[Webinar] Arta dezvoltarii personale: Cum sa te pui pe primul loc in viata ta!

septembrie 26, 2016

captura%cc%86-de-ecran-din-2016-09-25-la-11-47-40

Motto: „A fi pe primul loc in viata ta inseamna si sa ai curajul de a-ti trai viata ta conform regulilor, criteriilor si principiilor tale de viata, sa nu te mai compari cu nimeni si sa traiesti fericit. Pentru toate, ai nevoie de actiune!” (Mihaela Stroe)

In data de 26 septembrie 2016, incepand cu ora 19.00 voi organiza un nou webinar cu minunatul Florin Rosoga.

Florin este autorul cartilor „24 de ore„, „Gata cu scuzele!„, „Limita inferioara„, „Arta dezvoltarii personale” si al altor materiale de dezvoltare personala.

Comunitatea pe care a adunat-o in jurul blogului sau personal www.florinrosoga.ro este imensa!

Iar de ceva vreme realizeaza cu mare succes podcastul „Antreprenori care inspira” si evenimente online sub umbrela “Webinarii care inspira”.

Ne poti urmari online aici: 

https://www.mihaelastroe.ro/webinar-live/

Am tot discutat cu Florin in ultima perioada ce subiect sa abordam pentru a va da cat mai multa informatie si valoare in webinarul nostru LIVE. Am ales impreuna ca in acest webinar, Florin sa-mi puna intrebari:) si sunt foarte incantata. Abia astept!

Iata care sunt provocarile pe care le voi primi de la Florin:

1. Ce rol are dezvoltarea personala in viata oricarei persoane?

2. Cum sa ne facem setarea de obiective personale?

3. Care sunt beneficiile de “a fi pe primul loc in viata ta”?

Sunt foarte bucuroasa ca Florin a acceptat sa scrie si el in noua mea carte “Fii pe primul loc in viata ta! Ghid practic de autocunoastere” pentru capitolul 4, intitulat „Folosește-te de puterea tehnicii de a privi înainte (feedforward).

cover-1

In plus a fost de acord sa fie prezent si la Mega Webinarul Online pe care il organizez in data de 30 septembrie 2016 cu ocazia pre-lansarii cartii mele.

Asadar, te invit si pe tine, sa participi la cel mai tare webinar din aceasta toamna. La acest Mega Webinar Online din 30 septembrie 2016 intre orele 19.00- 20.30 vor participa ca invitati, alaturi de Liviu Pasat, si Rajko Kuzmanovic, Dan Luca, Florin Rosoga, Lorand Soares Szasz, Daniel Zarnescu si invitatul special in direct din America, mentorul meu Joe Navarro.

fb-cover-mega-webinar-online_phd

Intra pe linkul mega webinarului de mai jos, introdu-ti numele si adresa de email sub video-ul de prezentare pentru a te inregistra la acest Mega Webinar Online: 

https://www.mihaelastroe.ro/mega-webinar/

Si eu si Florin te asteptam cu mare drag la webinarul nostru LIVE din 26 septembrie ora 19.00. Ne ajuta extrem de mult orice intrebare pe care ne-o poti trimite inainte de webinar. Iti vom raspunde cu mare drag!

Pe foarte curand,

MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).