Cauza umanitara- Roxana are nevoie si de ajutorul tau!

iulie 10, 2017

Motto: „Îmi place să ajut oamenii care se ajută singuri.” (John Galsworthy)

După cum bine știi, pe blogul meu personal și pe retelele mele social media, am creat un grup de oameni unde comunicăm de la suflet la suflet. 

De aceea azi doresc să împărtășesc cu voi o cauză umanitară care contează foarte mult pentru mine și care prin mediatizarea voastra, sper din tot sufletul să se poată realiza. 

Este cazul coafezei și prietenei mele din Sibiu, Roxana Elena Lupulețu.

Roxana este o tânără de 27 de ani, absolventă a două facultăți, de Jurnalistică și Drept. În urmă cu patru ani însă, un accident grav cu ATV-ul i-a schimbat radical viața. 

Prietena mea a suferit nenumărate traumatisme la coloana vertebrală, coaste, stern, plămâni, și stomac, pe care doctorii din România au încercat să le remedieze. 

Cu toate acestea, Roxana a rămas paralizată de la brâu în jos, iar șansele de recuperare sunt extrem de reduse, conform medicilor. 

Anul acesta însă, Roxana, care este o luptătoare și care până acum a căutat să se ajute singură, a aflat de o clinică din Tailanda, unde se tratează cazuri complexe din lumea sportului mondial.  

A fost acceptată pentru o operație și un tratament inovator cu foarte mari șanse de reușită. 

Acesta presupune implantarea în coloana vertebrală a unui cip electronic pentru stimularea epidurală, în combinație cu implanturi cu celule stem și terapii tradiționale suplimentare, pe o durata de 40 de zile. 

După aplicarea acestuia, Roxana va putea să stea din nou în picioare și, mai important, să meargă. 

Pentru toate acestea are nevoie de 100.000 de euro.

Mai multe informații despre cazul Roxanei, găsești la următoarele adrese:

https://www.facebook.com/roxy.lupuletu 

http://sibiu100.ro/uncategorized/99562-99562/

https://www.oradesibiu.ro/2017/05/11/foto-drama-unei-tinere-din-sibiu-are-nevoie-de-100-000-de-euro-ca-sa-poata-sa-mearga-din-nou/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=ora%20de%20sibiu

Daca doriți să o ajutați, puteți trimite un SMS cu textul Roxana, la numărul 8827 (cost 2 euro/ SMS), număr valabil până în data de 31 iulie 2017. 

Pentru alte donații, următoarele conturi sunt deschise:

Lei: RO67BRDE330SV71101883300

Euro: RO56BRDE330SV79576023300

USD: RO94BRDE330SV97093463300

 Vă mulțumesc foarte mult și te rog să dai mesajul meu mai departe, către alți oameni de bine! 

MS

PS: După cum poate ai aflat, anul trecut tatăl meu a murit brusc din cauza unei  afecțiuni degerative care a făcut să-și piardă treptat mobilitatea, folosirea mâinilor, respirația… Știu așadar că nu este deloc ușor să nu poți să-ți mai folosești picioarele, mâinile…Acum nu îl mai pot ajuta pe tata.

Însă pe Roxana am luat decizia de a o ajuta cu tot ce pot eu! Pentru că este foarte tânără și are viața înainte! Pentru că este o luptătoare și vrea să trăiască!

Te rog să o ajuți și tu cu ce poți!

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).