Haide la Primul Summit de Dezvoltare Personala din Romania!

Motto: “Legea Parghiei: Anumite lucruri pe care le faceti va permit sa realizati mult mai mult decat ati fi realizat in cazul in care ati fi cheltuit aceeasi cantitate de timp pentru a face alte lucruri.” (Brian Tracy)

La sfarsitul lunii iunie te-am anuntat despre participarea mea ca Speaker Motivational la UnlimitU, primul Summit de Dezvoltare Personala din Romania (poti reciti articolul aici).

Sunt extrem de Fericita ca Romania da startul astfel unor Evenimente de asemenea anvergura. In doar 2 zile, mai exact pe 22 si 23 septembrie, la Bucuresti, nu mai putin de 22 de Speakeri de Renume iti vor vorbi despre tot ceea ce ai nevoie sa stii despre Sanatate, Relatii, Succes si Bani.

Pe scurt, domeniile care dau sens vietii. Esti de acord?

Ei bine vreau sa te anunt astazi ultimele noutati legate de acest Summit:

1. Surpriza mea pentru Tine:

Pentru ca Summit-ul se va axa pe povestile pline de inspiratie si recomandarile celor mai mari Speakeri din Romania, am decis sa adaug temei anuntate in articolul meu din iunie, o noua dimensiune. Iti voi vorbi despre:

Cum sa devii CEO-ul Propriei Vieti!

Si in acest context doresc sa iti prezint 3 momente traite intens pe drumul meu personal spre Autocunoastere si spre Performanta de a fi Analist comportamental in Business, Autor, Coach si Trainer, si anume:

  1. Credinta in mine si in potentialul meu interior, cand nimeni nu credea in mine!
  2. Energia si Setarea de intentii pe cele 4 niveluri (fizic, mental, emotional si spiritual)!
  3. Ordinea mintii (luciditatea) si Disciplina personala, care m-au adus acolo unde mi-am directionat Atentia si Energia!

De asemenea voi avea si alte suprize pentru tine pe care ti le voi dezvalui la Summit.

Vreau sa te inspir si sa te sustin pe drumul Succesului tau prin aceste deprinderi, practici si instrumente cheie pe care le-am dobandit in viata si pe care nu voi inceta niciodata sa le perfectionez!

2. Early Tickets: Pana pe 10 iulie beneficiezi de pretul redus al biletului, adica €165. Daca te gandesti ca Summit-urile internationale de Business costa minim €300 pentru o singura zi, si in general o sedinta de coaching individual porneste de la €300 in sus pe ora, cu siguranta ca acest pret ti se va parea cel mai bun de pe piata la ora actuala. Te poti inscrie la eveniment, aici.

Poti vedea intreaga agenda a summit-ului, aici.

Asa cum spune Brian Tracy, foloseste Legea Parghiei in avantajul tau profesional si personal.

Invata din experientele celor pe care ii admiri, pentru a castiga timp valoros pe drumul Succesului tau.

Sunt convinsa ca Summit-ul UnlimitU este o astfel de Parghie pentru Tine.

Nu ezita sa ma anunti daca participi, pentru ca vreau sa te cunosc LIVE.

Weekend plin de Inspiratie si pe curand!

Cu drag,

Mihaela Stroe PhD

>