iunie 26

0 comentarii

Sunt responsabilă de energia mea!

Articol scris de Mihaela Stroe

iunie 26, 2017

Atentie constienta, Controlul gandurilor, disciplina personala, Dr. Mihaela Stroe, energie, In armonie cu mine!, Intentie, MoodMag, Traieste in prezent

Motto: “Totul depinde de cum reușești să-ți deblochezi energia ta înnăscută și starea ta de bine pe care deja o ai în tine!“ (Kris Carr)

Fac prinsoare cu tine că în acest moment nu știi cine îți mănâncă energia ta.

De ce cred acest lucru? Pentru că eu am fost în această situație.

Dădeam vina pe copii, pe soț, pe clienți, pe guvern, pe părinți…oricine era în afara mea, era vinovat de pierderea energiei mele.

Aveam cu mine un pact: în fiecare seară la ora 20.00 îmi notam nivelul de energie la care eram pe o scară de la 1-10. Primeam nota maximă când reușeam să citesc povestea cu cel mic! 

Iar săptămânal, evaluam cum a fost energia mea de luni până duminică și luam decizii importante pentru viața mea, ce să mai tai de pe listă ca să am mai multă energie.

Cei cu care lucrez în coaching și training știu că sunt o ființă energică. Iar prietenii apropiați mai știu și faptul că la ora 21.30 sunt deja în pat ca să dorm la 22.00.

De ce fac asta? Pentru ca să-mi refac energia având un somn profund de minim 8 ore!

Vorbesc la trecut despre experiența mea cu pactul și evaluarea riguroasă a energiei mele zi de zi, pentru că m-am transformat între timp.

Sunt din ce în ce mai conștientă de mine și de nevoile mele. Iar ca rezultat nu mai dau vina pe alții.

Acum eu sunt responsabilă de energia mea!

Pentru că eu sunt responsabilă de gândurile mele! Ghici cine îmi furau energia zi de zi, minut de minut? Gândurile mele! Iar gândurile mele ca și ale tale sunt vii și ele generează un câmp energetic în jurul meu.

Mai mult, gândurile mele îmi influențează corpul meu, mintea mea, emoțiile mele, sufletul meu.

Iar dacă vreau să am energie am nevoie de gânduri mele bune, pozitive. 

Atât eu cât și tu avem la îndemână două instrumente benefice pentru a avea energie și pentru a ne genera gânduri pozitive: atenția conștientă și intenția noastră.

Dacă eu îmi cultiv intenții pozitive (spre exemplu, vreau să fac bine în jurul meu și să încurajez oamenii să fie o versiune mai bună a lor prin cărțile mele, prin emisiunile mele TV, prin articolele scrise), am energie pozitivă să acționez în direcția misiunii mele de viață. 

Dacă adaug intențiilor mele și atenția mea conștientă acordată modului în care gândesc și simt, energia mea se dublează, pentru că trăiesc în prezent, fiind în armonie cu valorile mele și principiile mele de viață.

Mă simt liniștită și luminoasă așa și am ceașca plină cu energie pe care o pot da mai departe familiei mele și oamenilor care sunt în preajma mea.

Îți doresc să poți să fii în controlul gândurilor tale, prin disciplină personală și exerciții de conștientizare, să ai zilnic intenții și gânduri pozitive.

Toate îți vor da energie bună pentru tine, pentru corpul tău, pentru mintea ta, pentru emoțiile tale și pentru sufletul tău!

Te invit să mă descoperi și să fii inspirată ca să ai energie pozitivă, urmărind emisiunile TV “Momente de luciditate” postate pe canalul meu de YouTube:

https://www.youtube.com/user/PhDMihaelaStroe

Cu drag,

MS

PS: Articol apărut în MoodMag

Ți-a plăcut articolul?

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-6)","hsl":{"h":220,"s":0.46,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
WOW! Da!
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-0)","hsl":{"h":0,"s":0.89,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Nu prea!

Poate ți-ar placea și aceste articole

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Îți dorești mai mult de la afacerea ta?
Sau poate chiar de la viața ta?

>