Trei abilitati necesare pentru depasirea crizei

mai 2, 2020

Motto: „Daca prezenta ta ii inspira pe ceilalti sa viseze mai mult, sa invete mai mult, sa faca mai multe, sa reuseasca mai multe, sa devina mai multe, inseamna ca ESTI cu adevarat LEADER”. (John Quincy Adams)

Liderii sunt provocati in acest context economic nou sa isi re-evalueze abilitatile.
Pentru a-i sustine in aceasta re-evaluare, impreuna cu partenerii mei de la Business Days, organizam in 4 mai 2020, de la ora 11.30, pentru o ora (45 minute interviul + 15 minute Q&A), un webinar interactiv cu tema „Trei abilitati necesare pentru depasirea crizei„. Sunt insotita in aceasta calatorie minunata de Mara Iepure, care va fi moderatoarea webinarului.

Topicurile de discutie sunt:
1. Setare mentala pozitiva
2. Adaptabilitate si flexibilitate la contexte noi
3. Anticiparea crizelor
4. Exemplu personal- Comunitatea online MSTRIBE (https://mihaelastroe.ro/comunitate/)

Mesajul pe care doresc sa il transmit prin acest webinar gratuit este foarte bine sintetizat de catre una dintre clientele mele, membra activa a comunitatii MSTRIBE:

Abilitatile noastre nu sunt neaparat innascute si neschimbabile, ci zilnic putem lucra la ele pentru a le imbunatati, prin practica, dedicare si prin vointa. Astfel devenim din ce in ce mai buni pe zi ce trece. Nu exista o destinatie finala a abilitatilor, ci acestea mereu se pot dezvolta.”  (Krisztina M.)

Tot ea mi-a impartasit cateva cuvinte citite in cartea „Mindset” scrisa de Carol S. Dweck:
Construiește un mediu care pune accent pe dezvoltarea abilitatilor si asteapta sa vezi cum apar liderii.


Pe scurt, vino la webinar si afla de ce Robert Greene are mare dreptate in cartea sa „Reteta Geniului-Cum sa devii lider in orice domeniu de activitate” cand spune clar urmatoarele:

Viitorul le apartine celor care deprind mai multe abilitati si le combina in moduri creative. Iar procesul deprinderii abilitatilor, indiferent de cat de virtual ar fi, ramane acelasi.”

Iata unde te poti inscrie la webinar: https://www.businessdays.ro/webinarii/webinar-mihaela-stroe

Daca ai vreo intrebare/provocare legata de aceasta tema, lasa-mi un mesaj pe adresa mea de email: contact@mihaelastroe.ro

Te astept cu mare drag la webinar.
MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).