Vino si tu la Bucuresti Business Days! Am o surpriza pentru tine!

decembrie 2, 2019

Motto: „In general, oamenii din tara mea au trasaturile mediteraneene clasice: se infurie usor, sunt sentimentali si feroce. Interactioneaza prin distante apropriate. Le place sa atinga si isi arata emotiile intr-un mod direct si deschis„. (Emrah Akçay)

Am primit saptamana trecuta o super veste pe care abia astept sa o impartasesc cu tine.

Unul dintre partenerii mei de business din Turcia, Emrah Akçay, vine alaturi de mine pe scena Bucuresti Business Days

Cand? In data de 11 Decembrie 2019.

Amandoi am fost lectori anul trecut la Centrul de Excelenta NATO din Ankara/Turcia, alaturi de cursanti din 22 de tari, asa cum vezi in poza de mai jos:

La Bucuresti Business Days suntem speakeri in Conferinta nr. 1 cu tema “Tehnologii si inovatii care schimba modul in care traim si muncim” (interval orar 10.00- 11.30).

In aceeasi zi, dupa-amiaza, sustinem impreuna un MasterClass in limba engleza cu tema “Advanced Nonverbal Communications applied in Negotiations” (interval orar 16.30- 18.00).

Participantii la acest MasterClass interactiv vor intelege:

  1. Ce semnale nonverbale de disconfort pot aparea in negocieri;
  2. Cat de important este sa detectezi rapid semnale nonverbale de evitare si apropiere intr-o negociere;
  3. Cum sa analizezi declaratiile false in timpul unei negocieri folosind interpretarea semnalelor verbale si nonverbale.

Emrah Akçay este ofiter de peste 20 de ani si seful Diviziei de Social Media din cadrul Comandamentului General al Jandarmeriei din Turcia. Este autorul cartilor „Silent Nonverbal Leakages” si „The Manual of Body Language and Lie Catching„.

Urmareste aici interviul meu cu Emrah Akçay si afla ce surprize te astepta daca participi la MasterClass-ul nostru:

Acum revin la oamenii din comunitatea mea care sunt antreprenori sau manageri in diferite companii.

Va invit cu drag sa luati parte la cel mai important eveniment de business dedicat celor care vor sa isi transforme afacerile in companii performante si de top.

Iata pe scurt agenda evenimentului Bucuresti Business Days care se va desfasura timp de 2 zile, respectiv in 11 si 12 Decembrie 2019:

  • +10 Business Angels și Investitori;
  • 100 de speakeri cu peste 18 ani de expertiza in domenii precum Antreprenoriat, Management, Delegare, Strategie si Inovatie, Diferentiere in Business, Motivarea angajatilor prin accelerarea performantei, Leadership, HR, Vanzari, Negociere, Marketing Digital, Finantare;
  • 2 zile cu peste 12 ore de informatii relevante, pentru dezvoltarea profesionala si personala a unui antreprenor sau a unui manager care isi doreste sa fie performant;
  • +10.000 de euro valoarea cumulata a resurselor, metodologiilor si instrumentelor de lucru oferite de specialisti in timpul si la finalul evenimentului;
  • 15 ore de networking cu 700 de antreprenori, CEO, GM, directori de departament, manageri si specialisti interesati de dezvoltarea profesionala si personala.

Asadar, poti sa iti exprimi participarea prin inscrierea cu codul MIHAELASTROE15 si primesti un discount de 15% la evenimentul de business al finalului de an.

Alege aici tichetul care ti se potriveste: http://bit.ly/TicheteBBD2019!

Te astept cu mare drag alaturi de mine la acest eveniment Bucuresti Business Days.

Cu iubire si recunostinta,

Mihaela Stroe

PS: Pe cei care sunt matinali, sunt pasionati de dezvoltare personala si vor sa invete cum sa iti simplifice viata, ii astept in data de 11 Decembrie 2019 intre 8.30-9.30 si la workshopul meu cu tema “Arta echilibrului in viata”, unde vorbesc despre cum sa ne simplificam viata.

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).