Webinar 11 obiceiuri pentru energie in corp

StardustAm pregatit pentru tine in data de 24 aprilie 2013 incepand cu ora 19.00 un webinar foarte consistent, desi la prima vedere nu pare…11 obiceiuri pentru a avea energie in corp.

Daca ai in preajma oameni toxici, daca esti dependent de emailuri si social media, daca uiti de tine muncind prea mult si nu ai vreme sa bei macar 2 litri de apa pe zi, atunci stii foarte bine cum iti pierzi energia cu lucruri inutile.

Sunt ferm convinsa ca ceeea ce vei primi la intalnirea noastra online te va ajuta enorm. Cred cu tarie ca pentru a avea echilibru si armonie in viata ta ai nevoie in primul rand de energie in corp. 🙂

Si mai cred ca informatia misca energia, iar energia misca materia! Adica, daca vrei sa faci o actiune (indiferent ca este fizica, mentala, emotionala etc.) ai nevoie de energia corpului tau. Care este nelimitata daca stii cum sa o folosesti in beneficiul tau!

Simplu spus, este un  webinar practic despre ce obiceiuri sa adopti pentru a avea energia necesara realizarii actiunilor tale.

De ce vorbesc despre obiceiuri? Pentru ca sunt tipare repetitive ale energiei aflate in miscare. Le folosesti zilnic si ai energie maxima!

Puterea sta la tine. Vino la webinar si afla cum o poti lua inapoi!

Ca sa participi intra pe link-ul de mai jos:

http://www.mihaelastroe.ro/webinar-live/

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.