Azi vorbesc la Flow! Summit. Te invit să mă urmărești!

aprilie

23

0 comentarii

Motto: “Ceea ce crezi are mai multă putere decât ceea ce visezi sau îți dorești sau speri. Devii ceea ce crezi.” (Oprah)

Azi e ziua cea mare.

Prezint discursul meu despre legătura directă dintre starea de flux și identitatea personală, cu ocazia celui mai mare eveniment de dezvoltare personală din Europa, Flow! Summit.

Cred cu tărie că, pentru a trăi în modul de curgere cu viața, e nevoie să fii bine ancorat/ă în cine ești TU cu adevărat, adică în identitatea ta personală.

Ai simțit vreodată în interiorul tău starea de „a te simți bine în propria piele” sau de “a simți că plutești în fluxul universal, că totul curge”?

Eu da. Și te asigur că pentru mine aceste stări sunt esența încrederii în sine. Pentru că încrederea în sine (eu mă încred în mine) este mai mult decât un sentiment pozitiv pe care îl trăiești.

Este încrederea în fluxul universal, în care trăim cu toții. Fiecare dintre noi, cu propria sa identitate, trăiește, se regăsește și se contopește în acest flux universal.

Ascultă discursul meu și comentează cu ce rezonezi din gândurile mele pe care am ales să le împărtășesc cu tine.

Din 2009 derulez sesiuni de coaching la nivel de identitate personală cu mii de oameni și sunt uimită…

…De câți oameni acționează mai mult în mintea lor decât în realitate.

…De câți oameni au o teamă de eșec foarte accentuată.

…De câți oameni nu știu cum să-și controleze furia față de propria persoană (care se manifestă des printr-un dialog intern negativ).

…De câți oameni se simt prinși într-un cerc vicios și se descurajează foarte ușor.

…La câți oameni le lipsește credința în propria persoană și nu deloc siguri pe ei (pe acțiunile lor).

Am certitudinea ca, prin acest discurs de la Flow! Summit și prin exercițiul prezentat cu mare drag la final, să inspir cât mai mulți oameni…

Să prindă curaj și să aibă acces la încrederea în Sine lor Divin și mai ales, să se lase să curgă cu viața și cu fluxul universal.

Te îmbrățișez cu mare drag,

Mihaela Stroe

P.S.Te mai poți înscrie la FLOW! SUMMIT și să-ți inviți prietenii sau membrii familiei să participe, împărtășind acest link cu ei:

Despre autor, Mihaela Stroe

Motto-ul meu: "Educ, motivez si inspir oamenii care vor sa fie pe primul loc in viata lor! Totul depinde doar de TINE!"
Telul meu in aceasta viata: "Sa te educ si sa te sustin pe calea dezvoltarii personale si a reusitei profesionale pentru desavarsirea ta ca OM!"

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}