septembrie 12

0 comentarii

Tu cum ai inceput Ultimul Trimestru din acest an?

Articol scris de Mihaela Stroe

septembrie 12, 2018

Business coaching, dezvoltare personala, Elite Business Club, excelenta, MasterClass, Metoda Silva, Mihaela Stroe, Network Marketing, Performanta personala, UnlimitU

Motto: “Te provoc sa-ti faci Viata o Capodopera! Te provoc sa te alaturi celor care traiesc ceea ce predau, celor care fac ceea ce spun!” (Tony Robbins)

Bine te-am regasit!

Tu cum ai inceput Ultimul Trimestru din acest an?

Eu l-am inceput in forta! -:)

In primul rand, am avut o intalnire strategica cu echipa la sfarsitul verii, pentru a planifica noul trimestru – daca nu obisnuiesti sa faci asta, iti recomand “cu R mare” sa ai astfel de intalniri de strategie dupa fiecare trimestru.

Am continuat apoi cu un scurt concediu, pentru ca imediat dupa, sa incep seria evenimentelor la care sunt invitata in aceasta toamna ca Speaker motivational.

Iti spun acum care e agenda mea in aceasta luna si unde ne putem intalni, la Evenimente pentru Minte si Suflet!  

Ce a fost:  

  • 7-9 septembrie 2018 – am fost prezenta la Praga, la Conventia europeana a uneia dintre cele mai longevive multinationale de tip Network Marketing, specializate in uleiuri esentiale, companie pentru care am sustinut un program intensiv de business coaching de 90 de zile (am scris despre acest eveniment, aici).

Ce urmeaza:

  • 22-23 septembrie 2018, UnlimitU, Bucuresti – primul Summit de Dezvoltare Personala din Romania

Iti voi vorbi aici despre “Cum sa devii CEO-ul propriei tale Vieti”. Iti suna amuzant?

Poate ca da, insa in ziua de azi brandul EU S.R.L. – ceea ce tu esti, ca persoana, ca sistem de credinte, valori, principii, atitudine si comportament – vorbeste mai tare decat functia/ compania pe care  o reprezinti.

Si TU alegi cum iti CONDUCI Viata.

Am scris despre participarea mea la acest eveniment, alaturi de peste 20 de Speakeri de Elita la nivel national, aici.

In plus, organizatorii vin cu o OFERTA imbatabila: primii 50 de Participanti care se inscriu si achita taxa de inscriere intre 11 si 13 septembrie vor primi o reducere de 50% din taxa de inscriere (adică 100 EURO in loc de 195 euro).

Foloseste la inscriere CODUL UU50 pentru a putea beneficia de aceasta reducere importanta.

  • 24 septembrie 2018, lansez MasterClass-ul Online Gratuit – 3 Strategii-CHEIE pentru Performanta Personala –

Pregatesc  acest MasterClass ca raspuns la cele mai comune Provocari pe care le intalnesc Antreprenorii, Profesionistii si Persoanele care vor mai mult de la viata lor – vor Excelenta, atat pe plan Personal, cat si Profesional.

Te voi anunta detaliile in curand.

In calitate de Ambasador Elite Business Women, sunt nespus de incantata sa particip, ori de cate ori agenda imi permite, la intalnirile de business si networking cu femei de afaceri la nivel international. Haide sa ne cunoastem la Timisoara!

Metoda Silva Romania sarbatoreste Primul eveniment aniversar – 25 de ani de existenta in Romania – si, in calitate de membru si practicant al acestei metode, voi fi prezenta ca Speaker, alaturi de multi alti Antreprenori de Succes.

Astfel, te invit cu drag sa vezi detaliile tuturor acestor evenimente, prin click pe numele lor in acest articol, si, daca poti veni la oricare dintre ele, da-mi de stire, pentru ca vreau mult sa ne cunoastem!

Pana data viitoare, “Te provoc sa-ti faci Viata o Capodopera!”

Cu drag si pe curand,

Mihaela Stroe PhD

Ți-a plăcut articolul?

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-6)","hsl":{"h":220,"s":0.46,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
WOW! Da!
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-0)","hsl":{"h":0,"s":0.89,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Nu prea!

Poate ți-ar placea și aceste articole

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Îți dorești mai mult de la afacerea ta?
Sau poate chiar de la viața ta?

>