Super-Mama sau Super-Antreprenor?

noiembrie 13, 2018

Motto: “Lasa orice gand deoparte si implică-te 100% in relatia cu copilul tau. El este cea mai mare comoara a ta!” (Mihaela Stroe)

Cu siguranta te confrunti si tu, ca si mine, cu provocarea constanta de a dedica timp atat afacerii/ profesiei tale, cat si copilului tau.

      Unde este limita dintre cele doua?

      Cat de mult e bine?

      Sau cat de putin e suficient?

Si cum sa obtii si Echilibrul, Armonia cu tine insati, atat de necesara pentru Linistea ta mentala si Performanta in Business?

Iata cateva intrebari la care i-am raspuns Angelei Iordache, autoarea cartii “Curcubeul vietii armonioase” si coach in Armonie si Echilibru, in special pentru mamele intreprinzatoare.

            >>>   Interviu cu folos – Armonie si Echilibru   <<<

Vei afla acolo si 3 Pasi esentiali, pe care eu ii aplic zi de zi, pentru a fi in Armonie cu mine insami, cu rolurile mele de Mama si Antreprenor.

….. mai mult, daca esti in Bucuresti vinerea aceasta, te invit la un eveniment special, organizat impreuna cu alte Super-Femei Antreprenoare, Carina Iacata si Alexandra Irina Butacu, medic dermatolog:

                >>> Femeia și INFINITELE ei Superputeri <<< 
                    Vineri, 16 noiembrie, ora 17:30, Bucuresti

Te imbratisez cu drag si pe curand!
Mihaela Stroe

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).