Concurs- Vrei sa negociezi ca un agent FBI?

mai 15, 2013

 

Joe & Miha Bucharest April 2009Stii cum sa te pregatesti pentru o negociere? De la a asculta, a empatiza cu ceilalti si pana la a pune intrebarile corecte si a observa semnalele nonverbale, toate sunt tactici pe care, daca stii cum sa le stapanesti, te pot ajuta in procesul de negociere, marindu-ti puterea de influentare!

Poate cele mai pretioase sfaturi pe care le vei primi despre acest subiect vin tocmai de la expertii FBI (cum ar fi Gary Noesner si mentorul meu Joe Navarro– in foto) care ajung sa negocieze in situatii tensionate, uneori pe viata si pe moarte!

De aceea am creat pentru tine cursul deschis „Negociaza ca un agent FBI”, unde vei putea parcurge cele opt etape ale procesului de negociere (Pregatirea, Argumentarea, Citire semnale, Propunerea, Pachetul, Tocmeala, Incheierea, Acordul) si vei invata multe despre strategiile si tacticile nonverbale pe care le poti aplica in fiecare situatie.

Mai mult, vei avea sansa de a-ti testa abilitatile in domeniu in cadrul sesiunilor interactive si celor practice, special concepute pentru a te ajuta sa iti descoperi si sa iti perfectionezi aptitudinea de negociator.

Ti-am pregatit si un concurs care se va desfasura pe pagina oficiala de Facebook a mea si pe pagina revistei mele online Nonverbal Magazine

(https://www.facebook.com/PhD.Mihaela.Stroe/app_168616549966255).

Tot ce trebuie sa faci este sa transmiti mesajul acestui concurs la cat mai multi prieteni si poti castiga un loc gratuit la cursul sustinut de mine in 25 mai.

Cele mai multe recomandari vor fi premiate! Am pus la bataie trei premii, pentru cei care se claseaza pe primele locuri ca numar de recomandari!

Iata ce poti castiga:

Premiul 1: O participare gratuita la cursul deschis “Negociaza ca un agent FBI” si o revista Nonverbal.ro Magazine printata si cu autograful lui Allan Pease.

Premiul 2: Doua sesiuni de coaching gratuite cu Dr. Mihaela Stroe si o revista Nonverbal.ro Magazine printata si cu autograful lui Allan Pease.

Premiul 3: Un set de carti scrise de Joe Navarro (traduse in limba romana) si o revista Nonverbal.ro Magazine printata si cu autograful lui Allan Pease.

Concursul incepe in data de 15 mai, ora 20.00 si se va termina in data de 22 mai, ora 12.00 (ora pranzului).

Pe 23 mai anuntam si castigatorii pe blogul oficial al Dr. Mihaela Stroe (link: www.mihaelastroe.ro).

Mult succes tuturor!

Si tu poti negocia ca un agent FBI! Daca vrei!

 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).