5 Oameni. 5 Trasaturi fundamentale.

iunie 15, 2018

Motto: “Esti media a celor 5 oameni cu care iti petreci cel mai mult timp” (Jim Rohn)

Bine te-am regasit,

Ai auzit cu siguranta celebra maxima a lui Jim Rohn “Esti media a celor 5 oameni cu care iti petreci cel mai mult timp”.

Tu cum faci sa te inconjori in permanenta de oameni care te sustin neconditionat atat in business, cariera cat si in viata personala?

Pentru ca imi plac provocarile, si ma inspira mereu ceea ce tu iti doresti pentru dezvoltarea ta, iti lansez 2 intrebari cheie [de viata]:

  • Tu cum iti alegi cei 5 oameni care te inspira si sustin neconditionat?
  • Din experienta avuta pana in prezent, ce beneficii ti-au adus acesti suporteri/ mentori in viata ta personala si profesionala? 

Te invit sa imi raspunzi fie aici, cu un reply la acest email, fie pe pagina mea de Facebook, Mihaela Liliana Stroe.

Am intrebat deja persoane din anturajul meu care sunt Trasaturile fundamentale ale mentorilor/ suporterilor lor, si a iesit o medie de 5.

Iata care sunt:  

  • Sunt Oameni de Succes in domeniul lor. Sunt Lideri si Visatori pragmatici. Au atins deja succesul in ceea ce fac, insa raman cu picioarele pe pamant, prin atitudine si comportament. Continua sa evolueze, sa viseze la mai mult, se instruiesc si se adapteaza mereu contextului socio-economic in care traiesc. Investesc continuu in dezvoltarea lor. Ies intotdeauna in afara zonei lor de confort si investesc timp, energie si resurse financiare pentru dezvoltarea lor personala si profesionala.
  • Sunt Empatici. Au inimile mari, bune, si au o dorinta autentica de a ajuta oamenii din jurul lor sa traiasca o viata mai buna si mai semnificativa. Sunt ascultatori activi si inteleg perspectiva celorlalti.
  • Au incredere in ei insisi. Au stima de sine dezvoltata si stiu ca valoarea lor vine in primul rand din setarea lor mentala. Afiseaza incredere in sine prin atitudine si comportament intelept.
  • Sunt organizati si eficienti. Cunosc valoarea timpului – resursa irecuperabila – si isi organizeaza eficient ziua de lucru. Isi stabilesc obiective clare pe termen mediu si lung. Seteaza limite sanatoase intre munca si viata personala si stiu sa spuna nu distractorilor, pentru a-si atinge rezultatele dorite.
  • Au grija de sanatatea lor (fizica, emotionala si spirituala). Isi conduc viata dupa principiul “mens sana in corpore sano” si acorda importanta majora sanatatii corpului fizic (nutritie, miscare, reapaos), emotional (ganduri si emotii pozitive) si spiritual (conectare cu sursa creatoare).

Sunt convins ca si tu ai observat aceste trasaturi fundamentale la cei care te inspira si sustin.

Astept raspunsurile tale la cele 2 intrebari de mai sus.

Doresc sa te sustin in gasirea mentorilor si suporterilor tai pentru a evolua in toate domeniile vietii tale.

Multa inspiratie in gasirea “Celor 5”!

Pe curand,

Mihaela Stroe PhD

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).