[Video] Picioarele spun totul despre tine

legs

Motto: „Picioarele sunt cele mai sincere parti ale corpului!” (Joe Navarro)

Dupa multi ani de cercetari, oamenii de stiinta din Marea Britanie au remarcat ceva foarte interesant. Picioarele noastre transmit semnale pe care nici macar nu le constientizam.

Cu cat vom cunoaste mai multe informatii despre pozitiile picioarelor si despre ce vor sa transmita acestea, ne va fi mult mai usor sa intelegem adevaratele intentii ale interlocutorilor nostri.

interview-legs

Fie ca mergeti la un interviu si sunteti stresati sau doar aveti o stare de anxietate, picioarele vor fi primele care va tradeaza frica.

article-0-118AE4CA000005DC-656_634x977

Dar la fel de bine pot arata si bucuria, cand ne revedem cu cineva drag (cum isi ridica femeia din imaginea de mai sus piciorul in sus).

Nu este nevoie decat sa fim atenti la directia in care sunt indreptate varfurile picioarelor celor cu care stam de vorba si ne vom da seama daca acele persoane sunt interesate de noi sau nu. 

Woman Lounging at Office Desk ca. 2001

Atunci cand intri intr-un birou si gasesti o persoana cu picioarele ridicate pe masa, acea persoana doreste sa transmita ca are un anumit statut si o incredere foarte mare in propria persoana.

Urmareste emisiunea Observator Special de la Antena 1 (multumesc mult Laura Dinu) de mai jos, pentru ca are si un sfat pretios pentru cei care sustin un interviu sau doar vor sa prezinte credibilitate: Sa tina picioarele usor departate, de preferat paralele cu umerii, iar ambele talpi sa fie pe podea pentru a exprima stabilitate.

http://observator.tv/social/special-picioarele-spun-totul-despre-tine-156943.html

Enjoy, MS

 

>