[Invitatie la Sibiu] Elite Business Club Sibiu

iulie 3, 2018

Motto: “Succesul nu depinde de realizarea tuturor lucrurilor la perfectie. Succesul depinde de identificarea unor Prioritati Cheie si transformarea lor in Obiceiuri de Baza.” (Charles Duhigg, autor “Puterea Obisnuintei – de ce facem ceea ce facem in Viata si in Afaceri”)

Am anuntat recent pe pagina mea de Facebook cat de onorata sunt sa fiu Ambasador international pentru Elite Business Women, Comunitatea Femeilor Puternice de Afaceri!

Iata ca seria evenimentelor de Business continua, cu urmatoarea intalnire Elite Business Club la Sibiu, in 12 iulie.

Te invit asadar sa participi la acest eveniment, daca esti in Sibiu, care are loc de la 18:00 la 21:00, la hotelul Golden Tulip Ana Tower.

Voi fi Speaker alaturi de alte Femei Puternice de Afaceri – precum Ramona Elena Tiepac si Diana Nitu – si iti voi vorbi despre cum sa atingi Performanta Personala si Profesionala in doar 3 luni de zile.

Da, 3 luni de zile sunt un timp ideal pentru a-ti recalibra viata personala si afacerea si trimite catre nivelul de excelenta dorit!

Confirm acest lucru atat prin propria experienta, prin cea a clientilor mei de coaching, cat si prin studiile realizate de-a lungul timpului.

Sa iti dau un exemplu: o cercetare din 2009 realizata de University College London, pe dobandirea unor deprinderi noi timp de 12 saptamani, a ajuns la concluzia ca timpul mediu pentru a forma un nou obicei este de 66 de zile.

Totul depinde bineinteles de motivatia principala, valorile personale si contextul socio-economic individual.

Am clienti de coaching, care in 3 luni de zile reusesc transformari exponentiale atat pe plan personal, cat si profesional.

Decid sa iti deschida business-ul dorit de mult timp, fac salturi profesionale uriase, in functii cheie/ organizatii internationale, sau isi duc business-ul la un nivel de performanta financiara si organizationala neasteptat de mare.

Ceea ce este si mai imbucurator este faptul ca schimbarea intr-un plan (ex. profesional), aduce la pachet schimbarea si celuilalt plan (ex. personal).

Si totul are legatura cu 5 factori-cheie:

Asadar, te astept la evenimentul Elite Business Club Sibiu, din 12 iulie, unde iti voi prezenta, in premiera, un nou program de coaching pe care il lansez in toamna acestui an, in versiunea 3.0.

Inscrie-te aici la eveniment si vino sa cunosti personal Femei de Afaceri puternice, care te vor inspira si sustine in drumul tau catre Excelenta!

Pana data viitoare, cand iti voi aduce o poveste de succes in cariera, reflecteaza la urmatoarea intrebare:

  • Ce Obicei Benefic, pe care daca l-ai implementa de astazi, ti-ar aduce un Salt considerabil in Viata/ Afacere/ Cariera? 

Te invit sa imi trimiti raspunsul, fie pe adresa mea de email contact@mihaelastroe.ro, fie pe pagina profesionala de Facebook, Mihaela Liliana Stroe.

Doresc sa te sustin pe calea Performantei Tale!

Cu drag,

Mihaela Stroe PhD

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).