Comunitatea MS TRIBE

Live ​
Coaching

Cursuri Online

Comunitate Suport

Comunitatea MS TRIBE:
Tot ce ai nevoie pentru transformarea vieții tale!

Coaching

Participi la 2 sesiuni de LIVE grup coaching pe luna cu mine, structurate pe provocările tale.  Pui întrebări și primești LIVE coaching în direct.

Cursuri

Ai acces la cursurile mele online deja create și la cele viitoare în format video. 

Comunitate

Obții acces la comunitatea mea privată MS Tribe de pe Facebook, care îți oferă suport și încurajare continuă. Poți să împărtășești călătoria vieții tale și primește susținerea morală necesară. 

Pentru cine este potrivită această comunitate?

Este pentru tine dacă:

 • Vrei să fii în afara problemelor zilnice și să te focusezi pe soluții
 • Vrei să dispară starea de suferință și să-ți trăiești viața cu bucurie
 • Vrei să ai stabilitate, echilibru emoțional și stare de prezență în tot ce faci
 • Vrei să ai claritate mentală, să fii mai relaxată/detașată și să nu mai acționezi din inerție
 • Te simți pierdută și fără busolă în acest moment
 • Vrei să renunți la duritatea față de tine și să fii din ce în ce mai blândă cu tine
 • Vrei să fii mereu in formă maximă
 • Vrei să fii disciplinată, să ai structură și multe exerciții de conștientizare

Nu este pentru tine dacă:

 • Ești obișnuită să cumperi materiale online și să nu aplici nimic
 • Nu îți pasă deloc unde se pierde energia și timpul tău
 • Îti place să suferi și să îți bați joc de tine în mod constant
 • Te epuizezi în mod constant și ai mereu gânduri negative
 • Ești victimă și vrei să rămâi sub linia vieții
 • Nu ești deloc curioasă să afli informații noi despre tine 
 • Îți place să-i judeci pe ceilalți și să-i arați cu degetul când greșesc
 • Nu îți place să-i susții pe ceilalți pe calea evoluției și le dai în cap
 • Ești invidioasă și nu știi să te bucuri de succesul celorlalți

TRANSFORMAREA TA ÎNCEPE AICI!

Beneficii Incluse:

2 Sesiuni de Live Group Coaching pe lună

Împărtășesc cu tine tot ce am acumulat până acum în domeniul performanței personale, atingând toate cele 5 nivele: inteligența fizică, emoțională, mentală, spirituală și nonverbală. Prezint cum să pui în practica de zi cu zi aceste cunoștințe și ce instrumente de lucru  să folosești în avantajul tău. Poți să îmi pui întrebări și îți răspund rapid la ele. Chiar putem face LIVE Group Coaching dacă tu îți dorești. Urmareste un demo aici.

Cursuri online pentru performanță personală

Poți urmări 24/7 cursurile online în format video create de mine cu teme diferite precum: burn-out, inteligență emoțională, inteligență nonverbală, încredere în sine, iubire de sine, etc. Poți parcurge fiecare curs în ritmul tău, astfel având acces la training de calitate oricând dorești.

Acces la comunitatea privată de Facebook 

Alege să faci parte dintr-o comunitate de femei ca tine, care vor să se dezvolte continuu, au valori și idealuri comune, vor să se susțină reciproc și să împărtășească din experiențele de viață pe care le trăiesc. Vei avea acces la o comunitate privată de Facebook unde primești materiale motivaționale care să te inspire și provocări pe măsură.

1 Podcast pe săptămână

Primești un podcast săptămânal care îți poate schimba complet viața și performanța ta. De ce? Pentru că va conține un exercițiu de conștientizare care te va ajuta să ieși din setarea mentală de victimă și să te plasezi deasupra liniei vieții, ca învingătoarele. 

Interviuri cu oameni de succes

În fiecare lună realizez o serie de interviuri cu oameni de succes, de la care putem învăța și noi. La rândul meu și eu sunt intervievată pe o serie de teme importante pentru oamenii din comunitatea MS Tribe. 

testimoniale

testimonial

În anul 2016 trecând printr-un impas profesional, i-am cerut universului să-mi trimită o energie pozitivă și ajutătoare, pentru a-l putea trece cu demnitate. Și mi-a oferit-o pe EA, pe Mihaela. Unii ar spune că a fost întâmplator, eu aș zice că energiile noastre speciale s-au atras, deși ne aflam la peste 1.500 kilometri distanță. Am început să ascult și să citesc tot ce am găsit vorbit și scris de ea pe calea virtuală. Pentru a intra în profunzimea experienței ei și a informațiilor pe care le deține, am cumpărat prima ei carte “În Armonie cu Mine!”. Pentru a cumpăra a doua carte, am stat în fața calculatorului cu entuziasm de nedescris, deoarece doream să fiu printre primii cumpărători ca mai apoi să am șansa de a intra in comunitatea ei, MS Tribe. Ce șansă minunată! Tot cu entuziasm și sete de a prinde curaj aștept și a treia carte, “ Curajul de a mă iubi”. Ea are munca sa - o lucrare măreață, importantă și provocatoare- aceea de a-l conștientiza pe om de puterea care se află în el, de iubirea de sine, de importanța lui în lume, de iertare și blândețe. Munca ei este alcătuită în mare parte din activitate practică, este ca un exercițiu continuu, neîntrerupt. Cu misterioasa ei energie spirituală, crează iubire și liniște prin fiecare cuvânt pe care-l transmite. Îți mulțumesc Mihaela pentru că de trei ani faci parte din viața mea! A! Și de fiecare dată când văd culoarea roșu, mă gândesc la tine. Tu știi excelent cum să rămâi memorabilă în viața omului pentru toată viața!

Elena Anghel

Consultant IT-Sales Support Frankfurt

  “


Am ales să fac parte din comunitatea MS Tribe datorită rezultatelor excelente pe care le-am avut în urma unui program de coaching cu Mihaela. La o lună după intrarea în program, mi-am atins obiectivul. Deci, sunt foarte mulțumită de rezultate. Ok, mi-am atins obiectivul și totuși de ce vreau să fac parte din comunitate? Pentru că sunt încă aspecte ale vieții pe care doresc să le îmbunătățesc, iar platforma Ms Tribe pune la dispoziție informații clare și  instrumente valoroase de lucru cu mine:  podcasturi, interviuri, cursuri online, inclusiv sesiuni de Live Coaching la un preț foarte avantajos. (Față de achiziționarea individuală a fiecărui material). Avantajul de a fi în comunitatea MS Tribe este că mă ajută să îmi mențin focusul asupra obiectivelor.
Mă bucur să fiu parte a unui grup de oameni cu aceleași preocupari ca mine, unde membrii învață continuu.


Lavinia Stan Customer Care Senior Specialist- Frankfurt


Anul trecut, când mi-a fost recomandat un program de coaching online ținut de către Mihaela Stroe, mi-am exprimat reticența gândindu-mă că “piața” este saturată de coach-i și m-am întrebat sincer ce aduce ea nou, de ce ar merita să investesc energie, timp și bani în parcurgerea programului ei. Am ales să caut înregistrări cu Mihaela pe YouTube și am ascultat-o câteva zile vorbind. Am fost impresionată de mesajele transmise – aveam impresia că vorbea special pentru mine –de limbajul elevat, ton, căldura sufletească, aplicabilitate în viața de zi cu zi. M-am înscris la program, am ascultat prelegerile Mihaelei si după ce l-am absolvit, m-am întrebat de ce nu văd “luminița” după un timp. Apoi, natural, am ales să includ în rutina zilnică și alte metode/terapii alternative și, la un moment dat, mi-am dat seama că am devenit observator în viața mea, că îi ascult pe alții, că  mă ascult, că integrez, că simt concepte, trăiri, că văd provocările ca pe oportunități, nu ca pe “probleme”, că sunt focusată pe soluții, nu pe “vină”, că nu mă mai vait și m-am (re)întors la prelegerile din programul respectiv. Mulțumesc Mihaelei pe aceasta cale că avem oportunitatea de “follow-up”, de diversitate și diversificare, căci dezvoltarea personală este un continuum, nu doar o etapă sau un simplu obiectiv!


Ionela Ilie - Cadru militar

  “


Pentru mine Mihaela este persoana cea mai organizată (disciplinată) pe care am cunoscut-o. Mihaela m-a ajutat să înțeleg că eu sunt cea mai importantă persoană din viața mea. Și mai ales, că viața mea e despre mine, să nu uit niciodată cine sunt și să am curaj să spun ceea ce gândesc. Îi sunt profund recunoscătoare pentru toate conștientizările și transformările prin care trec în ultima vreme și am încredere că ceea ce e mai bun de acum încolo urmează. Recunoștiință pentru tot ce am învățat de la tine, iar mulțumesc e prea puțin!


Daniela Nicolaiciuc -Antreprenor

Abonament Basic
MS TRIBE

Plata lunară

 • 2 Sesiuni de Live Group Coaching pe lună
 • Interviuri cu oameni de succes
 • 1 Podcast pe săptămână
 • Acces la comunitatea privată de Facebook 
 • Curs online Epuizare vs. Energie
 • Curs online Abilități cheie pentru Performanță

149/lună

RON 

99/lună

Abonament Basic Plus 
MS TRIBE

Plata anuală

1288/an

82,5/lună

RON 

990/an

Salut, sunt Mihaela Stroe! 

Sunt sociolog de profesie, având expertiză în domeniul psihologiei sociale și analizei comportamentale (profiler). Lucrez de peste 20 de ani ca speaker și trainer în comunicare nonverbală și m-am specializat de 10 ani în coaching transformațional la nivel de identitate personală. La 25 de ani am ales drumul antreprenoriatului și doresc să susțin cu energia și pasiunea mea crearea unei comunități de oameni care vor să-și transforme viata către nivelul următor. Darurile mele sunt: empatie ridicată, capacitate de observație, ascultare activă, calm, răbdarea, iubire pentru oameni, auto-disciplină și iubire de sine. Îmi place să scriu cărți, să creez cursuri și să motivez oamenii care vor să fie pe primul loc în viața lor! 

100%


GARANTIE

BANII ÎNAPOI

Nu ai niciun risc dacă vei intra în această comunitate!


În eventualitatea în care informațiile și exercițiile de conștientizare oferite în această comunitate nu te atrag sau dacă experiența pe care o ai cu modul meu de lucru online nu te satisface, îți voi returna banii.

Ai la dispoziție 14 zile să testezi platforma. Dacă simți că din orice motiv aceste lecții video nu ți se potrivesc, îți vom returna banii achitați și cu un singur click din contul tău poți opri recurența abonamentului lunar oricând. Vrem să ne asigurăm că rămâi în comunitatea #MSTRIBE pentru că merită, nu pentru că nu mai poți să oprești plățile recurente. Această garanție nu are litere mici și condiții ascunse.

Abonamentul tău va avea activată automat plata recurentă. Asta înseamnă că la data scadentă a abonamentului se va efectua automat plata de pe cardul tău, ca tu să-ți păstrezi accesul neîntrerupt în platformă. Poți opri recurența în orice moment, cu un singur click din contul tău de pe platformă


Întrebări frecvente

Vei găsi mai jos cele mai des întâlnite întrebări despre comunitatea MS TRIBE.

Cum funcționează înscrierea în comunitatea MS TRIBE?

Când mă înscriu în MS TRIBE, cum primesc acces pe platformă? 

Pot să-mi anulez abonamentul?

Pot să-mi primesc banii înapoi?

Cum se face plata pentru abonament?

Pot plăti pe firmă?

Se modifică prețul pe care trebuie să-l plătesc în fiecare an?

Înscrierea mea pe platformă se va reînnoi automat?

Ce fac dacă nu am card și vreau să cumpăr mă abonez?

De ce tip de sistem pentru telefon sau desktop am nevoie pentru accesarea platformei?

Cu ce frecvență este conținutul reînnoit pe platforma ? 

Este vreo aplicație disponibilă pentru a-mi accesa contul ?

Pot să dau mai departe abonamentul meu?

Pot descărca conținutul? 

Unde găsesc platforma MS TRIBE?

Dacă renunț, îmi pierd statusul de membru activ? 

© 2019 Mihaela Stroe

>