septembrie 14

0 comentarii

[VIDEO] Prezentare carte Management Karmic (1)

Articol scris de Mihaela Stroe

septembrie 14, 2015

12 pasi karmici pentru success garantat in viata si in afaceri, consecintele actiunii, Geshe Michael Roach, In armonie cu mine!, Jim Rohn, karma, Management Karmic, Mihaela Stroe

Karmic-Management-Romanian

 

Motto: “Daca vrei sa zbori cu vulturii pune-ti aripi mai mari!” (anonim)

Azi iti vorbesc despre o CARTE pe care am daruit-o recent unui bun prieten de ziua lui si spre bucuria mea, si-a modificat atitudinea sa fata de business cu 180 de grade.

Iti vorbesc despre cartea “Management Karmic- Primesti ceea ce oferi atat in afaceri cat si in viata”, deoarece sper sa auda cat mai multi oameni de acest sistem descris in ea si sa-si schimbe vietile ieremediabil in bine.

Cartea are 3 autori: Geshe Michael Roach, Lama Christime McNally si Michael Gordon.

GMSuitRobe

Si unul dintre ei, Geshe Michael Roach, vine pentru a doua oara in Romania, la Bucuresti, intre 28-30 septembrie 2015 pentru a sustine un training intensiv de business cu tema “12 pasi karmici pentru success garantat in viata si in afaceri”.

Tot citesc de cativa ani despre karma.

La inceput imi era teama de ea. Insa m-am dus la originea cuvantului si iata ce am descoperit:

„Karma” in limba sanscrita inseamna “actiune”.

karma

Asa am inteles ca, legea karmica este foarte asemanatoare cu legea lui Newton, pe care am invatat-o la fizica in clasa a 9, care sustine ca “orice actiune trebuie sa aiba si o reactie”.

Si m-am uitat la mine si la experientele mele.

Am observat ca atunci cand gandesc, cand vorbesc sau cand actionez, EU initiez o forta care va reactiona in consecinta.

actions1

Au trecut ani pana am inteles ca nu trebuie sa privesc karma ca fiind o pedeapsa, ci ca menirea ei este aceea de a ma ajuta sa ma dezvolt.

Am inteles ca o persoana nu va putea niciodata sa scape de consecintele actiunilor sale. Ca ele exista intotdeauna acolo.

De aceea, consider ca este necesara o mai mare constientizare a acestor actiuni proprii si o cunoastere a acestor legi.

coperta 1

De aceea, am scris cartea “In Armonie cu Mine!” in care ofer mai multe exercitii de constientizare pentru a ne da seama ce actiuni facem si unde suntem cu viata noastra.

Fiecare dintre noi suntem responsabili pentru propriile noastre actiuni.

Chiar Jim Rohn spunea: “Trebuie sa iti asumi propria responsabilitate. Nu poti schimba situatiile, anotimpurile sau vantul, ci poti sa te schimbi doar pe tine insuti.

Avand in minte cuvintele lui Jim Rohn, urmareste video-ul meu:

Te incurajez sa-ti asumi responsabilitatea pentru viata ta,

MS

Ți-a plăcut articolul?

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-6)","hsl":{"h":220,"s":0.46,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
WOW! Da!
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-0)","hsl":{"h":0,"s":0.89,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Nu prea!

Poate ți-ar placea și aceste articole

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Îți dorești mai mult de la afacerea ta?
Sau poate chiar de la viața ta?

>