Armonie si alte elemente esentiale pentru o viata implinita (2)

octombrie 13, 2015

poza5

Motto: “Sa fii atat de puternic incat nimic sa nu-ti tulbure linistea mintii.” (fragment din Crezul optimistului)

De ce vorbesc despre importanta armoniei pentru o viata implinita? Pentru ca am fost de ambele parti ale baricadei.

Si cand nu am fost in armonie cu mine. Si cand am trait in armonie cu mine.

Starea mea traita a fost complet diferita. De aceea, ACUM prefer mereu armonia si fac orice pentru a o mentine. Chiar daca asta inseamna, uneori, sa renunt la anumiti oameni/situatii, care sunt o amenintare pentru armonia mea. Sunt nemiloasa.

poza8

Iubire… un alt subiect la care ma gandesc des in ultimii ani. Oare ce este iubirea? Parca pana acum am avut ochii legati. Acum simt clar ce este iubirea. Este, in primul rand, iubirea fata de sine. Mereu am crezut ca altcineva din exterior trebuie sa ma iubeasca.

Acum, la 37 de ani, stiu ca iubirea incepe cu mine. Iubesc sa ma descopar pe mine in fiecare zi. Iubesc sa imi descopar gandurile zi de zi. Iubesc sa-mi cultiv emotii pozitive. Iubesc sa imi descopar intelepciunea interioara. MA IUBESC! Doar asa pot darui iubire adevarata si celorlalti. Acum nu mai astept sa vina cineva sa ma iubească. Fac eu primul pas catre mine!

poza6

Lumina… incheie seria celor sase elemente (inceputa in articolul meu precedent). Insa, de fapt, este punctul din care reporneste roata vietii. Toti cei care au experimentat moartea clinica, cu care am vorbit, mi-au spus despre lumina care ii astepta.

Se pare ca venim din lumina si mergem in lumina. Acum exista aparate care sa iti evalueze tipul de lumina a aurei tale. Cred ca structura fiintei umane este facuta din lumina, doar ca nu o percepem intotdeauna. Doar cand suntem in contact cu Sinele nostru superior. Am trait cateva experiente de viata in care am simtit (vazut) lumina mea interioara… Recunosc ca prima data m-am speriat. Dupa aceea, am simtit ca este benefica pentru mine si m-am linistit.

Astazi…sunt impacata cu mine insami. Cu alegerile mele. Cu principiile mele de viata pe care le-am scris in cartea mea „In Armonie cu Mine!” si despre care vorbesc in timpul mini-conferintelor mele cu acelasi titlu.

Prima mini-conferinta am sustinut-o pana acum doar la Cluj, insa urmatoarele vor fi in 20 octombrie 2015 la Sibiu si in 29 octombrie la Bucuresti.

Poti sa participi prin inscrierea ta aici: https://www.mihaelastroe.ro/workshop-in-armonie-cu-mine/

Cred cu tarie ca viata e frumoasa si merita traita, cum declar si in carte.

Cred cu tarie ca meritam sa fim fericiti. Asa cum spunea Roberto Benigni in acest video:

Sunt fericita.

Sunt optimista.

Ma simt foarte bine cu mine.

Si am un ideal maret: sa sprijin oamenii sa fie pe primul loc in viata lor!

Si mereu lupt pentru idealurile si visele mele. Sunt atat de ambitioasă, incat orice obiectiv imi propun, reusesc sa il ating.

Chiar daca trebuie sa ma pregatesc ani de zile. La final, tot reusesc. Conteaza pentru mine fiecare gand, imagine, dorinta, emotie, fapta, sentiment, stare, atitudine.

Conteaza pentru mine ca toate acestea sa fie pozitive. De ce?

Pentru ca totul depinde doar de mine!

MS

 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Ideea de aromonie si iubire denota si o viata linistita, o viata ferita de tot felul de peripetii si necazuri. Totusi, acest gen de viata este si ferita de anumite modalitati de distractie sau duce catre pierderea anumitor prieteni sau renuntarea la ei. Dupa mine, o viata atat de linistit este una traita mai putin, in care nu ne bucuram prea mult de placerile oferite.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).