Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!

noiembrie 6, 2019

Motto-ul Andreei Matei: „Eu niciodata nu pierd, fie invat, fie castig.”

In emisiunea de azi am bucuria de a o avea alaturi de mine pe buna mea prietena, Andreea Matei.

Andreea ne va dezvalui drumul ei spre antrepenoriat, un pas important pe care s-a decis sa il imbratiseze de curand si care ii aduce mari satisfactii atat pe plan personal cat si pe plan profesional.

Si asta pentru ca face exact ceea ce ii place!

Vom afla de la Andreea de ce a decis sa ia drumul antreprenoriatului si cum a decurs acest proces venit in mod firesc, si care a culminat cu etapa de freelancer, concretizata mai apoi cu dorinta de a deveni antreprenor.

Vei afla ce abilitate cheie foloseste Andreea in lucrul cu copiii si de ce este o mare provocare sa aplici aceasta abilitate in metoda adusa de ea in Sibiu, si anume Metoda Soroban, un instrument educational extraordinar pentru dezvoltarea si pregatirea mintii copiilor pentru viitor!

Despre ce este Metoda Soroban si care sunt motivele foarte bine intemeiate pentru care Andreea a ales sa se implice 200% in acest proiect educational, vei afla urmarind interviul nostru.

LINK YOUTUBE AICI:

Cum functioneaza Metoda Soroban?

Studiul Soroban dezvolta abilitati mentale pentru atingerea potentialului maxim, antrenarea inteligentei emotionale prin obtinerea de competente esentiale pentru viata si viitor si antrenarea abilitatilor matematice cu efecte benefice si in alte domenii.

Metoda Soroban activeaza sub cupola Logiclub Smart, fiind primul Centru Soroban, Certificat Ishido-Shiki, Scoala numarul 1 din Japonia si Fundatia de Soroban din Japonia.

„Soroban iti pune mintea la treaba”, ne spune Andreea.

O metoda care te scoate din zona de confort, care te impinge sa-ti depasesti limitele ca adult si care este dovedita stiintific in prevenirea si tratarea bolilor mentale degenerative, boli care afecteaza puternic omenirea in zilele noastre datorita stresului ridicat, anxietatii severe si chiar depresiei.

Mai multe detalii despre aceasta metoda de invatare benefica atat copiilor si adultilor, vei gasi accesand pagina Logiclub Smart aici: https://logiclub.ro/.

Vei afla de asemenea, in interviu, cu ce abilitate cheie m-am intors eu de la Academia de Leadership pe care am urmat-o in Japonia in 2010, una care este esentiala, indiferent ce cale alegi in viata ta.

La final, iti las ca si indemn, ratiunea pe fondul careia s-a nascut acest proiect educational revolutionar: Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!

Cu iubire si recunostinta,

Mihaela Stroe

P.S. Iti reamintesc ca te poti inscrie in comunitatea mea educationala MS Tribe cu pretul preferential de 99 de lei pana in data de 31 decembrie 2019.

Te astept in comunitatea oamenilor minunati si speciali!

Inscrierea in comunitatea care sa te educe, sa te inspire si sa te motiveze sa fii mereu pe Primul loc in Viata Ta se face aici: https://mihaelastroe.ro/comunitate/.

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).