De ce sa imi citesti cartile?

februarie 28, 2019

Motto: Citeste! Citind mereu, creierul tau va deveni un laborator de idei si imagini, din care vei intocmi intelesul si filozofia vietii.” (Mihai Eminescu)

Azi am doua indemnuri pentru tine: 

Citeste prima mea carte “In Armonie cu Mine!” unde vorbesc despre drumul meu personal catre armonia interioara, cum mi-am decis principiile de viata non-negociabile si ce decizii am luat.

Citeste a doua mea carte “Fii pe primul loc in viata ta! Ghid practic de autocunoastere”, care este continuarea fireasca a primei mele carti, unde ofer foarte multe informatii utile pentru cine doreste sa fie prezent in viata lui, sa fie autentic si competent din punct de vedere profesional.

De ce te indemn sa le citesti?

Eminescu are mare dreptate: creierul tău va deveni un laborator de idei si imagini!

Si da, cartile mele sunt traite.

The future is an open book

Sunt vii.

In primul rand eu am trait fiecare cuvant, fiecare fraza din ele.

Iar in al doilea rand, oamenii cu care eu am interactionat in peste 20 ani de training si coaching, chiar au trait experientele descrise in cartile mele.

Te invit si pe tine sa ma descoperi, citind cartile mele si sa urmaresti video-ul pregatit special pentru tine aici:

 

Si poate astfel, vei afla din ele intelesul si filozofia vietii tale! 

Te invit sa ma descoperi si pe blogul meu www.mihaelastroe.ro si sa fii inspirat/a, urmarind emisiunile mele postate pe canalul meu de YouTube: https://www.youtube.com/user/PhDMihaelaStroe

Te imbratisez cu drag,

MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).