august 14

0 comentarii

Dezvatarea Personala cu Paul Avram!

Articol scris de Sabau Daciana

august 14, 2019

analist comportamental, armonie, coaching, Comunitate MS Tribe, comunitate online, constientizare, detox sufletesc, Dezvatare personala, dezvoltare personala, Doctor in Sociologie, Ghid de dezvatare personala, grup de suport, lansare platforma, Mihaela Stroe, MS Tribe, paradigme, Paul Avram, zombism

Motto: „Un om nu se poate simti bine daca nu este in armonie cu sine.” (Mark Twain)

In emisiunea Momente de Luciditate cu nr. 45 il am din nou alaturi pe prietenul si mentorul meu Paul Avram, autorul cartii „Detox Sufletesc. Primul ghid de Dezvatare Personala”.

M-am lasat inspirata de semnificatia acestor doua cuvinte ”dezvatare personala” si le-am ales ca titlu pentru emisiunea mea TV.

De ce?

Pentru a accentua diferenta de nuanta intre ”dezvatare” si ”dezvoltare”, asa cum bine ne explica si Paul in acest interviu.

Identifica paradigmele cu care am fost crescuti majoritatea dintre noi, de unde provin ele si de ce suferim in aceasta viata, ascultand emisiunea accesand linkul de mai jos:

Zoombismul este un alt termen folosit de Paul in cartea „Detox Sufletesc. Primul ghid de Dezvatare Personala”, care inseamna prima etapa de la care pornesti in calatoria ta spre identificarea sinelui autentic.

Te frapeaza termenul de „zombism”?

Daca asculti emisiunea pana la capat, vei intelege la ce se refera si cum se poate elimina din viata ta.

De cate ori in viata te-ai intrebat:

  • De ce mi se intampla un anumit lucru?
  • De ce se repeta?
  • Unde gresesc?

Din acest interviu afli si de ce mereu te afli in capcana repetitiei

Repeti aceeasi lectie de viata pana cand o inveti!

Momentul de constientizare este acela in care constati faptul ca ceva nu e in regula cu viata.

De aici incepe evolutia si schimbarea ta.

Este momentul in care iti asumi ca lucrurile se vor pune miscare si vor produce schimbari atat in interior cat si in exterior.

Unul dintre semnele de inteligenta reala ale omului este atunci cand incepe sa nu mai accepte durerea.

Pentru voi, toti cei care ati decis sa lasati durerea la o parte, lansez din septembrie 2019, Comunitatea online MS Tribe.

Comunitatea online MS Tribe are ca scop principal sustinerea psihologica si energetica a celor care isi doresc sa faca o schimbare REALA in viata lor, prin munca sustinuta cu sinele lor.

Atat personala cat si profesionala!

Ramai alaturi de mine, deoarece in perioada urmatoare vei primi mai multe detalii despre aceasta comunitate pe care am creat-o si la care vei putea sa aderi, sa cresti si sa-ti transformi viata.

Spor la constientizari,

Mihaela Stroe

Ți-a plăcut articolul?

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-6)","hsl":{"h":220,"s":0.46,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
WOW! Da!
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-0)","hsl":{"h":0,"s":0.89,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Nu prea!

Poate ți-ar placea și aceste articole

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Îți dorești mai mult de la afacerea ta?
Sau poate chiar de la viața ta?

>