11 metode pentru a-ti recupera energia

mai 9, 2013

cycle_energy_boostBine te-am gasit!

Ti-am promis o sinteza a ultimului meu webinar care a suscitat interesul a multi oameni.

De ce avem nevoie de metode pentru a ne pastra sau recupera energia?

Oamenii toxici, multitudinea de task-uri si deadline-uri de la locul de munca, grijile si problemele de zi cu zi ne consuma inutil energia.

Ajungem sa devenim tot mai putin productivi si tot mai mult stresati.

Pentru ca stiu cat de important este sa pastrezi echilibrul in viata ta si sa te „incarci” cu vibratii pozitive, iti impartasesc 11 metode pe care sa le folosesti si astfel sa iti recapeti energia pozitiva.

 1. Canta! E o metoda rapida si extrem de usoara de a „evada” din starea de deprimare. Nu ai cum sa te simti trist atunci cand fredonezi un cantec.
 2. Misca-te! Danseaza, fa o scurta plimbare sau chiar cateva minute de exercitii fizice. Chiar si putin efort fizic elibereaza endorfinele, hormoni ai fericirii. In acelasi timp, te si incarci cu energie.
 3. Razi! Este cel mai bun medicament! Rasul te ajuta sa te eliberezi de emotiile negative, construind o stare de relaxare interioara.
 4. Mediteaza. Reconecteaza-ti astfel mintea si sufletul. Gaseste o pozitie in care te simti relaxat si confortabil, in timp ce asculti o melodie linistitoare pe fundal. Incearca sa te concentrezi cat mai mult pe procesul de respiratie adanca si expiratie. Iti recomand 10 minute doar pentru tine, de meditatie in fiecare zi.
 5. Purifica-te energetic! Pentru aceasta etapa iti propun cateva mici trucuri. In primul rand, respira adanc si repeta exercitiul de 10 ori. Apoi, fa o baie fierbinte.
 6. Fii recunoscator! Fiecare lucru pozitiv din viata ta este o binecuvantare. Nu uita sa multumesti pentru fiecare dintre acestea. Recunostinta are puterea de a ridica vibratia pozitiva in doar cateva secunde.
 7. Noteaza-ti gandurile intr-un jurnal. Este un exercitiu terapeutic simplu si minunat care iti va dezvalui cine ai fost si cat de departe ai reusit sa ajungi intr-o anumita perioada de timp.
 8. Fii o binecuvantare pentru ceilalti! Atunci cand ii ajuti pe cei din jurul tau, vibratia pozitiva creste.
 9. Iarta! Cu totii gresim, pentru ca toti invatam in permanenta toata viata. Fii empatic si iarta-i atat pe cei care iti gresesc, dar si pe tine insuti.
 10. Iubeste! Invata sa te iubesti pe tine insuti in primul rand si imparte iubire celor din jurul tau. Nu uita ca iubirea este cea mai inalta frecventa vibrationala posibila!
 11. Bucura-te! Ai multe motive pentru a te bucura. Esti viu, esti iubit de prieteni si familie si cu siguranta acestea nu sunt unicele motive.

Include aceste metode simple in rutina ta zilnica, recupereaza-ti energia si atrage vibratiile pozitive in viata ta! Tu alegi ce ti se potriveste cel mai bine!

Totul depinde doar de TINE!

PS: Veste buna!

Marcheaza in calendar data de 15 mai 2013, ora 19.00 pentru ca voi sustine ultimul webinar din seria „Transforma-ti viata in 2013” cu subiectul „Impact prin influentare!” In curand pe blog toate detaliile. 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).