[Webinar] „Spune-i asta palariei mele, nu mie!”- Cum sa descoperi minciuna

februarie 8, 2014

Motto: „Oamenii nu au aceleasi abilitati de citire a semnalelor nonverbale, insa femeiyalan yakalayanle sunt intotdeauna mai bune decat barbatii din acest punct de vedere„. (Emrah AKÇAY, autorul cartii You tell me!)

Se pare ca venit momentul mult asteptat de mine….la PRO TV se da serialul Psihologia Minciunii (Lie to me! fiind titlul original).

Detectarea minciunii si inselatoriei fiind specializarea mea, am creat in 2010 cand seria Lie to me! aparuse in America, o revista….Nonverbal Magazine in care cu mandrie am devenit posesoarea rubricii Lie to me! (asemeni filmului).

Crezi ca am avut succes cu ea? Putin. De ce? Pentru ca la noi inca nu ajunsese isteria cu acest film si cu ce inseamna sa fii profiler.

….Eu spun ca sunt antrenata de Joe Navarro sa fiu profiler de peste 10 ani si crezi ca m-a luat cineva in serios? Cativa.

Ce am facut din 2010? Am scos vreo cinci numere de Nonverbal Magazine in limba romana….si in 2013 m-am decis sa o public in engleza la nivel international.

Interesul romanilor pentru ea….aproape zero.

Poti descarca un demo gratuit al primului numar Nonverbal Magazine in engleza pe blogul meu dedicat comunicarii nonverbale www.nonverbal.ro sau de pe cel in engleza www.nonverbal-magazine.com

Norocul meu este ca….in afara acestei tari exista alti oameni apreciaza munca mea si cercetarile facute si carora le sunt recunoscatoare pentru ca imi dau energie sa continui munca de cercetare.

Astfel in 2013, mentorul meu Joe Navarro, ma recomanda sa imi public un articol despre detectarea minciunii si inselatoriei in cartea You tell me! a autorului turc, Emrah AKÇAY.

Si am facut-o. Este primul meu articol publicat la nivel international si….am o veste buna pentru tine!

Miercuri, 12 februarie 2014, incepand cu ora 19.30 timp de o ora, Emrah AKÇAY a fost de acord sa participe la un webinar special despre detectarea minciunii si inselatoriei, diferente culturale intre Romania si Turcia.

Iata subiectele pe care le vom aborda:

– Cele mai intalnire semnale ale minciunii si inselatoriei
– Cum poti fi detector uman al minciunii (Human Lie Detector)
– Cum iti dai seama rapid daca un om minte sau nu- diferente culturale intre Turcia si Romania

Te astept in data de 12 februarie 2014, intre orele 19.30- 20.30 pentru un webinar special despre detectarea minciunii si inselatoriei, diferente cultural intre Romania si Turcia. Poti participa intrand pe linkul (care va fi activ incepand cu ora 19.30 in aceeasi seara):

http://www.mihaelastroe.ro/live-cu-mihaela-stroe/?live

Apreciez gestul tau de a transmite acest mesaj si altor prieteni interesati de subiect.

Cu drag, Mihaela Stroe

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).