Azi vorbesc la Flow! Summit. Te invit să mă urmărești!

aprilie 23, 2021

Motto: “Ceea ce crezi are mai multă putere decât ceea ce visezi sau îți dorești sau speri. Devii ceea ce crezi.” (Oprah)

Azi e ziua cea mare.

Prezint discursul meu despre legătura directă dintre starea de flux și identitatea personală, cu ocazia celui mai mare eveniment de dezvoltare personală din Europa, Flow! Summit.

Cred cu tărie că, pentru a trăi în modul de curgere cu viața, e nevoie să fii bine ancorat/ă în cine ești TU cu adevărat, adică în identitatea ta personală.

Ai simțit vreodată în interiorul tău starea de „a te simți bine în propria piele” sau de “a simți că plutești în fluxul universal, că totul curge”?

Eu da. Și te asigur că pentru mine aceste stări sunt esența încrederii în sine. Pentru că încrederea în sine (eu mă încred în mine) este mai mult decât un sentiment pozitiv pe care îl trăiești.

Este încrederea în fluxul universal, în care trăim cu toții. Fiecare dintre noi, cu propria sa identitate, trăiește, se regăsește și se contopește în acest flux universal.

Ascultă discursul meu și comentează cu ce rezonezi din gândurile mele pe care am ales să le împărtășesc cu tine.

Din 2009 derulez sesiuni de coaching la nivel de identitate personală cu mii de oameni și sunt uimită…

…De câți oameni acționează mai mult în mintea lor decât în realitate.

…De câți oameni au o teamă de eșec foarte accentuată.

…De câți oameni nu știu cum să-și controleze furia față de propria persoană (care se manifestă des printr-un dialog intern negativ).

…De câți oameni se simt prinși într-un cerc vicios și se descurajează foarte ușor.

…La câți oameni le lipsește credința în propria persoană și nu deloc siguri pe ei (pe acțiunile lor).

Am certitudinea ca, prin acest discurs de la Flow! Summit și prin exercițiul prezentat cu mare drag la final, să inspir cât mai mulți oameni…

Să prindă curaj și să aibă acces la încrederea în Sine lor Divin și mai ales, să se lase să curgă cu viața și cu fluxul universal.

Te îmbrățișez cu mare drag,

Mihaela Stroe

P.S.Te mai poți înscrie la FLOW! SUMMIT și să-ți inviți prietenii sau membrii familiei să participe, împărtășind acest link cu ei:

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Motto-ul pe care l-ai prezentat suna minunat si sustine perfect mesajul tau despre increderea in Sine. Este foarte important ca fiecare dintre noi sa devina ceea ce crede ca poate fi, asa ca imi doresc sa folosim acest discurs la Flow! Summit ca pe o adevarata sursa de inspiratie si sa impartasim sentimente care sa ne faca sa credem in noi insine.

  2. Mesajul tau o inspira pe colegii tai sa-si descopere si sa-si imbrace adevarata identitate! Acest motto este foarte potrivit pentru acest discurs, deoarece ceea ce crezi in interiorul tau are intotodeauna mai multa putere decat ce visezi sau iti doresti sa vezi in lumea ta exteriora. Sunt impresionata de cat de multa incredere in sine si forta ai dovedit cu acest discurs si sunt cu siguranta curioasa sa aflu mai multe despre Flow! Summit si sa te urmaresc!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).