Webinar „LIVE cu Mihaela Stroe”- Tema Disciplina personala

septembrie 9, 2013

Motto: “disciplineAtat timp cat omul nu-si da seama ca este intr-o inchisoare, nu va vrea sa evadeze si atunci va muri prizonier convins fiind ca e liber.” (P.D. Uspensky)

Probabil ai citit acest motto in ebook-ul meu „7 Principii de viata non-negociabile” (il primesti la abonarea pe blog) la inceputul capitolului intitulat „Disciplina iti da libertate!„.

Cred ca reflecta cel mai bine credinta mea de suflet ca: oamenii disciplinati sunt cei cu adevarat liberi.

Vorbeam recent cu una dintre clientele mele din programul de coaching de 90 de zile si mi-a spus foarte fericita: „Stii, am vorbit si cu duhovnicul meu. Si el mi-a zis la fel ca tine: Oamenii disciplinati sunt cei cu adevarat liberi!”

Aceasta informatie nu m-a mirat, ci mi-a intarit credinta mea. Indiferent ce profesie ai (preot, doctor, atlet, profesor, negociator, vanzator, manager, lider, etc.) disciplina este la baza.

Disciplina departajeaza intotdeauna un profesionist de un amator. Daca ar fi sa dau o definitie, disciplina personala este abilitatea de a duce la indeplinire ce ti-ai propus (obiective, proiecte, idei, dorinte, nevoi) indiferent de starea emotionala si obstacolele intampinate.

Tu din ce categoria faci parte? A celor care sunt prieteni cu disciplina? Sau esti de cealalta parte a baricadei?

Pentru a te sprijini sa-ti raspunzi rapid la aceasta provocare organizez miercuri, 11 septembrie 2013, de la ora 19.00 un webinar LIVE special timp de o ora, cu un om extraordinar- Dan Luca. Un model pentru mine. Sper si pentru tine!

Iata subiectele pe care le vom aborda in acest webinar special:

1. Cum a ajuns Dan Luca sa creeze Piramida Prioritatilor?

2. Ce sa facem pentru a fi din ce in ce mai disciplinati? Sfaturi practice.

3. De ce a creat Dan Luca programul 5am si cele trei e-cursuri ale sale (Stima de sine, Organizare & Disciplinare, Planificarea Strategica a Vietii)?

Consider ca disciplina sta la baza vietii tale, la baza succesului tau. Fara ea, practic nu traiesti! Esti sclavul propriilor tale limitari.

Participa la acest webinar special si afla cum poti scapa de convingerile limitative doar prin practicarea obiceiurilor bune. Sunt simple, usor de aplicat. Ai nevoie doar de consecventa, perseverenta si TIMP pentru tine!

Pastreaza link-ul de mai jos, pe care te astept sa intri cu cateva minute inainte de inceperea webinarului LIVE:

http://www.mihaelastroe.ro/live-cu-mihaela-stroe/?live

Te invit sa comentezi in pagina mea de Facebook ce crezi ca poti face TU ca sa fii mai disciplinat.

Te astept cu drag,
Mihaela

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).