Workshop- Cine vreau sa devin in 2014?

ianuarie 6, 2014

1Motto: „Invata din trecut, stabileste obiective clare si detaliate pentru viitor si traieste singurul moment asupra caruia TU ai control total: ACUM„. (Denis Waitley)

Setarea de obiective clare si detaliate pentru anul 2014 este actiunea care iti poate aduce cele mai neasteptate suprize. De ce ?

Pentru ca oamenii care isi scriu obiectivele pe hartie si urmeaza planuri concrete de actiune pentru realizarea lor, sunt cei care reusesc sa le indeplineasca. Pe toate. Este demonstrat stiitific acest lucru.

Aceasta actiune simpla legata de setarea obiectivelor te ajuta si sa te situezi deasupra liniei vietii (faimoasa Above the Line), exact asa cum afirma autorii cartii “The Oz Principle” (Principiul Oz): Roger Connors, Tom Smith si Craig Hickman.

Ce spune Principiul Oz (inspirat din povestea cu acelasi nume)? Asuma responsabilitatii pentru viata ta este o alegere personala de a te ridica deasupra circumstantelor si de a demonstra ca poti face actiunile necesare pentru a-ti indeplini obiectivele.

vrajitorul-din-oz

Esti pregatit/a sa iti asumi responsabilitatea asupra vietii tale?
Ti-ai facut autoevaluaerea pentru anul 2013?
Ai scris obiectivele pentru anul 2014?
Vrei sa faci o schimbare pozitiva in viata ta?

Daca ai raspuns DA, fie si numai la o singura intrebare din cele patru, te invitam la un workshop transformational de 4 ore.

In acest workshop vei invata cateva strategii simple despre cum o persoana poate evita sa fie „sub linia vietii” (Below the Line), cum sa pleci din locul unde este confuzie mentala, ignoranta, aruncarea vinii asupra altora, asteptare la nesfarsit, amanare peste amanare, refuz de a actiona, refuz de a visa.

Care este provocarea ta in 2014?

Cum sa ma situez „deasupra liniei vietii” (Above the Line), locul preferat al invingatorilor prin patru actiuni simple:

1.    Vad (See it)

2.     Imi asum responsabilitatea (Own it)

3.     Rezolv (Solve it)

4.     Actionez (Do it)

Pe langa aceste actiuni, in acest workshop, vei experimenta si exercitii concrete pentru setarea de obiective pentru 2014 (goal setting), mind storming (extinderea mintii pentru realizarea obiectivelor) si stabilirea unei viziuni strategice (strategic visioning).

Astfel, in data de 17 ianuarie 2014 incepand cu ora 18.00 si pana la ora 22.00, vrem sa iti propunem o provocare:

Gasirea raspunsului TAU la intrebarea “Cine vreau sa devin in 2014?”

Iata agenda celor 4 ore:

18.00- 19.30 Exercitii de constientizare Below the Line/Above the Line– Dr. Mihaela Stroe

19.30- 21.00 Exercitii NLP (goal setting, mind storming, strategic visioning)- Camelia Mihaiu

21.00- 22.00 Intrebari & Raspunsuri & Bonus

Te invitam sa participi la acest workshop special, plin de surprize, prin inscrierea si plata celor 100 lei/persoana aici:

http://www.mihaelastroe.ro/oferta/

Important de retinut!

Acest workshop este sustinut de doua persoane cu expertiza atat din zona dezvoltarii personale cat si a comunicarii (verbale si mai ales nonverbale): Camelia Mihaiu si Dr. Mihaela Stroe.

Camelia Mihaiu este Master in Programare Neuro Lingvistica (NLP), fiind pregatita direct de Dr. Richard Bandler, co-creatorul Programarii Neuro Lingvistice, avandu-i ca profesori si pe Kathleen si John LaValle, Jonathan Chase, Paul McKenna si Justin Tranz. Este certificata ca hipnotizator profesionist la Academia de Arte Hipnotice din Marea Britanie si stie cum sa ajunga cu adevarat la mintea subconstienta a oamenilor si cum sa lucreze cu ea in asa fel incat sa obtina cele mai bune rezultate cu clientii sai.

Dr. Mihaela Stroe este doctor in sociologie, expert in comunicare nonverbala, reprezentantul pentru Romania si Europa al lui Joe Navarro, unul din fondatorii diviziei de Analiza Comportamentala din cadrul FBI, business coach, speaker motivational si antreprenor. Mihaela este mama si este pasionata de voluntariat.

Te asteptam cu drag,

Mihaela & Camelia

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).