Am declarat Revolutie in Viata Mea!

noiembrie 14, 2019

Motto: Lumea pe care am creat-o este un proces al gandirii noastre. Nu poate fi schimbata fara a ne schimba gandirea. – Albert Einstein

Am pornit pe acest drum al evolutiei personale care imi aduce atatea satisfactii si imi vad rodul muncii crescand zi de zi.

Iti povesteam intr-unul din articolele mele, cum am planuit timp de un an, crearea unei comunitati unde sa se intrepatrunda experienta mea profesionala de peste 20 de ani de lucru cu oamenii si nevoia lor de disciplina personala si de asumare a responsabilitatii asupra vietii lor.

Mi-am propus de la aceasta comunitate sa fie un spatiu in care suflete minunate si speciale sa isi impartaseasca nevoile zilnice, aspiratiile personale si profesionale.

Unde fiecare sa isi gaseasca calea personala spre echilibrul interior, unde claritatea mentala si organizarea eficienta a zilei sunt un indrumar al unei vieti de calitate.

Unde blandetea fata de sine si constientizarile care ne duc spre realizarea obiectivelor si indeplinirea sarcinilor care ne provoaca zi de zi sa fie o bucurie.

Este un spatiu plin de caldura sufleteasca, cu oameni care VOR sa fie pe Primul Loc in Viata Lor si in Armonie cu Propriul Sine.

Puterea Grupului este exponentiala atunci cand tu iti prezinti provocarea si regasesti aceeasi problema expusa de catre unul din membrii si afli rezolvarea sa, de care poate beneficia un alt membru aflat intr-o situatie similara.

Iata ce spune una din membrele acestei comunitati minunate si speciale, MS Tribe:

Sustinerea, ascultarea activa, relationarea de calitate, resurse pentru invatare continua, echilibrarea vietii personale cu cea profesionala, implementarea de obiceiuri sanatoase, asumarea responsabilitatii fata de propria viata, sunt toate caracteristici definitorii pentru comunitatea MS Tribe.

Te invit sa te alaturi acestei comunitati in care ai oportunitatea sa cresti si sa te valorizezi.

Mai ai ocazia sa beneficiezi de pretul special de 99 Ron pe luna, pana in data de 31 decembrie 2019.

Linkul de inscriere il gasesti AICI: https://mihaelastroe.ro/comunitate/.

Cea mai buna investitie este cea pe care o faci in propria persoana.

Este o investitie pe care o faci pe viata. Iti aduci aminte de viata ta de calitate pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna?

Te astept sa imbratisezi oportunitatea de a fi alaturi de mine si de membrii comunitatii MS Tribe pentru ca impreuna dam putere vitala grupului.

Vrei sa faci si tu parte dintr-o comunitate puternica?

Inscrie-te acum: https://mihaelastroe.ro/comunitate/ si fa-ti cel mai frumos cadou pentru cresterea ta personala!

Abia astept sa lucram impreuna,

Mihaela Stroe

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).