Esti tanar si vrei sa-ti dezvolti o afacere?

septembrie 8, 2015

leadership

Motto: “Trebuie sa iti asumi propria responsabilitate. Nu poti schimba situatiile, anotimpurile sau vantul, ci poti sa te schimbi doar pe tine insuti.” (Jim Rohn)

Mi-am inceput propria afacere la varsta de 25 de ani…acum 12 ani.

Insa atunci nu existau programe sau cursuri care sa te invete cum sa faci primul pas in afaceri sau cum sa te comporti ca antreprenor.

Astfel… am invatat despre antreprenoriat pe cont propriu, mai bine spus “the hard way”.

Adica am invatat din propriile greseli si am trecut singura prin multe situatii dificile. Nu avea cine sa ma invete!

Daca esti tanar si vrei sa-ti dezvolti o afacere, acum exista un proiect destinat tinerilor antreprenori din Romania, initiat de Lorand Soares- Szasz: “Leaders for the future”!

Anul acesta voi fi trainer pentru a treia oara in cadrul proiectului “Leaders for the future”, unde voi impartasi celor din sala din experienta mea de peste 12 ani de vorbit in public.

10303735_325557417599137_8192561836982986836_n

Ce vei afla in trainingul meu de 3 ore despre Public Speaking?

– Tehnici simple pentru imbunatatirea prezentarilor in public;

– Metode prin care sa-ti depasesti frica de a vorbi in public;

– Sfaturi concrete pentru a avea o prezentarea memorabila.

In plus, pe langa trainingul meu, timp de o saptamana vei invata si alte elemente esentiale pentru dezvoltarea unei afaceri: marketing, management financiar, dezvoltarea echipei, proceduri si sisteme, cum sa-ti faci un plan de afaceri.

Pentru ca ma intereseaza sa-i sprijin pe cei hotarati sa-si inceapa o afacere, anul acesta voi face parte si din panelul de evaluatori care vor nota planurile de afaceri.

Si inca un aspect important:

Editia a 4-a a “Leaders for the future” va avea loc in Cluj-Napoca, intre 27 septembrie si 4 octombrie si se adreseaza tinerilor intre 18 si 30 de ani. 

Poti sa completezi formularul de inscriere aici: 

http://leadersforthefuture.ro/inscriere

Iar pentru mai multe detalii despre program si traineri, te incurajez sa intri pe site-ul oficial:

http://bit.ly/1fXe9JW

Vino sa inveti practic care este primul pas in dezvoltarea unei afaceri.

In plus, eu cred cu tarie ca ,,atitudinea ta mentala impreuna cu inteligenta nonverbala si puterea personala de a influenta pozitiv, fac diferenta intre tine-omul de succes si ceilalti!”

Daca vrei sa afli mai multe despre ce este inteligenta nonverbala, urmareste interviul pe care Lorand Soares- Szasz mi l-a luat in 2013.

Vei afla multe lucruri interesante si utile, de aplicat zi de zi, despre importanta limbajului corpului! Acest interviu a fost urmarit pana acum de peste 13.000 de oameni! 

Sper sa iti fie de folos aceasta informatie si sa te incurajeze sa actionezi!

Cu drag,

MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Foarte bun articolul si bine ales motto-ul „Trebuie sa iti asumi propria responsabilitate. Nu poti schimba situatiile, anotimpurile sau vantul, ci poti sa te schimbi doar pe tine insuti.”

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).