Uite ce scria Ivan Patzaichin…

martie 26, 2013

In luna decembrie 2012 am fost invitata de Laszlo Pacso sa fiu din nou speaker la Business Days Bucuresti. Ca de obicei la aceste evenimente intalnesti oameni deosebiti. Azi vreau sa iti vorbesc despre unul care m-a impresionat enorm: Ivan Patzaichin.

L-am cunoscut pe Ivan prima data la Timisoara Business Days in 2010. Am ramas impresionata de cat de autentic este si cate pasiune pune in faptele si vorbele sale.

La Bucuresti, cand m-am asezat la masa speakerilor am gasit in fata mea o carte: Mila 23.  Am crezut ca este pentru mine. Nu era. Cineva o uitase pe masa.

Norocul meu: am inceput sa ma uit cu imesa curiozitate, ca un copil, peste imaginile schitate in carte… Si mi-a venit o idee: ce ar fi sa folosesc in prezentarea mea despre autenticitate un citat din cartea despre Ivan? Ce ar fi mai potrivit decat ce simte un copil de 8 ani despre natura? Ce mai poate fi mai autentic?

„Tatal: Cu cine te razboiesti, Vaniusa?

Vaniusa: Cu stuful, tata….imi inchipuiam ca sunt dusmanii ca la istorie.

Tatal: Stuful nu ne e dusman, ne e prieten.  

Vaniusa: Atunci de ce-l taiem?

Tatal: El are o alta lege. Il taiem, iar la primvara o sa creasca din nou. Apoi gandeste-te cat de folositor ne e…”

Suntem ca firele de stuf. Stam in bataia vantului. Ne unduim in fata provocarilor. Schimbarea este continua si depinde doar de noi sa ne regeneram in fiecare primavara astfel incat sa fim de folos celorlalti.

Bucura-te de discursul meu, simplu si la obiect despre autenticitate. Asculta pledoaria mea si fii autentic!

 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).