calatori in 136 de lumi interioare.

Fiecare dintre autori a deschis granitele sufletului si ale mintii sale si ne-a invitat pe toti in Lumea sa.

Asadar, te invitat cu drag joi, 28 mai 2015, incepand cu ora 19.00, in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms, sala Viena, din strada Calea Rahovei 198 A, la lansarea cartii “Astazi...”, publicata de Editura Ascendent.

De ce sa fii prezent in sala? Pentru ca la acest eveniment te vei intalni cu autorii cartii, vei primi autografe, vei asculta lucruri frumoase de la invitatii speciali ai serii: Mihaela Stroe, Gratian Sonu, Andrei Rosu, Zoia Zarnescu, Cristiana Levitchi, Florentina Gionea, Catalin Pirvu.

Intrarea la eveniment este libera, insa locurile sunt limitate! De aceea, rezervarea locului este o conditie necesara in vederea participarii la eveniment si se face doar prin e-mail, la adresa: office@edituraascendent.ro

Mai multe detalii despre carte si fragmente din ea aici: https://www.facebook.com/carteaAstazi

Te astept cu drag!

MS 🙂

 

 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).