Speaker la eventul Forbes „Successful Me”

Successful me_5_FB_Cover

Motto: „Mihaela Stroe aplica tehnicile agentilor federali americani in cursurile sale de interpretare a gesturilor. Ea preda acum un limbaj pe care il vorbim cu totii, dar pe care il inteleg doar initiatii.” (Silviu Stefanescu, Forbes Romania)

IMG_5744

In martie 2010, aparea in Revista Forbes Romania un articol inedit despre mine si cariera mea cu titlul „Training a la FBI„.

Ii sunt foarte recunoscatoare lui Silviu Stefanescu, care in urma participarii sale la conferinta organizata de mine si partenerii mei in 2009 cu mentorul meu, Joe Navarro, a fost atat de impresionat de colaborarea mea cu el incat a decis sa scrie un articol despre ce inseamna meseria de profiler.

IMG_5745

Apoi in aprilie 2012, apaream din nou in editia aniversara a revistei Forbes Romania intitulata „101 povesti de succes„.

IMG_5746

Am facut acest preambul, pentru ca marti 27 octombrie 2015 am din nou onoarea de a colabora cu revista Forbes Romania, fiind invitata sa vorbesc la evenimentul lor „Successful Me„.

Acest eveniment isi doreste sa le ofere participantilor (tineri antreprenori, masteranzi, studenti, reprezentanti din companii din diferite domenii, etc.) povesti de succes, experiente din care sa poate extrage sfaturi utile de ASA DA / ASA NU, modele de business si de viata, care sa ii ajute sa isi canalizeze energia si cunostintele catre rezultate.

Voi vorbi despre:

  • Cum m-am decis sa-mi incep businessul propriu la 25 de ani
  • De ce am ales aceasta ramura (a psihologiei sociale si a inteligentei nonverbale)
  • Ce inseamna inteligenta nonverbala
  • Care au fost provocarile in cei 12 ani de antreprenoriat
  • Care au fost oamenii care m-au sustinut
  • Care sunt cele mai importante lucruri de care un tanar cu aspiratii inalte trebuie sa tina seama pentru a merge mereu mai departe si a deveni un leader

Abia astept sa impartasesc cu tine pe blog experienta traita la evenimentul „Successful Me„.

MS

 

One thought on “Speaker la eventul Forbes „Successful Me”

Lasă un răspuns