noiembrie 13

0 comentarii

Super-Mama sau Super-Antreprenor?

Articol scris de Cristina Burca

noiembrie 13, 2018

Antreprenor de succes, business woman, Curcubeul vietii armonioase, eveniment de business, femeie de succes, interviu motivational

Motto: “Lasa orice gand deoparte si implică-te 100% in relatia cu copilul tau. El este cea mai mare comoara a ta!” (Mihaela Stroe)

Cu siguranta te confrunti si tu, ca si mine, cu provocarea constanta de a dedica timp atat afacerii/ profesiei tale, cat si copilului tau.

      Unde este limita dintre cele doua?

      Cat de mult e bine?

      Sau cat de putin e suficient?

Si cum sa obtii si Echilibrul, Armonia cu tine insati, atat de necesara pentru Linistea ta mentala si Performanta in Business?

Iata cateva intrebari la care i-am raspuns Angelei Iordache, autoarea cartii “Curcubeul vietii armonioase” si coach in Armonie si Echilibru, in special pentru mamele intreprinzatoare.

            >>>   Interviu cu folos – Armonie si Echilibru   <<<

Vei afla acolo si 3 Pasi esentiali, pe care eu ii aplic zi de zi, pentru a fi in Armonie cu mine insami, cu rolurile mele de Mama si Antreprenor.

….. mai mult, daca esti in Bucuresti vinerea aceasta, te invit la un eveniment special, organizat impreuna cu alte Super-Femei Antreprenoare, Carina Iacata si Alexandra Irina Butacu, medic dermatolog:

                >>> Femeia și INFINITELE ei Superputeri <<< 
                    Vineri, 16 noiembrie, ora 17:30, Bucuresti

Te imbratisez cu drag si pe curand!
Mihaela Stroe

Ți-a plăcut articolul?

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-6)","hsl":{"h":220,"s":0.46,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
WOW! Da!
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-0)","hsl":{"h":0,"s":0.89,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Nu prea!

Poate ți-ar placea și aceste articole

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Îți dorești mai mult de la afacerea ta?
Sau poate chiar de la viața ta?

>