Urari din suflet de anul nou:)

decembrie 30, 2015

 

Motto: “Cu totii avem un POTENTIAL extraordinar, din care folosim doar 5% pana la 10%, din pacate. Foloseste mai mult din potentialul tau, facand un gest de bunatate fata de tine: ai incredere in tine si in capacitatea ta!” (MS)

Suntem in pragul unui nou an si doresc sa va transmit cateva urari din suflet!
smile-828513_960_720
Va doresc ca in 2016 sa va treziti in fiecare zi cu un zambet mare pe fata, recunoscatori ca aveti ocazia sa va creati o zi asa cum vreti. Suntem stapanii propriei realitati!
power-boy-cropped
 
Va doresc ca in 2016 sa aveti puterea personala de a actiona eficient pentru a indeplini dorintele, visele, obiectivele voastre. Pentru ca este viata voastra, nu a altora!
Quotation-Mahatma-Gandhi-harmony-happiness-inspiration-Meetville-Quotes-76202
 
Va doresc ca in 2016 sa folositi gandurile, emotiile, atitudinile si activitatile potrivite care sa contribuie la fericirea si implinirea voastra. Armonia dintre ganduri, emotii si actiuni este benefica fiecarei persoane, indiferent de varsta!

Smiling human child hand listening deaf ear gossip

Va doresc ca in 2016 sa ascultati mai mult si sa vorbiti mai putin. Oamenii au o nevoie mare sa fie ascultati. Inainte de a vorbi, pune-ti cuvintele voastre sa treaca prin 3 intrebari:
Este adevarat?
Este necesar?
Are sens si vorbesc cu blandete?
download
Va doresc ca in 2016 sa iubiti neconditionat. In primul rand pe voi insiva! Cea mai grea lectie de viata este iubirea de sine si armonie cu tine insuti!
Va doresc un An Nou plin cu impliniri, iubire, fericire, sanatate si multa voie buna!
LA MULTI ANI!
MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).