[VIDEO] Descoperă cum să-ți cultivi pacea în suflet

februarie 26, 2024

Motto: “Pacea este la nivelul 600 al energiei. Acest câmp energetic este asociat cu experiența desemnată prin termenii de transcendență, înțelegerea sinelui și conștiința lui Dumnezeu“. (David R. Hawkins, în cartea Putere versus Forță)

Așa cum lumina învinge întunericul, la fel și pacea interioară deschide calea către o viață împlinită și senină. 

Am pregătit pentru tine, direct din inima mea, un video special pe canalul meu de YouTube „Momente de Luciditate cu Mihaela Stroe„.

Aici, împreună cu Mihaela Steinbring, o ființă de lumină cu o inimă mare și o specialistă în reechilibrarea sufletului prin Tehnici Reiki și terapii cu uleiuri esențiale, îți dezvăluim cum să găsești și să cultivi această stare de pace interioară.

Vino alături de noi într-o călătorie emoționantă, unde vom împărtăși din experiențele noastre personale, emoții profunde și, cel mai important, practici zilnice care te vor ajuta să te reconectezi cu esența ta cea mai pură. 

Aceasta nu este doar o invitație la vizionare, ci o oportunitate de a îmbrățișa transformarea interioară și de a începe să răspândești iubire și armonie în jurul tău.

Te invit cu inima deschisă să ne urmărești aici:

https://www.youtube.com/live/xGfFYQRio_4?si=WqwCRvJqmXLSwit5

Și după ce explorezi alături de noi aceste practici, aș adora să îmi împărtășești prin email alegerea ta.

Sunt nerăbdătoare să aflu ce practică a rezonat cel mai mult cu tine!

Împărtășește acest mesaj cu prietenii tăi care ar putea beneficia de el și ajută-ne să creăm o comunitate mai pașnică și iubitoare.

Cu speranța că vei găsi pacea interioară căutată,

Mihaela Stroe

PS: Și dacă nu te-ai abonat încă la canalul meu de YouTube, te invit cu iubire să o faci.

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).