Surpriza de vara: Podcast Mihaela Stroe!

Podcast-RSS

Motto: “Stima de sine este inainte de toate, o experienta. Inseamna sa vezi ca poti face provocarilor, sa ai incredere in capacitatea TA de a gandi, de a invata, de a alege, de a lua decizii, de a te adapta la schimbari…Si inseamna sa stii ca meriti fericirea.” (Nathaniel Braden)
Ti-am pregatit mai multe surprize in aceasta vara, pe care ti le dezvalui pe rand in zilele urmatoare.
Prima dintre ele este un Podcast saptamanal, care va fi sub umbrela generoasei teme Stima de sine pentru parinti si copii”.
Ce este un Podcast? Este o emisiune radio, pe care o voi inregistra in fiecare saptamana in studioul meu.
Iata unde poti asculta primul meu podcast (care este versiunea audio a unuia dintre articolele mele):
Si acum sa iti dau cateva argumente sa intelegi de ce reunesc aceste podcast-uri sub umbrela “Stima de sine pentru parinti si copii”:
– Pentru ca am testat daca subiectul Stimei de sine este important pentru cititorii mei si iata ce rezultate am obtinut:
Prima mea emisiune TV cu tema “Stima de sine…in legatura directa cu armonia ta interioara” a avut 6,859 de vizualizari. O poti urmari aici:
Iar a doua emisiune TV cu tema “Stima de sine- Sfaturi pentru parinti” a avut 1,923 de vizualizari. O poti urmari aici:
– „Stima de sine este motorul transformarii si dezvoltarii noastre din interior”, cum frumos spunea Niculina Gheorghita intr-una din cartile ei.
– Stiai ca stima de sine se formeaza in general intre 1-7 ani si are la baza 5 elemente? Iata-le:
1. Incredere in sine
2. Acceptarea de sine
3. Aprecierea de sine
4. Respectul de sine
5. Iubirea de sine
Pe aceste 5 elemente ma voi axa in Podcast-urile mele si pe cele mai noi descoperiri din domeniul psihologiei si sociologiei in ceea ce priveste educatia copiilor in secolul 21.
Pentru ca tu sa fii un parinte din ce in ce mai bun!
Cred ca cele 3 argumente sunt suficiente pentru a te incuraja sa urmaresti de astazi, podcast-urile mele. Si emisiunile mele TV.
Multumesc ca esti alaturi de mine,
MS

Lasă un răspuns