martie 30

Viața TA la timpul PREZENT!

Motto: „Să fii atent/ă în orice circumstanță și să îți păstrezi luciditatea sunt caracteristicile esențiale ale unei vieți intuitive”. (Sonia Choquette – „Calea intuitivă”- Îți recomand cu mare drag această carte!)

Articolul meu de azi are drept subiect cum să trăim în prezentul care este într-o continuă schimbare.

În urma experienței mele de lucru direct cu mii de oameni, concluzia la care am ajuns la aproape 40 de ani este că pentru a trăi în prezent cu demnitate și luciditate este musai să te bazezi pe tine însuți, nu pe exteriorul tău.

„A fi cu totul prezent AICI ŞI ACUM” înseamnă să fii conștient/ă de tine, să știi să-ți asculți propria intuiție și să ai încredere maximă în tine. Veste bună pentru tine este că putem să ne antrenăm creierul pentru a fi cu totul prezent/ă în viața ta AICI și ACUM. Cum? Pune-ți întrebarea: Ce îmi propun pentru mine astăzi?

Fiecare zi este o nouă provocare pentru tine. Depinde de tine cum îți începi ziua și cum te setezi pentru ziua respectivă. De aceea, îți recomand întrebarea: Ce îmi propun pentru mine astăzi?

Fie ca tu să ai un răspuns pozitiv la această întrebare, pentru că energia și intenția pe care o investești în alegerea ta, îți vor da entuziasmul necesar pentru a acționa pentru tine în acea zi.

Trăiește având cât mai multe momente de luciditate în viața ta!

Am creat un audiobook special cu acest titlu „Momente de luciditate – șapte pași simpli către armonia interioară„.

Crede-mă pe cuvânt că luciditatea va transcende gândirea ta. Ea te ajută să ieși din dialogul mental negativ și să nu mai reacționezi prin impulsuri și emoții. Momentele de luciditate te susțin să privești din nou lumea cu ochii larg deschiși, trăind în prezent, acolo unde poți să faci toate transformările.

Momentele de luciditate te ajută să-ți conștientizezi propria ta viață și să o trăiești după voia ta, nu a altora!

Învață să lucrezi cu energia TA!

Este o necesitate să știi cum să lucrezi cu energia TA. Pentru asta ai nevoie să știi ce-ți consumă energia (ce fel de situații, ce fel de persoane, etc.). Şi în plus, ai nevoie să știi ce-ți ridică energia și ce te întărește, ce-ți ridică entuziasmul, motivația și voința (elementele care sunt necesare acțiunii).

Când știi clar răspunsurile la cele două provocări descrise mai sus, vei fi mult mai prezent/ă în viața ta și mai productiv/ă.

Pentru că știi pe ce să pui accent în viața ta și îndeplinirea obiectivelor tale/viselor/dorințelor/nevoilor te va încărca cu energie pozitivă.

Fii pe primul loc în viața ta (asta îndemn oamenii prin cartea mea cu același nume!)! Cred sincer că dacă omul nu este conștient că el este responsabil de propria sa evoluție, tu nu poți face nimic. Cu toții putem face asta, doar să vrem.

Iar eu simt că fiecare om are nevoie să se pună pe primul loc în viața sa și să-și trăiască viața la timpul PREZENT! Cum poate să facă asta?

Eu pot să-ți dau doar exemplul meu, ceea ce fac eu:

  • Am un jurnal personal în care scriu ceea ce este important pentru mine
  • Am un jurnal al visurilor mele
  • Mi-am stabilit câteva repere de evoluție profesională până la 40 de ani
  • Am o listă cu acțiunile în care investesc constant timp și energie
  • Am stabilit clar care sunt relațiile personale de care am nevoie să fiu în armonie cu mine
  • Practic zilnic conștientizarea situațiilor prin care trec.

Și nu în ultimul rând, sunt foarte atentă la nevoile mele.

Sper că ai luat deja decizia de a trăi VIAȚA TA la timpul PREZENT!

Te îmbrățișez cu mare drag,

MS

PS: Articol apărut în MoodMag

Despre autor

Mihaela Stroe

Motto-ul meu: "Educ, motivez si inspir oamenii care vor sa fie pe primul loc in viata lor! Totul depinde doar de TINE!" Telul meu in aceasta viata: "Sa te educ si sa te sustin pe calea dezvoltarii personale si a reusitei profesionale pentru desavarsirea ta ca OM!"

Ți-ar putea placea și aceste articole:

Sărbătorim un an de MSTRIBE + Testimonial Steluța Crăciun

[Video 02:30] Descoperă povestea Irinei Stănescu, membră MSTRIBE

Afla povestea Magdei Visan, 63 ani, membra MSTRIBE PREMIUM

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>