[Webinar] Sfaturi pentru atragerea PROSPERITATII in viata ta

septembrie 18, 2016

liviu-pasat

Motto: “Sa ai curajul de a crede ca meriti sa fii o persoana prospera. Toti meritam asta!” (Mihaela Stroe)

Iti spuneam ca saptamana asta (12-18 septembrie 2016) ca voi avea doua webinarii interesante. Pe primul l-am realizat deja si iti voi da imediat si linkul sa il urmaresti, in cazul in care nu ai fost LIVE marti seara.

Iar pe cel de-al doilea il am duminica, 18 septembrie 2016, incepand cu ora 19.00 cu Liviu Pasat (autorul cartii „Obiceiuri care fac toti banii„) si ne poti urmari online aici: 

https://www.mihaelastroe.ro/webinar-live/

res_4e3e7f4da8bd85d337a35b3be00e7bc7_450x450_v6m4

Am tot discutat cu Liviu in ultima perioada ce subiect sa abordam pentru a va da cat mai multa informatie si valoare. Am ales impreuna sa clarificam trei aspecte, care mi se par esentiale pentru a avea o mentalitate de om prosper:

1. Care e legatura dintre bani si obiectivul personal (asumat de tine) de a trai in prosperitate?

2. De ce nu apare prosperitatea in viata ta imediat ce ti-ai setat intentia? 

3. Cum sa ne construim increderea ca „Da, pot si merit sa fiu un om prosper!” si in plus, sa ajungem si la rezultate.

Liviu a acceptat sa scrie si el in noua mea carte “Fii pe primul loc in viata ta!” despre ce obiceiuri foloseste pe parcursul unei zile pentru a-si mentine atitudinea de om prosper (dimineata-pranz-seara). In plus a fost de acord sa fie prezent si la Mega Webinarul Online pe care il organizez in data de 30 septembrie 2016 cu ocazia pre-lansarii cartii mele.

fb-cover-mega-webinar-online_phd

Asadar, te invit si pe tine, sa participi la cel mai tare webinar din aceasta toamna. La acest Mega Webinar Online din 30 septembrie 2016 intre orele 19.00- 20.30 vor participa ca invitati, alaturi de Liviu Pasat, si Rajko Kuzmanovic, Dan Luca, Florin Rosoga, Lorand Soares Szasz, Daniel Zarnescu si invitatul special in direct din America, mentorul meu Joe Navarro.

Intra pe linkul mega webinarului de mai jos, introdu-ti numele si adresa de email sub video-ul de prezentare pentru a te inregistra la acest Mega Webinar Online

https://www.mihaelastroe.ro/mega-webinar/

Spuneam la inceput ca iti voi da si linkul de la webinarul cu Rajko Kuzmanovic. Avem deja peste 800 de vizualizari:)

Il poti revedea aici: 

video

Am promis la finalul webinarului cu Rajko ca voi da mai multe informatii despre cursul sau cu tema “Bogatia este dreptul tau natural!”, pe care il va organiza la Bucuresti. Poti gasi toate detaliile despre curs aici: http://rajko.ro/

Pentru cursul sustinut de Rajko pe data de 24.09.2016, ai din partea mea un cod de recomandare cu o reducere inclusa de 50 lei din pretul standard al evenimentului (daca doresti sa participi la acesta).

Codul meu este: mihaela50

Iti recomand cu tot dragul acest curs (pe care eu l-am facut in 2009) pentru ca am trei motive solide:

1. Rajko este expresia succesului in domeniul de business prin aplicarea fidela  a tuturor principiilor din Metoda Silva (pe care si eu o practic din 2007);

2. Cursul este o exprimare a experientei lui de viata si conceptul lui despre bogatie.

3. O zi intreaga, de la 9.00-19.00, trecand prin tehnici special concepute pentru aceasta tema, este un privilegiu pe care Rajko Kuzmanovic nu l-a mai dat lumii de mult (astept reluarea cursului de 7 ani!)

Sper sa iti fie de folos toate informatiile date si te astept cu mare drag la webinarul LIVE din 18 Septembrie 2016, ora 19.00 alaturi de Liviu Pasat,

MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).