Ai incredere in limbajul trupului, NU in cuvinte!

mai 1, 2013

nonverb21Shakespeare a spus acum mult timp: „Viaţa e o scenă pe care cu toţii interpretăm un rol”.

Te-ai gândit vreodată care este rolul pe care îl interpretezi? Ştii cât de talentat eşti în a-ţi juca propriul rol?

Studiile au arătat că o persoană îşi formează o impresie despre cel din faţa sa în aproximativ patru secunde de când l-a zărit pentru prima oară.

De asemenea, mai mult de 90% din mesajele pe care le transmitem celorlalţi NU sunt reprezentate prin cuvinte, ci cu ajutorul semnalelor transmise de corpul nostru!

Iată de ce abilitatea de a citi limbajul trupului în proporţie de 100% este un avantaj imens în viaţa profesională, dar şi în cea personală.

Dacă şi tu vrei să stăpâneşti la un nivel înalt această capacitate de descifrare a limbajului nonverbal, am pregătit pentru tine un Hangout special, în care vom învăţa, alături de Filipe Carrera, faimosul autor al cărţii „Communicate 2.0. The Art of Communicating in the 21st Century” (Comunică 2.0. Arta de a comunica în secolul 21), despre metoda creata de Dr. Mihaela Stroe pentru a ajunge un profesionist în comunicare nonverbală.

Te aşteptăm la Hangout aici https://plus.google.com/u/0/events/c9t13v74lt6lvna5n14b9lb9aps! Participi?

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).