[Video] Momente de luciditate (ep.19): Drumul de la angajat la antreprenor

iulie 7, 2016

Screen Shot 2016-07-07 at 17.54.01

Motto: “Toate visele pot deveni realitate daca avem curajul sa le urmam”. (Walt Disney)

Imi place mult acest citat al lui Walt Disney si ma ghideaza in viata mea.

Si eu am avut un vis, acela de a fi antreprenor si mi l-am indeplinit la 25 de ani cand am inceput sa fiu pe cont propriu.

De atunci, tot caut in jurul meu persoane, prieteni care au avut acelasi curaj ca si mine, sa isi dea demisia de la locul de munca care le limita visele si sa porneasca pe drumul lung al antreprenoriatului.

Asa este bunul meu prieten Mihai Dancila, pe care l-am cunoscut chiar in perioada tumultoasa cand a luat decizia de a fi antreprenor.

Este un om curajos, inteligent, ambitios care a reusit sa-si depaseasca limitele si sa-si doreasca mai mult de la el.

L-am invitat pe Mihai in emisiunea mea “Momente de luciditate” (ep.19) sa ne dezvaluie provocarile prin care a trecut, cum a vandut dupa 8 luni prima sa afacere (in domeniul curateniei) si cum isi urmeaza in prezent visul de a avea un call center recunoscut pentru excelenta cu care iti trateaza clientii (www.consilo.ro).

Poti urmari emisiunea noastra aici:

De ce sa ne urmaresti?

Pentru ca “spunem lucrurilor pe nume” (dupa cum mi-a declarat Gabriel G., unul din oamenii care ma urmesc pe blog si pe YouTube). Iti multumesc, Gabriel!

Gabriel puncta foarte bine cateva lucruri care se intampla in prezent: “In ziua de azi omul e cam satul de vorbe si de ce au facut altii din alte parti ale globului. Dar experienta omului de langa tine, care iese din zona de confort si actioneaza intr-o directie pe care o crede el ca e cea buna si da rezultate, asta e o chestie motivanta.”

Da, Gabriel. Ai mare dreptate!

De aceea am numit emisiunea mea “Momente de luciditate” pentru ca invit oameni normali ca mine si ca tine sa ne vorbeasca din propria experienta, cu sinceritate de momentele prin care au trecut, ce au simtit, cum le-au depasit.

Iar exemplu lor sa ne fie de folos tuturor sa ne trezeasca la realitatea pe cat mai multi romani!

Sper ca discutia noastra sa iti fie de folos, iar exemplul pozitiv dat de Mihai sa te inspire si pe tine sa iei decizia de a fi si tu antreprenor!

Lasa-ne un comentariu mai jos, pune-mi intrebari sau impartaseste cu mine ce idei ai, ce exemple de antreprenori adevarati cunosti si iti voi raspunde personal pe blog.

Pe curand, 

MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).