[Articol] Esenta cartii mele „Fii pe primul loc în viața ta!”

septembrie 25, 2016

1

Motto: „Daca omul nu este constient ca el este responsabil de propria sa evolutie, tu nu poti face nimic.” (Dr. Mihaela Stroe)

Cu totii putem sa fim pe calea evolutiei continue, doar sa vrem. Iar eu simt ca fiecare om are nevoie sa se puna pe primul loc in viata sa. Cum poti face asta?

Eu pot sa-ti dau exemplu meu, ceea ce fac eu ca sa fiu pe primul loc in viata mea: am un jurnal personal in care scriu ceea ce este important pentru mine, am un jurnal al visurilor mele, mi-am stabilit cateva repere de evolutie profesionala pana la 40 de ani, am o lista cu actiuni benefice pentru mine in care investesc constant timp si energie, am stabilit clar care sunt relatiile personale de care am nevoie, sunt in armonie cu mine, practic zilnic constientizarea situatiilor prin care trec, sunt foarte atenta la nevoile mele.

Pentru ca multi oameni au aceasta provocare si nu stiu inca cum sa se puna pe primul loc in viata lor, mai ales femeile (care uita de ele si se pun pe ultimul loc), m-am decis in 2016 sa continui prima mea carte “In armonie cu Mine!” cu un ghid practic de autocunoastere intitulat chiar asa: “Fii pe primul loc in viata ta!”

A fi pe primul loc in viata mea inseamna, in viziunea mea, sa te cunosti pe tine, sa fii in armonie cu tine si cu ceilalti, sa fii o persoana sanatoasa si prospera, sa stii ce iti place si care sunt limitarile tale. 

fb-cover-pagina-personal-model-2

A fi pe primul loc in viata ta inseamna si sa ai curajul de a trai viata ta conform regulilor, criteriilor si principiilor tale de viata, sa nu te mai compari cu nimeni si sa traiesti fericit. Pentru toate, ai nevoie de actiune!

De aceea in noua mea carte descriu 6 actiuni necesare pentru a fi pe primul loc in viata ta:

 1. Setarea mentala;
 2. Prosperitate;
 3. Autodisciplina;
 4. Feedforward (sa evoluezi cu ajutorul mentorilor);
 5. Sa stii cum sa te vinzi si sa creezi o prima impresie pozitiva;
 6. Sa ai vointa si motivatie.

Vestea buna este ca, am invitat sa prezinte in cartea mea- cum pun ei in practica indemnul meu “Fii pe primul loc in viata mea!” inca 6 oameni deosebiti, speakeri renumiti, traineri exceptionali, autori de carti si de materiale educationala. 

rajko

Pentru capitolul 1 „Cum sa te SETEZI mental pentru a fi pe primul loc in viata ta” l-am invitat sa scrie in carte pe Rajko Kuzmanovic. Rajko este sarb de origine si om de afaceri care a derulat numeroase proiecte de antreprenoriat in Romania si la nivel international. In prezent, este director si instructor Metodei Silva Romania.

liviu-pasat

Pentru capitolul 2 „Sfaturi pentru atragerea PROSPERITATII in viata ta” l-am invitat sa scrie in carte pe Liviu Pasat. Liviu este autorul cartii „Obiceiuri care fac toti banii”. Este pasionat de educatie, ajuta oamenii sa trezeasca banii din viata lor, este carismatic si plin de viata.

contact-dan

Pentru capitolul 3 „Antreneaza-ti zilnic muschiul AUTODISCIPLINEI prin obiceiuri sanatoase pentru a fi pe primul loc in viata ta” l-am invitat sa scrie in carte pe Dan Luca. Dan este creatorul programului de coaching 5 am, unde am fost si eu coach in echipa sa. A lansat pe Amazon trei carti de dezvoltare personala in limba engleza: „The Dream Life Blueprint”, „The 5 AM Revolution”, „Productivity Super-Hero”.

florin_rosoga

Pentru capitolul 4 „Foloseste-te de puterea tehnicii de a privi inainte (feedforward) pentru a fi pe primul loc in viata ta” l-am invitat sa scrie in carte pe Florin Rosoga. Florin este autorul cartilor „24 de ore”, „Gata cu scuzele!”, „Limita inferioara”, „Arta dezvoltarii personale”. Realizeaza cu mare succes podcastul „Antreprenori care inspira”.

lorand-soares-szasz-business-coach-si-trainer

Pentru capitolul 5 „CUM sa te vinzi eficient si cum sa creezi o prima impresie pozitiva pentru a fi pe primul loc in viata ta” l-am invitat sa scrie in carte pe Lorand Soares Szasz. Lorand este cel mai renumit speaker din Romania si cel mai activ, care are peste 160 de evenimente pe an. Este autorul cartilor „De la gradinar la business coach”, „Primii 12 ani in propria afacere” si co-autor cu Brian Tracy al cartii „Drumul tau catre succes”.

danielzarnescu

Pentru capitolul 6 „HRANESTE-TI vointa si motivatia pentru a fi pe primul loc in viata ta” l-am invitat sa scrie in carte pe Daniel Zarnescu. Daniel este fondatorul unei comunitatii online impresionante „Construim Imperii”. Este autorul cartilor „Esenta eficientei”, „Treptele schimbarii”, „Despre arieni si pamanteni.”

Asadar, alege sa iti transformi viata ta, plasandu-te pe primul loc, prin actiuni simple si gandite, nu prin reactii emotionale necontrolate! Cum?

 1. Pune-te pe primul loc in viata ta!
 2. Fii atent/a ce rezultate ai in functie de timpul si energia investita!
 3. Valorizeaza-ti singur/a viata ta, personalitatea, valorile si principiile de viata!
 4. Indrazneste sa-ti faci propriile reguli pentru viata ta! Pentru ca este a TA, nu a altora!
 5. Fii constient/a ca totul depinde doar de tine pentru a fi in armonie cu TINE!

In final, doresc sa te invit sa participi la cel mai tare webinar pe care il organizez in aceasta toamna.

La acest Mega webinar online din 30 septembrie 2016 intre orele 19.00- 20.30 vor participa ca invitati Rajko Kuzmanovic, Liviu Pasat, Dan Luca, Florin Rosoga, Lorand Soares Szasz, Daniel Zarnescu si invitatul special in direct din America, mentorul meu Joe Navarro.

2015-joe-navarro-headshot

Joe a fost agent FBI timp de 25 de ani unde s-a ocupat cu prinderea spionilor si teroristilor, este unul din fondatorii diviziei de Analiza Comportamentala din cadrul FBI. Este profesor la Academia FBI si la Harvard Business School. Colaboram din anul 2003 de cand s-a retras din FBI si este pentru mine mentorul meu drag, care ma sustine mereu in dezvoltarea mea profesionala.
Te astept sa fii prezent alaturi de mine si de invitatii mei!
Poti sa te inscrii la acest webinar aici: https://www.mihaelastroe.ro/mega-webinar/

 Pe curand, MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).