[Povesti Inspirationale] Surpriza la Elite Business Club Sibiu, 12 iulie

iulie 9, 2018

Motto: Nu am muschi mari. Nu sunt inalta. Am Putere Interioara. Lupt. (Simona Halep)

Bine te-am regasit,

Astazi vreau sa te inspir cu transformarile pe care le-au avut cativa dintre clientii mei de coaching de-a lungul timpului, atat pe plan personal, cat si in business sau cariera.

Te las cu 3 marturisiri, mai jos:

Success Story 1

“Locuiesc in Italia de 15 ani – spune Monica I., antreprenoare, Bari de la varsta de 23 de ani, o perioada importanta din viata noastra cand ne formam si alegem ce vrem sa facem in viata. M-am format cu profesori italieni foarte buni, dar si internationali, printre care si Roy Martina, business coach si doctor holistic.

In 2006 m-am hotarat sa o contactez pe Mihaela si sa am o prima intalnire cu ea. Ce m-a impresionat foarte mult la ea a fost atentia cu care m-a ascultat, prezenta de spirit, modul sau de comunicare, clar si calm. Datorita Mihaelei si programului ei, am facut ordine in viata mea pe plan profesional si consider ca am primit informatii valoroase care mi-au schimbat  complet viata.

Am terminat de o saptamana programul de coaching „Transforma-ti viata in 90 de zile”, care este despre cum sa fii o persoana influenta si prospera. Mihaela le ofera un mare ajutor oamenilor. Daruieste, impartaseste cu iubire tot ce a invatat si experimentat in toti anii ei de formare.  Mereu este constanta in ceea ce zice si face.

Stiam inca de la inceput, si o reconfirm dupa acest program: Mihaela Stroe este mentorul meu. Mi-am programat sa o ascult multi ani de acum inainte. Poate mereu… toata viata.”

Monica a intrat in programul meu de coaching ca mama singura, cu un business in evenimente care nu ii aducea un venit constant, pentru ca facea multe evenimente pe gratis.

Provocarea Monicai? Tinea foarte mult cont de parerea celorlalti despre ea.

I-am spus ca valoarea ei ca persoana nu depinde de parerea celorlalti. Ca are o mare valoare, doar ca depinde de ea, cum isi vinde serviciile si cati bani cere pentru timpul si energia sa.

In prezent este naturopat si are un business in ascensiune in Italia si Germania si a fost ceruta in casatorie de noul ei partener de viata. Ce face in plus Monica dupa ce a finalizat programul de coaching? Invata zilnic, urmarind toate emisiunile mele de pe YouTube cu caietul in fata si notandu-si in scris dorintele.

Success Story 2

“Acum un an m-ati pregatit pentru un interviu – spune Gabriela C., om de vanzari, Bucuresti. Imi dau seama ca ati facut mai mult de atat. M-ati ajutat sa imi recunosc valoarea.

De cand am fost angajata, am avut initiative, rezultate foarte bune si sunt apreciata.

La o luna si jumatate de la angajare, vicepresedintele a avut incredere sa imi propuna sa fiu project managerul pe un proiect in premiera pentru companie in Romania, pe care l-am implementat in timp record si foarte bine.

Toata aceasta incredere nu am avut-o la locul anterior de munca, iar rezultatele nu au fost stralucite. Acum, pur si simplu imi place de MINE. Va multumesc foarte mult!!!“.

Success Story 3

“Am ales-o pe Mihaela – mi-a scris Oana T., Doctor in Informatica, Londradeoarece sora mea a făcut coaching cu ea pentru a se pregăti pentru interviul în magistratura. Mihaela i-a oferit instrumentele necesare pentru un interviu de succes. Sora mea este acum judecător si datorită Mihaelei.

Am apelat la ea pentru coaching general și mi-a oferit empatie, claritate si pentru instrumente pentru a duce o viata in armonie cu mine!“.

Daca vrei sa afli si alte povesti inspirationale cu si despre clientii mei de coaching, te invit sa le urmaresti pe canalul meu de YouTube, Mihaela Liliana Stroe.

Voi relua in curand si emisiunea ‘Momente de Luciditate, prin care iti voi aduce interviuri cu Oameni de Succes din Romania si Strainatate. Stai aproape!

Iar daca esti din Sibiu sau imprejurimi, si vrei sa stii ce program de coaching relansez in toamna, in versiunea 3.0., te invit la evenimentul Elite Business Club Sibiu, din 12 iulie.

Te-am anuntat recent despre prezenta mea ca Speaker la acest eveniment (in acest articol), iar acum vin sa te anunt ca voi oferi 2 Vouchere cadou la Tombola cu surprize pregatita de organizatori.

Ce iti voi oferi? Haide la eveniment si afla in Direct!

In plus, organizatorii incurajeaza antreprenorii responsabili care lucreaza in echipa, astfel ca s-au hotarat sa ofere o reducere de 50% antreprenorilor dedicati, care doresc să participe la editia Elite Business Club Sibiu by Elite Business Women, pe 12 iulie.

CUM?

Trimite email la contact@elitewomen.org si spune-le ca doresti sa participi cu un om inspirational alaturi de care faci o echipa frumoasa si vei primi 50% off, adica participati 2 PERSOANE prin achitarea unui singur bilet!

Mai multe detalii despre eveniment AICI>>> https://elitewomen.org/ebc-sibiu/

Iti doresc o saptamana Extraordinara!

Pe curand,

Mihaela Stroe PhD

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).