Transforma-ti Viata in 2020!

ianuarie 31, 2020

Motto: “Viata ta se va schimba din momentul in care iei o noua decizie, congruenta si asumata.” (Tony Robbins)

Astazi este ultima zi pentru a te decide daca vrei sa-ti transformi viata ta in 2020. Pana in data de 1 februarie 2020 usile sunt deschise pentru o noua grupa in Programul meu INTENSIV de Coaching “Transforma-ti viata in 90 de zile! Focus pe performanta personala!”.

Am sustinut cu succes acest program din 2013, iar din 2018, dupa 5 ani de experienta cu multi clienti, am lansat versiunea 2.0 in format video + Sesiuni LIVE GROUP COACHING, care contine multiple imbunatatiri. Oamenii care au participat pana acum au avut rezultate extraordinare si de durata pe 4 nivele: fizic, mental, emotional, spiritual. 

 

Iata care sunt cateva dintre Beneficiile Programului de coaching “Transforma-ti viata in 90 de zile! Focus pe performanta personala!”:

 1. Temele si instrumentele din program sunt un mijloc eficient pentru a-ti aduce in atentie ganduri, convingeri limitative si blocaje emotionale.
 2. Lucrand zilnic cu tine (temele sunt de luni pana joi, iar vineri ai evaluarea saptamanala), te focusezi pe nevoile tale, pe valorile tale si inevitabil vei trai conform principiilor tale de viata.
 3. Incepi ziua cu tine urmand lectia video de pe platforma educationala online MS Tribe, iar scrisul prin teme scoate la iveala atat punctele tale forte cat si cele pe care le ai de imbunatatit.
 4. Inveti sa te pretuiesti si sa te accepti, sa detii controlul timpului tau si sa acorzi atentie modului in care iti creionezi viata.
 5. Inveti sa te disciplinezi si sa iti prioritizezi obiectivele si actiunile.
 6. Este un ghid pe termen lung, deoarece instrumentele folosite in cele 90 de zile, iti ofera o metoda usor de implementat pentru a-ti mentine focusul inspre realizarea obiectivelor personale si profesionale.
 7. Iti dezvolta stima de sine, aprecierea de sine, acceptarea de sine, iertarea de sine si iubirea de sine.
 8. Inveti cum sa-ti asumi deciziile personale luate si inveti sa fii bland(a) cu tine.
 9. Afli care sunt nevoile tale pentru a te pune pe primul loc in Viata ta.
 10. Iti dezvolti abilitatea de a-ti eficientiza timpul, cea mai pretioasa resursa a noastra.
 11. Iti dezvolti capacitatea de a comunica asertiv cu cei din jur, stiind cum sa spui NU fara sa jignesti pe nimeni.
 12. Inveti sa-ti structurezi un plan de actiuni care sa te conduca spre indeplinirea obiectivului tau.
 13. Descoperi factorii care iti mananca energia personala si care sunt distractorii timpului tau.
 14. Iesi din zona ta de confort si te inveti sa fii sincer(a) cu tine. 
 15. Castigi claritate mentala si focus pe ceea ce este important pentru tine.

Sunt 16 abilitati cheie pentru o viata implinita cu care lucram intens in programul intensiv de coaching “Transforma-ti viata in 90 de zile! Focus pe performanta personala!”, dupa cum urmeaza, in cele 90 de zile:

Luna 1 (30 de zile): Stima de sine si increderea in sine

 1.   Imaginea de sine
 2.   Iubirea de sine
 3.   Increderea in sine
 4.   Stima de sine

 Luna 2 (60 de zile): Controlul timpului tau

 1.   Planificare
 2.   Organizare
 3.   Prioritizare
 4.   Asertivitate

Luna 3 (90 de zile): Controlul vietii tale

 1.   Puterea de a decide
 2.   Valorile personale
 3.   Directia in viata
 4.   Setarea mentala
 5.   Depasirea obstacolelor
 6.   Criterii personale
 7.   Asumarea responsabilitatii
 8.   Planul de actiune

Vestea buna este ca lansez o grupa noua din 1 Februarie 2020 si am creat Abonamentul special PREMIUM MS TRIBE pe platforma mea educationala online cu plata anuala de 2790 Ron. Intra pe pagina https://mihaelastroe.ro/comunitate/ si citeste descrierea abonamentului PREMIUM MS TRIBE.

Iata si beneficiile acestei ofertei:

 • Avem in programul meu de Coaching “Transforma-ti viata in 90 de zile! Focus pe performanta personala!” lunar 2 Sesiuni de LIVE Group Coaching (1 sesiune la 2 saptamani) cu focus pe dezvoltarea abilitatilor aferent fiecarei luni.

Plus

 • 2 Sesiuni LIVE Group Coaching pe luna, pe care eu le realizez pentru comunitatea educationala online MS TRIBE.

Practic, lucrezi cu mine INTENSIV in LIVE GROUP COACHING, 1 data pe saptamana, timp de 90 zile, ceea ce crede-ma iti aduce multe constientizari si transformari benefice. Pana acum doar programul “Transforma-ti viata in 90 de zile! Focus pe performanta personala!” (derulat in format de grup coaching) a costat 2790 Ron.

Acum in acest pret este inclusa toata activitatea pe care o derulez in platforma educationala online MS TRIBE pe un an de zile (intalnirile bilunare de LIVE Group Coaching + interviurile cu oameni de succes + podcasturile + cursurile mele online) si continutul educational creat deja pe platforma de cand am lansat-o in 2019. Si mai ales, 1.000 de puncte in avans in concursul pentru Retreat-ul MS TRIBE din toamna 2020 cand ofer 5 locuri gratuite in ordinea punctelor stranse prin programul de gamificare (care intra in vigoare din 1 februarie 2020).

Cred ca este deci, o super-oferta! Am ales solutia de a oferi programul „Transforma-ti viata in 90 zile! Focus pe performanta personala!” (3 luni ) alaturi de inca 9 luni de ghidare asistata de mine in platforma MS TRIBE (in total 12 luni), pentru a ma asigura ca instrumentele invatate in program sunt implementate corect si cu rezultate in activitatea fiecaruia.

Totul depinde doar de tine!

Scrie-mi la contact@mihaelastroe.ro decizia ta si abia astept sa incepem sa lucram impreuna!

Cu iubire si recunostinta,

Mihaela Stroe

 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).